Prijzen en Aankopen

Waarom de meeste mensen kiezen voor een strippenkaart

Meer dan 90% van onze leerlingen kiest ervoor om muzieklessen te volgen met een strippenkaart.Docenten kunnen gemakkelijker lessen boeken met leerlingen met een strippenkaart en de leerling betaalt automatisch met een strip van de strippenkaart.

 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  Hoe meer meer strippen je op een strippenkaart koopt, hoe meer geld je bespaart. Je bespaart maximaal 20% op elke les.
 • Snelle terugbetaling bij ongebruikte lessen.
  Ongebruikte strippen en strippenkaarten kunnen tot 12 maanden na de aanschafdatum worden terugbetaald.
 • Betaal in termijnen, zonder extra kosten
  Wanneer je een strippenkaart van 10 of 20 lessen aanschaft, kun je ervoor kiezen om in 3 termijnen te betalen. De eerste termijn betaal je direct, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. Dit wordt automatisch afgeschreven van je Visa of MasterCard waarvan de gegevens veilig zijn opgeslagen in ons systeem.

Strippenkaart - de meest flexibele oplossing

20% korting
20 strippen
Vanaf €8,00 per lessen*
Terugbetaling van
ongebruikte lessen**
Betaling in
termljnen mogelijk
populairst
15% korting
10 strippen
Vanaf €8,50 per lessen*
Terugbetaling van
ongebruikte lessen**
Betaling in
termljnen mogelijk
10% korting
5 strippen
Vanaf €9,00 per lessen*
Terugbetaling van
ongebruikte lessen**
Volle prijs
1 strippen
Vanaf €10,00 per lessen*

*De voorbeelden van minimumprijzen worden gegeven voor lessen van 20 minuten

**Ongebruikte lessen kunnen tot 1 jaar na aankoop worden terugbetaald

Worden ongebruikte lessen terugbetaald?

 • We garanderen de kwaliteit van de getoonde docenten, maar de klik? Dat laten we aan jou over. Als het geen match is tussen jou en je docent, willen we dat je snel en gemakkelijk kunt overstappen naar een andere docent. Het draait allemaal om het creëren van de beste ervaring voor jou, zodat jij je kunt concentreren op het bereiken van je doelen.
 • Ongebruikte strippen en strippenkaarten kunnen tot 12 maanden na de aanschafdatum worden terugbetaald. We zorgen dat we restitutieverzoeken voor overige lessen zo snel mogelijk zullen worden verwerkt.

Aan de slag - Welke strippenkaart past bij jou?

Onze docenten zijn allemaal professionele muzikanten en bepalen hun prijzen op basis van hun kwalificaties en ervaring. Het is dus niet ongebruikelijk dat docenten met 20 jaar leservaring meer vragen dan docenten met 5 jaar leservaring. We presenteren alleen professionele muzikanten van hoge kwaliteit op ons platform, die niet per se de goedkoopste zullen zijn.

Muziekonderwijs van hoge kwaliteit vereist een zeer gespecialiseerde vaardigheden die jaren nodig hebben om zich te ontwikkelen, en ervaring komt met een prijs.

Kwaliteit komt met een prijs

When you’re purchasing your block of lessons, you’ll be asked to choose the lesson duration. Each tutor will offer a range of lesson durations, designed to suit different students. For 5-year-olds, a 90-minute lesson is maybe asking a bit too much. Older students however can really benefit from longer lessons and the chance to be immersed in the music without having to rush. If you are unsure what duration is right for you, talk it through with your tutor before purchase.

Welke lesduur zal ik kiezen?

Wanneer je je strippenkaart koopt, wordt je gevraagd om de lesduur te kiezen in het vakje "Kies je les". Elke docent biedt een reeks lesduur aan, bijvoorbeeld 30, 45 en 60 minuten. Dit verschilt per docent. Als je niet zeker weet welke duur geschikt is voor jou, bespreek dit dan gerust met je docent voordat je lessen aanschaft.

Waar kan ik een strippenkaart aanschaffen?

Aankoop en Planning

De docenten op ons platform zijn allemaal professionele muzikanten. Om hun tijd te respecteren, moeten alle boekingen worden bevestigd en betaald voordat de lessen plaatsvinden. Hierdoor kunnen docenten zich concentreren op het voorbereiden van geweldige lessen voor jou, zonder zich zorgen te hoeven maken over betalingen en planning. Elke les die 24 uur voor aanvang niet is bevestigd en betaald, wordt automatisch geannuleerd.

Je kunt hiermeer lezen over ons annuleringsbeleid. Onze volledige voorwaarden vind je hier.

Reiskosten

Als je docent naar je toekomt voor lessen, zal hij je laten weten of hij naast de prijs van de les ook reiskosten nodig heeft.

 • Wanneer je een strippenkaart aanschaft en je docent heeft extra reiskosten gevraagd, voeg dan het vereiste aantal reiskosten toe in het boekingsscherm. Dit zal meestal gelijk zijn aan het aantal lessen van de strippenkaart.
 • Je kunt ook apart reiskosten kopen vanuit je profiel.

Betaling in termijnen

Bij elke aankoop van 10 lessen of meer, is het mogelijk om je betaling te splitsen in 3 termijnen zonder extra kosten. De eerste termijn wordt direct afgeschreven, de tweede termijn na een maand en de laatste termijn na 2 maanden. Je kunt in het betalingsvenster kiezen of je met één betaling of wil betalen in termijnen.

Voorbeeld: Leerling Anne koopt op 13 januari een strippenkaart. De eerste termijn (één derde van de totale kosten) wordt direct afgeschreven. De tweede afschrijving vindt plaats op 13 februari en de laatste afschrijving op 13 maart.

Automatisch vernieuwen - Voor je eigen gemak

Automatische verlenging is een functie waarmee je zonder onderbreking door kunt gaan met je lessen.

Als je automatische verlenging voor een strippenkaart hebt ingeschakeld, gebruikt het systeem je opgeslagen kaartgegevens om automatisch een nieuwe strippenkaart aan te schaffen zodra alle lessen van je bestaande strippenkaart zijn gebruikt. Dit gebeurt op het moment van de laatste les op de bestaande strippenkaart. De nieuwe strippenkaart zal identieke instellingen (docent, instrument, duur, aantal lessen, eenmalige betaling of termijnbetaling) hebben als de bestaande strippenkaart.

Je ontvangt hier 2 e-mailberichten over:

 • Op het moment van de voorlaatste les van de bestaande strippenkaart informeren we je over de aanstaande vernieuwing.
 • Ook op het moment van de laatste les van de bestaande strippenkaart wordt automatisch een nieuwe strippenkaart aangeschaft en ontvang je een e-mail.

Je kunt ervoor kiezen om Automatische verlenging in of uit te schakelen wanneer je een strippenkaart koopt. Je kunt Automatische Verlenging ook wijzigen of annuleren op een bestaande strippenkaart vanuit je dashboard.

Kortingscodes en cadeaubonnen

Als je een kortingscode hebt (bijvoorbeeld van een cadeaubon), moet je deze invoeren in het betalingsvenster voordat je je betalingsgegevens invoert en je aankoop voltooit. De code bestaat meestal uit zowel cijfers als letters.

Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie over betalen? Stuur ons gerust een e-mail of bel ons tijdens kantooruren.

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder