Vind de juiste docent door hieronder te zoeken

Saxofoonles

Søren B.

Geeft les in Saxofoon Muziektheorie Bandcoaching Saxophone Music Theory

Ik wil je inspireren om muziek te maken! Wij gaan samen ontdekken hoe wij meer muziek kunnen maken! ...


Rijswijk

25,00 euro

per 30 min.

David L.

Geeft les in Saxofoon Saxophone

Heb je nog nooit een saxofoon vastgehouden, of ben je al jaren bezig maar wil je je doorontwikkelen?...


The Hague Rijswijk

17,50 euro

per 30 min.

Stephanie F.

Geeft les in Saxofoon Muziektheorie Blokfluit R.K. Basisschool De Paradijsvogel Saxophone Music Theory Recorder

Hallo! Mijn naam is Stephanie Francke. Wil jij graag saxofoon leren spelen? In mijn lessen ligt de n...


Rotterdam Slikkerveer Leidschenveen-Ypenburg

22,50 euro

per 30 min.

Albert K.

Geeft les in Saxofoon Compositie Piano Saxophone Composition

Would you like to learn to play your favorite piece of music? Or would you like to compose/write you...


Rotterdam

20,00 euro

per 30 min.

Rafael P.

Geeft les in Saxofoon Dwarsfluit Didgeridoo Muziektheorie Saxophone Music Theory Flute

Hi! I am Rafael and I am from Brazil. I truly believe that everyone, regardless of his/her talent, h...


Delfshaven

17,50 euro

per 30 min.

Matthias B.

Geeft les in Saxofoon Saxophone Compositie Composition Muziektheorie Bandcoaching Music Theory

Droom je ervan om je favoriete pop songs te kunnen vertolken op de saxofoon? Heb je altijd al die wo...


Amsterdam

20,00 euro

per 30 min.

Floriaan W.

Geeft les in Saxofoon Muziektheorie Saxophone Music Theory

Wil je leren saxofoon spelen, improviseren, je gehoor of theorie verbeteren of muzikaal verder verdi...


Oegstgeest The Hague

20,00 euro

per 30 min.

Nicolò R.

Geeft les in Saxophone Saxofoon Bandcoaching

Music is the best way of communication in the world, the most international language and an easy way...


Amsterdam-Centrum Amsterdam

20,00 euro

per 30 min.

Monica K.

Geeft les in Saxofoon Blokfluit Saxophone Recorder

Altijd al eens saxofoon willen spelen, maar heeft u nooit de stap durven nemen? Of is uw zoon of doc...


Oud-Beijerland Nieuw-Beijerland

20,00 euro

per 30 min.

Thanos A.

Geeft les in Saxofoon Klarinet Blokfluit Clarinet Saxophone Recorder

Hallo! Ik ben Thanos, saxofonist, componist en docent en sinds 2001 woon ik in Nederland. Ik ben afg...


Zoetermeer

25,00 euro

per 30 min.

Leer saxofoon spelen

Wil jij saxofoon leren spelen maar heb je moeite met het vinden van de perfecte leraar? Dan ben je bij ons bij het goede adres! Onze taak is leerlingen te koppelen aan een hoogkwalitatieve, professionele muziekleraar die begrijpt waar de leerling heen wilt en hoe die daar ook komt.

Een sterke kwalitatieve saxofoon leraar

Een sterke kwalitatieve saxofoon leraar. Dit geldt vooral voor beginnende saxofonisten. Beginnen met een goede basis die op een leuke en aansprekende manier overgebracht wordt, scheelt op lange termijn veel uren aan frustratie en tijd. Al onze saxofoon leraren zijn professioneel getraind en maken zelf ook muziek. Een leraar die professioneel is en zelf muziek maakt betekent echter niet dat zij ook goed les kunnen geven. Daarom zijn onze saxofoon leraren ook communicatief vaardig en kunnen zij theorie, concepten en opdrachten op een duidelijke en simpele manier uitleggen. Dit doen zij gepaard met een hoog enthousiasme om de ervaring per leerling te personaliseren. Wij bij Muziekonderwijs.nl geloven dat wij het beste team aan saxofoon leraren in Nederland hebben. Probeer het uit! Neem vandaag contact met één van onze saxofoon leraren op en wij sturen jou een voucher met 50% korting voor een les!

