Iman S.

Iman S.

Iman S.

Over Iman S.

Ik bied muzieklessen aan in de regio Amsterdam - Utrecht. Of het nou gaat om individuele saxofoon- en klarinetlessen, groepslessen of speciale workshops: je kunt het allemaal bij mij vinden!

Ik ben saxofoon- & klarinetdocent en workshopleider. Ik heb jarenlange ervaring in het geven van individuele en groepslessen bij onder meer SpaargarenMuziekFabriek, Muziekcentrum Logblock (Amstelveen) en in het Muziekhuis in Utrecht.
Ook heb ik in de afgelopen jaren diverse jazzworkshops gegeven. Onder andere: "Brecker Brothers", Prince" en "Eddie Harris" bij St. Buitenkunst, "Jazz à Paris" en "Un Deux Trois Groovez!" in Frankrijk, “Monk's Mind” en "Snarky Puppy" bij U-Jazz, "Groove is in the Heart" bij St. JAM Nederland, “Groove Y'All” in Rotterdam bij Jazz International en "Snarky Puppy 2.0".

Ik ben ook arrangeur en dirigent bij zowel de small bigband StartAfresh als de muziekgroep Dr. Loevenhout & Consorten uit Utrecht. We spelen jazz, wereld- en popmuziek.

Ik heb zelf ook les gehad. Ik studeerde Saxofoon Lichte muziek bij Ferdinand Povel aan het Amsterdams Conservatorium. Bij Codarts in Rotterdam haalde ik in 2008 mijn masters diploma.
Naast zijn docentschap speel ik in diverse bands (Undercurrent Trio, StarkLinnemann Quartet, Eyeman All Stars, European Union Quartet, TRUNK), heb ik verscheidene CD's uitgebracht (High Tide - Low Tide, In The Moment, Flow) en heb ik in 2012 de prestigieuze Young VIP Tour gedaan. In 2013 toerde ik o.a. door de VS.

Mijn hart ligt zowel bij het zelf muziek maken als bij het ervoor zorgen dat mensen met elkaar verbonden raken middels het luisteren naar en spelen van muziek.

Wil je graag les volgen bij mij? Vraag dan snel een les aan!

Prijs

Vanaf 24,80 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Geeft les:

Saxofoon, Klarinet, Basklarinet, Bass clarinet, Dwarsfluit

Lesdagen:

Maandag / Dinsdag / Donderdag

Niveaus:

Beginners / Basis / Intermediair / Geavanceerd

Leeftijdsgroepen:

Volwassenen

Iman S. tags

Gespecialiseerd in Jazz Improvisatie

Meestal begint het hier:

Reactietijd 7 uur. en 27 min.

Locatie

  • Online

    De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

    In repetitieruimte

    3512 JC Utrecht , 1054 AH Amsterdam , 1185 AH Amstelveen

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Meestal begint het hier:

Reactietijd 7 uur. en 27 min.

Vergelijkbare docenten

...