Iman S.

Bevoegd docent in: Saxofoon, Klarinet, Basklarinet, Saxophone, Clarinet, Bass clarinet

Biedt ook online lessen aan.
Stuur bericht
Stuur mij een berich en ontvang 50% korting op je eerste les.

Bevoegd docent in: Saxofoon, Klarinet, Basklarinet, Saxophone, Clarinet, Bass clarinet

Biedt ook online lessen aan.
Stuur bericht
Stuur mij een berich en ontvang 50% korting op je eerste les.

Vanaf 24,00 - 30,00 euro per 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Prijsinformatie

Locatie
Online

In repetitieruimte
3552XE Utrecht

Biedt ook online lessen aan.

Over Iman S.

Iman is een nieuwe aanbieder van muzieklessen in de regio Amsterdam - Utrecht. Of het nou gaat om individuele saxofoon- en klarinetlessen, groepslessen of speciale workshops: je kunt het allemaal bij mij vinden!

Iman is saxofoon- & klarinetdocent en workshopleider. Hij heeft jarenlange ervaring in het geven van individuele en groepslessen bij onder meer de Muziekcirkel in Amsterdam en op het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Ook heeft hij in de afgelopen jaren diverse jazzworkshops gegeven. Onder andere: "Movin' On Out" en "Eddie Harris" bij Buitenkunst, "Jazz à Paris" en "Un Deux Trois Groovez!" in Frankrijk, “Monk's Mind” en "Snarky Puppy" bij U-Jazz, "Groove is in the Heart" bij St. JAM Nederland, “Groove Y'All” in Rotterdam bij Jazz International en "Snarky Puppy 2.0".

Iman is ook arrangeur en dirigent bij de On The Roll uit Utrecht. In 2014 organiseerde Iman het bijzondere samenwerkingsproject Big Sound, Strong Voice met On the Roll & popkoor Hold the Line. Eind juni 2015 organiseerde hij op het Utrechts Centrum voor de Kunsten het UCK Pop & Jazz Festival. In oktober van datzelfde jaar presenteerde hij het muziektheater-spektakel "I'm the Man" met On the Roll en amateur-theatergroep Hotel Dolly uit Utrecht.

Iman heeft zelf ook les gehad. Hij studeerde Saxofoon Lichte muziek bij Ferdinand Povel aan het Amsterdams Conservatorium. Bij Codarts in Rotterdam haalde hij in 2008 zijn masters diploma.
Naast zijn docentschap speelt Iman in diverse bands (Iman Spaargaren Undercurrent, Voice of Monk, StarkLinnemann Quartet, European Union Quartet, TRUNK), heeft hij verscheidene CD's uitgebracht (In The Moment, Flow) en heeft hij in 2012 de prestigieuze Young VIP Tour gedaan. In 2013 toerde hij o.a. door de VS.

Iman zegt: 'Mijn hart ligt zowel bij het zelf muziek maken als bij het ervoor zorgen dat mensen met elkaar verbonden raken middels het luisteren naar en spelen van muziek'.

Wil je graag les volgen bij mij? Vraag dan snel een proefles aan!

  •  Iman S. biedt online lessen aan

    • We bieden nu online lessen aan, waar je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muziekdocenten in Nederland.
    • We hebben een digitaal systeem gebouwd dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door een bericht te sturen naar onze docent Iman S.

Hoe werkt het?

Stuur de docent een bericht met jouw gegevens.

2. De docent neemt contact op.

De docent neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze proefles krijg je 50% korting

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 18 20 58 22


Deel het profiel van Iman op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder