Hoe ga je aan de slag?

Wanneer je op de homepagina van Muziekonderwijs bent, kan je direct gaan zoeken naar muziekdocenten bij jou in de buurt.

Wanneer je bovenaan de pagina het instrument naar keuze en de locatie invoert, zie je meteen de docenten die beschikbaar zijn.

Als je een geschikte docent hebt gevonden stuur je een bericht naar diegene door op de blauwe knop Stuur een bericht naar te klikken.


Nadat het bericht verzonden is, neemt de docent binnen 3 dagen contact met je op om de proefles te plannen.

Op deze les krijg je 50% korting. De kortingscode wordt naar het ingevoerde e-mail adres gestuurd.


Mocht je deze kortingscode niet kunnen vinden; kijk dan in je spambox, daar kan het nog wel eens terecht komen.

Vervolgens maak je met de docent een afspraak voor de eerste les. De docent plant deze les in via het Muziekonderwijs.nl systeem, jij kan deze les vervolgens bevestigen.


Zodra je de eerste les bevestigd hebt, kan je inloggen op de website en betalen voor de afgesproken (proef)les (met je eventuele kortingscode).


Als je je eerste les hebt gehad, kan je inloggen op de website om je lessen te bekijken of een strippenkaart te kopen.

Er zijn verschillende tarieven bij Muziekonderwijs.nl en daarnaast kunnen er kosten zijn voor reistijd. Het is mogelijk om lessen in te plannen van 30, 45 en 60 minuten.

Je kunt contact opnemen met de administratie als je hulp nodig hebt.

Kopen van een strippenkaart

De meeste leerlingen kopen na hun eerste les een strippenkaart. Na aankoop hiervan kan je met je docent een rooster opstellen met vaste of flexibele lestijden.

Bij Muziekonderwijs.nl hebben we goede ervaringen met ons strippenkaartenmodel. Hiermee kan je geld besparen op de lessen, maar ook tijd m.b.t. betaling en lesplanning.

Hoe meer lessen er worden aangeschaft, hoe meer geld je bespaart. Bovendien is het gemakkelijk om in één keer te betalen.

Betaling

Je betaalt je lessen altijd vooruit, betaling achteraf is niet mogelijk. Je kan een overzicht van je betalingen zien als je bent ingelogd bij Muziekonderwijs.nl.

Betaling kan alleen via Muziekonderwijs! De lessen kunnen niet contant betaald worden bij de docent, of rechtstreek naar zijn/haar bank omdat diens salaris betaald wordt door Muziekonderwijs.nl.

Verplaatsing van lessen

Je kan altijd van tijd wisselen binnen de beschikbare lestijden van de docent. Je kan vragen om verplaatsing en annulering van uren door te schrijven naar je muziekdocent. Je moet echter niet vergeten dat annulering uiterlijk 7 dagen en verplaatsing ten minste 24 uur voor de betreffende les gemeld moet worden aan de docent en Muziekonderwijs.nl.

Annulering van lessen

Geannuleerde lessen worden niet gerestitueerd. Bij annulering tenminste 7 dagen voorafgaand aan de les wordt deze verplaatst naar een ander, passend tijdstip.

Bij annulering korter dan 7 dagen vóór de les wordt deze verplaatst in onderling overleg tussen docent en leerling. Neem contact op met je leraar als je wil annuleren, en zoek samen naar een nieuwe datum en tijd dat schikt.

Wanneer de docent een les annuleert, zal deze les worden verplaatst naar een voor de leerling passend tijdstip.


Herroepingsrecht

Aankopen van muziekeducatie door Muziekonderwijs.nl valt niet binnen de werkingssfeer van het herroepingrecht, want Muziekonderwijs.nl is een recreatieve en culturele voorziening (Zie consument contracten wet § 18, lid 2.)

Ziekte

Als je voor een langere periode ziek bent en lestijden hebt gereserveerd dien je contact op te nemen met Muziekonderwijs.nl via e-mail of telefoon.


Afbeeldingen/video

Muziekonderwijs.nl behoudt zich het recht voor om het gebruik van de afbeeldingen en video-opnamen genomen in pedagogische situaties, concerten, enz. bij Muziekonderwijs.nl in brochures, persberichten, affiches, website en sociale media.

Verantwoordelijkheid

Muziekonderwijs.nl draagt zorg voor een hoge standaard door het inhuren van alleen docenten met ervaring en opleiding. Muziekonderwijs.nl en neemt daarmee de verantwoordelijkheid op zich voor muziekonderwijs van hoge kwaliteit. Als u toch ontevreden mocht zijn met de lessen mocht zijn, gelieve dan onmiddellijk contact op te nemen met het Muziekonderwijs.nl hoofdkantoor.

Vragen?

Je kunt contact opnemen met Muziekonderwijs op werkdagen via WhatsApp, e-mail of telefoon. Door ons te benaderen kan je antwoord krijgen op verschillende vragen. WhatsApp berichten worden binnen 24 uur beantwoord.