Prijzen en Aankopen

20% korting

Vanaf €31.20 per maand

40 strippen

Vanaf €8,00 per lessen

 • Terugbetaling van
  ongebruikte lessen*
 • Betaling in
  termljnen mogelijk

20% korting

20 strippen

Vanaf €8,00 per lessen

 • Terugbetaling van
  ongebruikte lessen*
 • Betaling in
  termljnen mogelijk

15% korting

populairst

10 strippen

Vanaf €8,50 per lessen

 • Terugbetaling van
  ongebruikte lessen*
 • Betaling in
  termljnen mogelijk

10% korting

5 strippen

Vanaf €9,00 per lessen

 • Terugbetaling van
  ongebruikte lessen*

Volle prijs

1 strippen

Vanaf €10,00 per lessen

Strippenkaart - de meest flexibele oplossing

Meer dan 90% van onze leerlingen kiest ervoor om muzieklessen te volgen met een strippenkaart.Docenten kunnen gemakkelijker lessen boeken met leerlingen met een strippenkaart en de leerling betaalt automatisch met een strip van de strippenkaart.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Hoe meer meer strippen je op een strippenkaart koopt, hoe meer geld je bespaart. Je bespaart maximaal 20% op elke les.

*Snelle terugbetaling bij ongebruikte lessen

Ongebruikte strippen en strippenkaarten kunnen tot 12 maanden na de aanschafdatum worden terugbetaald.

Betaal in termijnen, zonder extra kosten

Wanneer je een strippenkaart van 10 of 20 lessen aanschaft, kun je ervoor kiezen om in 3 termijnen te betalen. De eerste termijn betaal je direct, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. Dit wordt automatisch afgeschreven van je Visa of MasterCard waarvan de gegevens veilig zijn opgeslagen in ons systeem.

Hier bij Muziekonderwijs.nl werken we met een prijsstructuur die je een goede prijs geeft voor gekwalificeerde muzieklessen en tegelijkertijd de beste financiële basis creëert voor onze muziekdocenten.

Signe Tobiassen, CEO at More Music

Meer informatie

Aan de slag - Welke strippenkaart past bij jou?
Onze docenten zijn allemaal professionele muzikanten en bepalen hun prijzen op basis van hun kwalificaties en ervaring. Het is dus niet ongebruikelijk dat docenten met 20 jaar leservaring meer vragen dan docenten met 5 jaar leservaring. We presenteren alleen professionele muzikanten van hoge kwaliteit op ons platform, die niet per se de goedkoopste zullen zijn.

Muziekonderwijs van hoge kwaliteit vereist een zeer gespecialiseerde vaardigheden die jaren nodig hebben om zich te ontwikkelen, en ervaring komt met een prijs.
Kwaliteit komt met een prijs
Wanneer je je strippenkaart koopt, wordt je gevraagd om de lesduur te kiezen. Elke docent biedt een bepaalde lesduur aan, ontworpen voor verschillende leerlingen.
Aankoop en Planning
De docenten op ons platform zijn allemaal professionele muzikanten. Om hun tijd te respecteren, moeten alle boekingen worden bevestigd en betaald voordat de lessen plaatsvinden. Hierdoor kunnen docenten zich concentreren op het voorbereiden van geweldige lessen voor jou, zonder zich zorgen te hoeven maken over betalingen en planning. Elke les die 24 uur voor aanvang niet is bevestigd en betaald, wordt automatisch geannuleerd.
Reiskosten
Als je docent naar je toekomt voor lessen, zal hij je laten weten of hij naast de prijs van de les ook reiskosten nodig heeft.
 • Wanneer je een strippenkaart aanschaft en je docent heeft extra reiskosten gevraagd, voeg dan het vereiste aantal reiskosten toe in het boekingsscherm. Dit zal meestal gelijk zijn aan het aantal lessen van de strippenkaart.
 • Je kunt ook apart reiskosten kopen vanuit je profiel. Inloggen.

Vraag maar raak!

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden, bekijk dan onze helpcentrum.

Worden ongebruikte lessen terugbetaald?
We garanderen de kwaliteit van de getoonde docenten, maar de klik? Dat laten we aan jou over. Als het geen match is tussen jou en je docent, willen we dat je snel en gemakkelijk kunt overstappen naar een andere docent. Het draait allemaal om het creëren van de beste ervaring voor jou, zodat jij je kunt concentreren op het bereiken van je doelen.
Ongebruikte strippen en strippenkaarten kunnen tot 12 maanden na de aanschafdatum worden terugbetaald. We zorgen dat we restitutieverzoeken voor overige lessen zo snel mogelijk zullen worden verwerkt.
Welke lesduur zal ik kiezen?
Wanneer je je strippenkaart koopt, wordt je gevraagd om de lesduur te kiezen in het vakje "Kies je les". Elke docent biedt een reeks lesduur aan, bijvoorbeeld 30, 45 en 60 minuten. Dit verschilt per docent. Als je niet zeker weet welke duur geschikt is voor jou, bespreek dit dan gerust met je docent voordat je lessen aanschaft.
Waar kan ik een strippenkaart aanschaffen?
Op het openbare profiel van de docent - Ga naar de zoekpagina
Via je profiel - Log hier in