Producten

Bij Muziekonderwijs.nl kun je on overleg met de docent de lessen inplannen. Lessen duren over het algemeen 30, 45 of 60 minuten. Er is een mogelijkheid om ook 20 minuten of 90 minuten les te volgen, als de docent dit aanbied.

Eerste les? Dit is hoe het werkt.

1. Chat met de docent en spreek de datum, tijd, locatie en duur van de les af.

2. De docent zet de afgesproken les in de agenda en jij ontvangt hier een melding van via e-mail.

3. Bevestig en betaal de les op je account van Muziekonderwijs.

4. Tijdens de eerste les bespreek je jouw doelen en overleg je met de docent wanneer de volgende lessen zullen plaatsvinden.

Strippenkaart? Dit is hoe het werkt.

De docent zal je adviseren welke strippenkaart het beste bij jouw doelen past. Je kunt kiezen voor een strippenkaart van 5, 10 of 20 lessen. Je bespaard hiermee tot 20% op je les.

De docent zet de afgesproken les(sen) in de agenda in het systeem met de afgesproken datum, tijd, locatie en duur van de les. Jij ontvangt hier een melding van via email.

Bevestig en betaal de les op onze site met één van je strippen. Wanneer je betaald met een strip klik je altijd een betaalmethode aan, ook al betaal je met een strip.

Strippenkaart van 20 lessen
20% korting*
Prijs per les
vanaf € 14,40 / 30 min.
Strippenkaart van 10 lessen
15% korting*
Prijs per les
from € 15,30 / 30 min.
Strippenkaart van 5 lessen
10% korting*
Prijs per les
from € 16,20 / 30 min.
Losse lessen
Perfect voor het nemen van een eerste les
Prijs per les
from € 18 / 30 min.
*Vaste korting in verhouding tot de prijs van een losse les bij een bepaalde docent.
Prijzen variëren per docent afhankelijk van ervaring, opleiding etc.Ben je al leerling bij ons?

Als je leerling bent en je eerste les hebt gehad, kun je inloggen op de website om je lessen te bekijken of een strippenkaart te kopen. Je kunt te allen tijde contact opnemen met de administratie als je hulp nodig hebt. Klik hier om in te loggen op je leerlingaccount!

Wil je leerling worden?

Als je nog geen leerling bent, kun je een docent of een groep zoeken onder <a href=":url">les vinden</a> of je kunt per e-mail contact opnemen met één van onze medewerkers.

Algemene informatie over de betalingstransactie

De betalingstransactie voor muzieklessen, moet altijd worden afgerond via het Muziekonderwijs.nl online betalingssysteem. Je kunt in dit systeem betalen met je strippen, Mastercard of iDeal. Je kunt niet contant betalen of via een Tikkie/overschrijving naar een privé bankrekening.

Vooruitbetaling van lessen

Om goede arbeidsvoorwaarden voor onze muziekdocenten te kunnen bieden, moeten alle lessen vooraf betaald worden. Wij moeten er zeker van kunnen zijn dat onze docenten op tijd betaald krijgen voor hun werkzaamheden en zij moeten de zekerheid hebben dat de les daadwerkelijk doorgaat. Als de lessen niet binnen 24 uur betaald zijn, wordt de betalingstransactie gecanceld.

De docenten maken tijd vrij voor lessen en gebruiken extra tijd om zich zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden voor elke les. Hetzelfde geld voor onze annuleringsvoorwaardes, je kunt daarover meer lezen in onze regels and gebruiksvoorwaarden.

Hoe moet je betalen?

Informatie over betaling via email

Als je met docent lessen afgesproken hebt, zorgt de docent ervoor dat de lessen in de kalender gezet worden. Je krijgt vervolgens een bevestigingsmail die je verder helpt met de betalingstransactie.

Betaling via de inbox op je profiel

Je kunt ook inloggen op je profiel op de homepage en vervolgens daar betalen. Op je profiel vind je de mogelijkheid om een les te accepteren en te betalen. Je kunt snel betalen via je "inbox" waar ook de chat-berichten met je docent staan.

In het betalingsveld worden verschillende mogelijkheden gepresenteerd die hieronder beschreven zijn:

Meer over de aankoop van een strippenkaart:
  • Log in op je profiel en klik op "Koop strippenkaart bij je muziekdocent", waar je graag een strippenkaart van wilt kopen.
  • Zorg ervoor dat je een strippenkaart uitzoekt, die de juiste lestijd heeft. Bedenk zelf hoe lang je les wil volgen (30 min, 45 min, of 60 min) of vraag je docent om raad wanneer je twijfelt.
  • Hoe meer strippen je koopt, des te meer korting je kan krijgen. Lees meer over onze prijzen hier.
Meer over de aankoop van de cursus
  • Wanneer je docent 15 of meer lessen voor je boekt, krijg je de optie om te kiezen voor cursus om alle lessen vervolgens te kunnen betalen met een korting van 20%
  • Deze lessen zijn dan ingepland en worden automatisch afgetrokken van het aantal lessen nadat de les wordt gegeven.

Een cursus is anders dan een strippenkaart. Meer informatie hierover kunt u lezen in onze regels en voorwaarden. Als jouw docent een cursus aanbiedt, dan overleg je altijd met hem/haar of wat je doelen zijn en of jullie beiden toegewijd zijn en tijd hebben deze doelen in de les te bereiken.

Meer over de aankoop van reiskosten
  • Wanneer de lessen thuis bij een leerling worden gegeven, moet de reiskosten betaald worden door de leerling.
  • De reiskosten moeten worden aangevinkt in het betalings menu, wanneer de lessen worden betaald.

Als je een cadeaubon wil aanschaffen, kun je in het betalings-menu je betalingsgegevens intoetsen om je de cadeaubon te kopen. Het wachtwoord bestaat meestal uit getallen en letters die je daarna via een bericht per e-mail ontvangt.

Heb je vragen? of wil je meer weten over de betalingstransactie. Dan schrijf ons een e-mail via [email protected]