Docent worden op Muziekonderwijs.nl

We bouwen aan een team van de beste particuliere muziekdocenten van Nederland.

Hoogstwaarschijnlijk zul je:

  • Minimaal een bachelordiploma in een muziek-specialisme hebben
  • Een gevestigde of ambitieuze muziek-professional zijn
  • Ervaring hebben als muziekdocent

Dat gezegd hebbende, erkennen we dat muziek een breder is. We staan open voor het feit dat je mogelijk gelijkwaardige vaardigheden en ervaring hebt opgedaan buiten het afstudeertraject.

Start aanvraag

Door je aan te melden, ga je akkoord met onze Servicevoorwaarden voor docenten en Gegevensbewerking.

Really helpful website for teachers and students! You can keep all your lessons organized and don't worry for payments on time. Muziekonderwijs employees, will always assist you in any matter.

Elsa Aspioti
Klarinet leraar, Muzikonderwijs.nl

Muziekonderwijs is een geweldig platform. Het is makkelijk te vinden op google, ze adverteren goed zodat veel leerlingen aanvragen doen, en ik behoud als docent alle vrijheid in het bepalen van de lesinhoud en locatie.

Simon B
Gitaar leraar, Muzikonderwijs.nl

Meest gestelde vragen

We hebben de vragen verzameld waar we het meeste van krijgen. Of ga naar de onze Bekijk hier onze veelgestelde vragen.

Hoe het werkt
Dien je aanvraag in en maak een profiel aan als muziekdocent. Zodra de veiligheidscontroles zijn voltooid, wordt je profiel beoordeeld door ons team. Je wordt dan gepubliceerd en gepresenteerd aan de duizenden toekomstige leerlingen die ons platform dagelijks bezoeken.
Als je eenmaal aan de slag bent
Je profiteert van communicatie, lesboeking, een factuur- en betalingssysteem die alle aspecten van de administratie regelen. Er zijn hulpmiddelen voor jou, zoals een speciaal gebouwd OnlineClassRoom en een systeem voor het delen van bestanden met nog veel meer features in de nabije toekomst.
Hoe zit het met betalen?
Je wordt maandelijks uitbetaald over je gewerkte uren. U heeft volledige controle over uw prijzen en kunt ze zowel naar boven als naar beneden bijsturen. De administratiekosten variƫren, maar kunnen oplopen tot 10%.