Iman S.

Bevoegd docent in: Saxofoon, Klarinet, Basklarinet, Saxofoon, Klarinet, Bass clarinet

Biedt ook online lessen aan.

Bevoegd docent in: Saxofoon, Klarinet, Basklarinet, Saxofoon, Klarinet, Bass clarinet

Biedt ook online lessen aan.

Vanaf 24,00 € per 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Prijsinformatie

Locatie

Online

In repetitieruimte
3552XE Utrecht

Biedt ook online lessen aan.
  •  Iman S. biedt online lessen aan

    • We bieden ook online lessen aan, waardoor je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muzikanten van Nederland.
    • We hebben een digitaal portaal dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door met muziekles een bericht te sturen naar onze docent Iman S.

Over Iman S.

Ik bied muzieklessen aan in de regio Amsterdam - Utrecht. Of het nou gaat om individuele saxofoon- en klarinetlessen, groepslessen of speciale workshops: je kunt het allemaal bij mij vinden!

Ik ben saxofoon- & klarinetdocent en workshopleider. Ik heb jarenlange ervaring in het geven van individuele en groepslessen bij onder meer de Muziekcirkel in Amsterdam en op het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Ook heb ik in de afgelopen jaren diverse jazzworkshops gegeven. Onder andere: "Movin' On Out" en "Eddie Harris" bij Buitenkunst, "Jazz à Paris" en "Un Deux Trois Groovez!" in Frankrijk, “Monk's Mind” en "Snarky Puppy" bij U-Jazz, "Groove is in the Heart" bij St. JAM Nederland, “Groove Y'All” in Rotterdam bij Jazz International en "Snarky Puppy 2.0".

Ik ben ook arrangeur en dirigent bij de On The Roll uit Utrecht. In 2014 organiseerde ik het bijzondere samenwerkingsproject Big Sound, Strong Voice met On the Roll & popkoor Hold the Line. Eind juni 2015 organiseerde ik op het Utrechts Centrum voor de Kunsten het UCK Pop & Jazz Festival. In oktober van datzelfde jaar presenteerde ik het muziektheater-spektakel "I'm the Man" met On the Roll en amateur-theatergroep Hotel Dolly uit Utrecht.

Ik heb zelf ook les gehad. Ik studeerde Saxofoon Lichte muziek bij Ferdinand Povel aan het Amsterdams Conservatorium. Bij Codarts in Rotterdam haalde ik in 2008 mijn masters diploma.
Naast zijn docentschap speel ik in diverse bands (Iman Spaargaren Undercurrent, Voice of Monk, StarkLinnemann Quartet, European Union Quartet, TRUNK), heb ik verscheidene CD's uitgebracht (In The Moment, Flow) en heb ik in 2012 de prestigieuze Young VIP Tour gedaan. In 2013 toerde ik o.a. door de VS.

Mijn hart ligt zowel bij het zelf muziek maken als bij het ervoor zorgen dat mensen met elkaar verbonden raken middels het luisteren naar en spelen van muziek.

Wil je graag les volgen bij mij? Vraag dan snel een les aan!

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!


Deel het profiel van Iman op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder