Hoe ga je aan de slag?

Je stuurt een aanmelding via de profielpagina van de docent naar je keuze. Druk op de blauwe knop 'bericht verzenden'. Daarna nemen Muziekonderwijs.nl en de docent contact met je op voor meer informatie en om eventuele vragen beantwoorden. Vervolgens maak je met de docent een afspraak voor de eerste les, waarna je per e-mail een bevestiging krijgt van Muziekonderwijs.nl.

Zodra je de eerste les bevestigd hebt, kun je inloggen op de website en informatie zien over je docent, alsmede een overzicht van betaald lesgeld en eventuele notities van de docent. Je kunt dan ook een strippenkaart kopen.

Kopen van een strippenkaart

De meeste van onze leerlingen kopen een strippenkaart na de eerste les. Na aankoop kun je met je docent een rooster opstellen met vaste of flexibele lestijden. Hieronder zie je de gebruiksvoorwaarden voor de strippenkaart.

Administratie van Muziekonderwijs.nl

De administratie van Muziekonderwijs.nl is geopend op werkdagen van 09:00 tot 16:30 uur. Door ons te bellen of schrijven kun je antwoord krijgen op je vragen alsook begeleiding, of een gesprek hebben over je cursus.

Betaling

Je betaalt je lessen vooruit, betaling achteraf is niet mogelijk. Je kunt een overzicht van je betalingen bekijken als je bent ingelogd bij Muziekonderwijs.nl.

De lessen kunnen niet contant betaald worden bij de docent, omdat diens salaris betaald wordt door Muziekonderwijs.nl.

Verplaatsing van lessen

Je kunt altijd van tijd wisselen binnen de beschikbare lestijden van de docent. Je kunt vragen om verplaatsing en annulering van uren door te schrijven naar Muziekonderwijs.nl of je docent. Je moet echter niet vergeten dat annulering uiterlijk 7 dagen en verplaatsing ten minste 24 uur voor de betreffende les gemeld moet worden aan de docent en Muziekonderwijs.nl.

Annulering van lessen

Geannuleerde lessen worden niet gerestitueerd. Bij annulering tenminste 7 dagen voorafgaand aan de les wordt deze verplaatst naar een ander, passend tijdstip.

Bij annulering korter dan 7 dagen vóór de les wordt deze verplaatst in onderling overleg tussen docent en leerling. Neem contact op met de administratie als je wilt annuleren.

Als de docent een les annuleert, zal deze les worden verplaatst naar een voor de leerling passend tijdstip.

Herroepingrecht

Aankopen van muziekeducatie door Muziekonderwijs.nl valt niet binnen de werkingssfeer van het herroepingrecht, want Muziekonderwijs.nl is een recreatieve en culturele voorziening (Zie consument contracten wet § 18, lid 2.

Ziekte

Als je voor een langere periode ziek bent en lestijden hebt gereserveerd dien je contact op te nemen met Muziekonderwijs.nl via e-mail of telefoon.

Afbeeldingen/video

Muziekonderwijs.nl behoudt zich het recht voor om het gebruik van de foto's en video-opnamen genomen in pedagogische situaties, concerten, enz. bij Muziekonderwijs.nl in brochures, persberichten, affiches, website en sociale media.

Verantwoordelijkheid

Muziekonderwijs.nl draagt zorg voor een hoge standaard door het inhuren van alleen docenten met ervaring en opleiding. Muziekonderwijs.nl en neemt daarmee de verantwoordelijkheid op zich voor muziekonderwijs van hoge kwaliteit. Als u toch ontevreden mocht zijn met de lessen mocht zijn, gelieve dan onmiddellijk contact op te nemen met Muziekonderwijs.nl op telefoon

Lees over onze: gegevensverwerking

Vragen?

Als je vragen hebt, ben je altijd welkom om contact op te nemen met Muziekonderwijs.nl op

"Wij verheugen ons erop om je te mogen verwelkomen als leerling en te helpen met beter worden in muziek maken. Wij zullen onze uiterste best doen om je een zo goed mogelijke ervaring te geven met ons en onze docenten"

Søren Ballegaard (Directeur)