Hoe ga je aan de slag?

Je start door de docent van je keuze een berichtje te sturen via de groene knop "Bericht verzenden" op de profielpagina van de docent. De docent neemt contact met je op om een eerste gratis proefles af te spreken en stuurt jou een e-mail waarin de afgesproken tijd staat vermeld.

Pas wanneer jij de proefles en de afgesproken tijd hebt bevestigd via de link in de e-mail, kan deze doorgaan.

Kopen van een strippenkaart

De meeste van onze leerlingen kopen een strippenkaart na de eerste les. Na aankoop kun je met je docent een rooster opstellen met vaste of flexibele lestijden. Hieronder zie je de gebruiksvoorwaarden voor de strippenkaart.

Continuïteit voor docenten: Wij willen graag dat onze muziekdocenten stabiliteit en vastigheid ervaren bij het werk voor Muziekonderwijs.nl en hebben daarom een vorm van klantenbinding gecreëerd, nl. de strippenkaart. Elke strippenkaart is gebonden aan een docent en er is geen restitutie mogelijk..

Geldigheid: Alle kaarten zijn geldig tot 12 maanden na aankoopdatum.

Tevredenheidsgarantie: Bij wisseling van docent worden er geen kosten in rekening gebracht.

Flexibiliteit: Je kunt steeds nieuwe lestijden afspreken met de docent of kiezen voor een vaste tijd.

Administratie van Muziekonderwijs.nl

De administratie van Muziekonderwijs.nl is geopend op werkdagen van 09:00 tot 16:30 uur. Door ons te bellen of schrijven kun je antwoord krijgen op je vragen alsook begeleiding, of een gesprek hebben over je cursus.

Betaling

Je betaalt je lessen vooruit, betaling achteraf is niet mogelijk. Je kunt een overzicht van je betalingen bekijken als je bent ingelogd bij Muziekonderwijs.nl.

De lessen kunnen niet contant betaald worden bij de docent, omdat diens salaris betaald wordt door Muziekonderwijs.nl.

Verplaatsing van lessen

Je kunt altijd van lestijd wisselen. Je kunt vragen om verplaatsing van een of meer lessen door contact op te nemen met Muziekonderwijs.nl of je docent. Je moet echter niet vergeten dat een verplaatsing van een of meerderen lessen uiterlijk 24 uur voor de betreffende les gemeld moet worden aan de docent en Muziekonderwijs.nl, anders gaat de les gewoon door als afgesproken.

Annulering van lessen

Annuleren kan uitsluitend door contact op te nemen met de administratie van Muziekonderwijs.nl. Geannuleerde lessen worden niet gerestitueerd. Bij annulering tenminste 24 uur voorafgaand aan de les wordt deze verplaatst naar een ander tijdstip. Als de docent een les annuleert, zal deze les worden verplaatst naar een voor de leerling passend tijdstip.

Ziekte

Als je voor een langere periode ziek bent en lestijden hebt gereserveerd dien je contact op te nemen met Muziekonderwijs.nl via e-mail of telefoon.

Afbeeldingen/video

Muziekonderwijs.nl behoudt zich het recht voor om het gebruik van de foto's en video-opnamen genomen in pedagogische situaties, concerten, enz. bij Muziekonderwijs.nl in brochures, persberichten, affiches, website en sociale media.

Verantwoordelijkheid

Muziekonderwijs.nl draagt zorg voor een hoge standaard door het inhuren van alleen docenten met ervaring en opleiding. Muziekonderwijs.nl en neemt daarmee de verantwoordelijkheid op zich voor muziekonderwijs van hoge kwaliteit. Als u toch ontevreden mocht zijn met de lessen mocht zijn, gelieve dan onmiddellijk contact op te nemen met Muziekonderwijs.nl op telefoon 06 12 15 15 83 of via e-mail info@muziekonderwijs.nl

Vragen?

Als je vragen hebt, ben je altijd welkom om contact op te nemen met Muziekonderwijs.nl op 06 12 15 15 83 of mail info@muziekonderwijs.nl

"Wij verheugen ons erop om je te mogen verwelkomen als leerling en te helpen met beter worden in muziek maken. Wij zullen onze uiterste best doen om je een zo goed mogelijke ervaring te geven met ons en onze docenten"

Søren Ballegaard (Directeur)