Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een lijst met de meest gestelde vragen met antwoorden. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met het hoofdkantoor via:

E-mail:
[email protected]

Hoe kom ik in contact met een docent?

Wanneer jezoekt op instrument en een plaats bij jou in de buurt, zie je alle profielen van onze docenten die aan je zoekactie voldoen. Gs naar het profiel van de docent naar keuze en klik op de knop ‘Stuur een bericht naar … ‘. Wanneer je de docent een bericht stuurt, maak je meteen een profiel aan en wordt het bericht naar de docent gestuurd. De docent is alleen via deze chat te bereiken. Via het email adres [email protected] kom je niet in contact met de docent, maar met het hoofdkantoor. Je kunt enkel de docent persoonlijk contacteren via hun eigen profiel op de website. Het telefoonnummer dat vermeld staat op de website is van het hoofdkantoor van Muziekonderwijs.nl.


Hoe vind ik de juiste docent?

Op de homepage van onze website kun je zoeken op jouw locatie en op het instrument of software dat jij wil leren spelen. Je krijgt dan een lijst te zien met docenten bij jou in de buurt. Lees de profielen van de docenten en kies de docent die het beste bij je past. Neem contact op met de docent door op ‘Bericht sturen’ te klikken. De communicatie tussen jullie zal dan verder verlopen via ons chat-systeem op je profiel op Muziekonderwijs.nl.


Wat moet ik doen als een docent niet op mijn chat bericht reageert?

Onze docenten streven er naar om binnen 3 dagen op je bericht te antwoorden. Check altijd eerst de chat op je profiel of de docent heeft gereageerd, dit is waar het antwoord van een docent binnenkomt. Het kan soms zijn dat een docent op vakantie is of om een andere reden later is dan 3 dagen. Neem in dat geval contact op met het hoofdkantoor via: [email protected]


Wat moet ik doen als ik mijn kortingscode niet heb ontvangen of deze niet werkt?

De kortingscode wordt altijd naar je e-mail adres verstuurd. Het kan zijn dat de e-mail in je spam folder terecht is gekomen. Staat de kortingscode niet in je spam folder? Dan kun je deze code terugvinden op je dashboard wanneer je inlogt op je profiel van Muziekonderwijs.nl. De kortingscode kan worden ingevuld in het betaalscherm. Mocht de kortingscode niet werken, kun je contact opnemn met het hoofdkantoor


Wat is Muziekonderwijs.nl?

Muziekonderwijs.nl is een online muzieklesplatform. Het platform zorgt ervoor dat muziekdocenten en leerlingen met elkaar in verbinding worden gebracht. Muziekonderwijs.nl biedt gemak voor de docent en leerlingen door middel van een online boeking- en chat systeem. Bij Muziekonderwijs.nl kan je lessen boeken bij ervaren muziekdocenten die aan onze toelatingseisen hebben voldaan. Daarmee ben je verzekerd van betrouwbaar en gedegen muziekonderwijs.


Hoe weet ik of mijn docent geschikt en gekwalificeerd is?

De gecertificeerde muziekdocenten bij Muziekonderwijs.nl moeten een aanstellingsprocedure doorlopen. Hierdoor ben je er zeker van dat je les krijgt van een professionele en gekwalificeerde docent. Ze moeten aantoonbare ervaring hebben in de muziekindustrie en bezig zijn met muziekeducatie of dit al hebben afgerond.


Hoe word ik docent?

Als je docent wil worden bij Muziekonderwijs.nl kun je solliciteren via de website. Je dient te voldoen aan de volgende toelatingseisen: relevante opleiding en minimaal tien beschikbare uren per week. Je kan solliciteren door rechts bovenaan op ‘Word docent bij Muziekonderwijs.nl’ te klikken en het formulier in te vullen.


Welke les-vormen vind je op Muziekonderwijs.nl?

Muziekonderwijs.nl biedt privélessen aan bij de student thuis, bij de docent thuis of bij de docent in de studio. Daarnaast kan de docent online lessen aanbieden. Dit verschilt per docent en die informatie kan gevonden worden op het profiel van de docent.


Moet ik een instrument meenemen naar de les?

Je nieuwe docent zal contact met je opnemen en je vertellen of het noodzakelijk is om je eigen instrument of computer mee te nemen. Sommige docenten hebben een extra instrument thuis of in de studio die je kan lenen voor een proefles.