Waarom de saxofoon

De saxofoon is uitgevonden in het midden van de 19e eeuw door Belgische bouwer van muziekinstrumenten Adolphe Sax. Hij ontdekte dat het geluid van een blaasinstrument wordt bepaald door de vorm van het instrument, de draai van de luchtkolom. Het materiaal zou geen beslissende invloed hebben op het fundamentele geluid. Het is echter niet geheel onbelangrijk van welk materiaal de saxofoon is gemaakt, aangezien dit betrekking heeft op het totale geluid. Sax beoogde een instrument dat alle goede eigenschappen van de klassieke orkestinstrumenten in zich zou verenigen. De eerste saxofoon was een bas saxofoon, omdat een bas makkelijker te bouwen is vanwege de verhoudingen en controle van buis/stemming, e.d. In de jaren erna bouwde hij de rest van de familie. Composities met saxofoon erin volgden al snel. De saxofoon, eigenlijk ontwikkeld voor gebruik in de klassieke muziek, groeide uit tot hét instrument in de jazz, met pioniers als Charlie Parker, Cannonball Adderley, John Coltrane, Sonny Rollins en vele anderen. Ook in de popmuziek speelt de sax een grote rol. Denk maar aan onze eigen Candy Dulfer en papa Hans!

Bakerstreet, Englishman in New York, Thrift Shop en ga zo maar door: allemaal gave nummers waar de saxofoon niet uit weg te denken is. De saxofoon is een prachtig blaasinstrument, behorend tot de houtblazer-familie omdat er op hout (het rietje in het mondstuk) geblazen wordt. De overige delen van de saxofoon zijn echter vaak van koper gemaakt, hierdoor is het niet gek dat velen denken dat het een koperblazer is. Wil jij deze houtblazer goed leren bespelen en als een echte Candy Dulfer en Charlie Parker voor mensen kunnen optreden? Vraag een proefles aan bij 1 van onze docenten en krijg 50% korting!

Dagelijks oefenen

Probeer elke dag tijd te vinden om te oefenen. Veel spelen betekent dat je beter wordt. Het gaat hier om de hoeveelheid die je speelt, niet om de lengte van de sessies. Probeer eerst 10 tot 15 minuten te oefenen per oefensessie. Naarmate je het meer onder de knie krijgt, kan je langere sessies houden.

Professionele en betrouwbare saxofoon leraren

Veiligheid en het beschermen van kinderen is bij ons van groot belang. Hierom vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) waar het nodig is. Wij willen dat iedereen in onze community op een professionele manier saxofoon les krijgt in een veilige en betrouwbare omgeving.

Heb ik mijn eigen saxofoon nodig?

Het antwoord hierop is simpel. Ja! Onze leraren kunnen je adviseren over het type, de maat en misschien zelfs over het merk dat het beste bij jou past. De tweedehands markt zorgt ervoor dat saxofoons niet duur hoeven te zijn. Daarnaast zorgt een eigen instrument ervoor dat er geen excuses meer zijn om niet te oefenen!

Harry Bakker

Harry Bakker is al meer dan 30 jaar de speciaalzaak voor de saxofoons. Aan de dorpsstraat 12 in Muiderberg kan je hier al 30 jaar terecht voor saxofoonkoop, saxofoonhuur, alle methodes, bladmuziek en verschillende accessoires. Hiernaast kan je bij Harry Bakker ook terecht voor alle saxofoon reparaties, onderhoudsbeurten en totale revisies. Naast de fysieke winkel kan je bij Harry Bakker ook online bestellingen doen via hun website.


Klik op de onderstaande afbeelding om naar de website te gaan!

Interesse in het leren van een ander instrument?

Wij bieden met trots een wijd aanbod aan verschillende instrumenten aan in Nederland. Neem een kijkje bij de onderstaande instrumenten.

  1. Gitaarles
  2. Pianoles
  3. Zangles
  4. Drumles

Als jij nog vragen hebt

Als jij nog vragen hebt neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instrument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muziekonderwijs.nl

"Ik ben sinds april 2017 aangesloten als docent bij muziekonderwijs .nl en ik ben erg enthousiast over deze samenwerking! De communicatie verloopt altijd vlot en ze zijn altijd bereid om mij te helpen waar nodig. Muziekonderwijs .nl is een heel professioneel en klantvriendelijk bedrijf.!"

5 van 5

Frédérique Klooster - Docent bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk