Iman S.

Gespecialiseerd in Jazz
Improvisatie
Bevoegd docent in saxofoon, klarinet, basklarinet, bass clarinet, dwarsfluit
Vanaf 24,80 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 1 uur. en 10 min.

Locatie

Online

In repetitieruimte

3552XE Utrecht

1054 AH Amsterdam

1185 AH Amstelveen

Iman tags

Gespecialiseerd in Jazz
Improvisatie
Vanaf 24,80 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 1 uur. en 10 min.

Over Iman S.

Ik bied muzieklessen aan in de regio Amsterdam - Utrecht. Of het nou gaat om individuele saxofoon- en klarinetlessen, groepslessen of speciale workshops: je kunt het allemaal bij mij vinden!

Ik ben saxofoon- & klarinetdocent en workshopleider. Ik heb jarenlange ervaring in het geven van individuele en groepslessen bij onder meer SpaargarenMuziekFabriek, Muziekcentrum Logblock (Amstelveen) en in het Muziekhuis in Utrecht.
Ook heb ik in de afgelopen jaren diverse jazzworkshops gegeven. Onder andere: "Brecker Brothers", Prince" en "Eddie Harris" bij St. Buitenkunst, "Jazz à Paris" en "Un Deux Trois Groovez!" in Frankrijk, “Monk's Mind” en "Snarky Puppy" bij U-Jazz, "Groove is in the Heart" bij St. JAM Nederland, “Groove Y'All” in Rotterdam bij Jazz International en "Snarky Puppy 2.0".

Ik ben ook arrangeur en dirigent bij zowel de small bigband StartAfresh als de muziekgroep Dr. Loevenhout & Consorten uit Utrecht. We spelen jazz, wereld- en popmuziek.

Ik heb zelf ook les gehad. Ik studeerde Saxofoon Lichte muziek bij Ferdinand Povel aan het Amsterdams Conservatorium. Bij Codarts in Rotterdam haalde ik in 2008 mijn masters diploma.
Naast zijn docentschap speel ik in diverse bands (Undercurrent Trio, StarkLinnemann Quartet, Eyeman All Stars, European Union Quartet, TRUNK), heb ik verscheidene CD's uitgebracht (High Tide - Low Tide, In The Moment, Flow) en heb ik in 2012 de prestigieuze Young VIP Tour gedaan. In 2013 toerde ik o.a. door de VS.

Mijn hart ligt zowel bij het zelf muziek maken als bij het ervoor zorgen dat mensen met elkaar verbonden raken middels het luisteren naar en spelen van muziek.

Wil je graag les volgen bij mij? Vraag dan snel een les aan!

Iman tags

Gespecialiseerd in Jazz
Improvisatie

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder