Lessen op afstand // online-lessen

Bij Muziekonderwijs hebben we ook docenten die onderwijs op afstand aanbieden.

Lessen op afstand worden steeds populairder en kan ook een goede oplossing zijn voor jou, als je niet de mogelijkheid hebt om lessen te volgen bij je docent, bij jou thuis of op locatie.

Onze lessen kun je via onze online platform live krijgen. De docenten en de leerlingen kunnen hiermee met elkaar communiceren via de webcam. Het systeem is aangepast aan online muziekonderwijs. Er is een mogelijkheid om een ​​geluidskaart aan te sluiten, op de metronoom te spelen en het scherm met elkaar te delen.

Vind juiste docent

Vind de juiste docent voor jou in ons overzicht van professionele muziekdocenten. Spreek een geschikte tijd af en boek je eerste lessen samen met de docent. Online lessen zijn flexibel, tijdbesparend en worden gevolgd vanuit huis of waar je ook bent!

Betaal veilig

Spreek lessen af voor bepaalde tijd of koop een strippenkaart om tot 20% op je muzikale reis te besparen. Wanneer je een strippenkaart hebt aangeschaft, worden lessen automatisch van je strippen gehaald, zodra de les is ingepland. Super handig dus!

Geniet van je lessen

Jouw muziekles vindt plaats op onze website met audio en video die zijn geoptimaliseerd voor muzieklessen. Zodoende kun je -waar je ook bent- muziekles volgen van je favoriete docent!

Zoek naar docenten die online lesgeven
Waarom kies je voor online lessen op Muziekonderwijs?
Wonen in het buitenland

Als je in het buitenland woont, en je wilt graag lessen in het Nederlands volgen voor jezelf, of voor je kinderen, Dan deze lessen een goede optie voor jou. Ook is het een methode om de Nederlandse taal te oefenen en de verbinding tot de cultuur in stand te houden.

Voor mensen die veel heen en weer pendelen

Niet iedereen woont in de grote stad met een groot aantal mogelijkheden voor activiteiten die in de vrije tijd plaatsvinden. Maar met onderwijs op afstand wordt er een deur geopend voor nieuwe mogelijkheden. Tegenwoordig maakt het niet meer uit waar je woont! Wanneer je toegang tot het internet hebt, kun je eigenlijk overal professionele muzieklessen volgen!

Gemak

Laat muziekonderwijs tot een creatieve doorbraak leiden in het alledaagse leven, zonder over het transport na te denken. Met onderwijs op afstand kan je je onderwijs krijgen, waar en wanneer je het wil. Bijvoorbeeld wanneer je kinderen al in bed liggen of in een pauze op je werk, midden op de dag.

Gebonden aan thuis

Er zijn veel mensen, die op een of andere manier aan huis zijn gebonden voor een korte of langere periode. Onderwijs op afstand is dan een perfecte oplossing.

Het “makkelijke” type

Fulltime baan, sociaal leven, kinderen, familie, etc. en dan ook nog muzieklessen? Het is moeilijk om alles voor elkaar te krijgen in zo weinig tijd. Daarom is muziekles op afstand een perfecte oplossing in deze hectische tijden!