Over Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl is een online platform waar leerlingen en muziekdocenten elkaar kunnen vinden. De lessen vinden plaats thuis bij de leerling, bij de docent of in een repetitieruimte gekoppeld aan de docent.

Wij werken er elke dag hard aan om de beste voorwaarden te scheppen voor privé muziekles, zodat jij als leerling zo gemakkelijk en veilig mogelijk goed onderwijs van een deskundige muziekdocent kunt krijgen. Samen met deze docent kun je op een goede manier de muziek verkennen. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van een geschikte docent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

"De missie van Muziekonderwijs.nl is
meer mensen de kans geven om het plezier van spelen en zingen te ervaren!"

CEO Søren Ballegaard

Wat bieden wij aan?

Privé- en groepslessen


Flexibel in te boeken lessen d.m.v. een strippenkaart en “smart-booking” via onze website


Onze docenten hebben een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en (waar nodig is) een VOG


Lessen bij de docent of bij jou thuis


Goede service – vraag onze muziekcoaches voor advies

FAQ

Hieronder vind je een lijst met vragen die ons bij Muziekonderwijs.nl vaak worden gesteld. We hebben geprobeerd ze zo goed mogelijk te beantwoorden, maar als je ergens over twijfelt, neem dan contact met ons op via [email protected] of bel 06 12 15 15 83.

1. Hoe vind ik de juiste docent?

Op de homepage van onze website kun je zoeken op jouw locatie en op het instrument of software dat jij wilt leren spelen. Je krijgt dan een lijst met docenten te zien die het dichtst bij jou in de buurt lesgeven. Lees de profielen van de docenten en maak jouw keuze. Via de knop ‘Bericht sturen’ kun jij in contact komen met hem/haar. Twijfel je erg en zou je onze mening waarderen? Dan kun ons contacteren op het mailadres [email protected] of via WhatsApp op het nummer 06-22363678

2. Hoe weet ik of mijn docent geschikt en gekwalificeerd is?

De gecertificeerde muziekdocenten bij Muziekonderwijs.nl moeten een aanstellingsprocedure doorlopen. Zij moeten aantoonbare ervaring hebben en een opleiding binnen muziek en muziekonderwijs.

3. Hoe word ik docent?

Om een verbinding aan te gaan als docent bij Muziekonderwijs.nl, kun je solliciteren via de website. Je dient te voldoen aan de volgende toelatingseisen: relevante opleiding en minimaal tien beschikbare uren per week.

Professionele muzikanten met een relevante opleiding en de nodige ervaring in het lesgeven. Bij vragen kun je contact met ons opnemen via het mailadres [email protected] of via WhatsApp op het nummer 06-18205822.

4. Waar is Muziekonderwijs.nl gevestigd?

Wij hebben muziekdocenten in heel Nederland.

5. Wat is Muziekonderwijs.nl?

Muziekonderwijs.nl is een online muzieklesplatform. Bij Muziekonderwijs.nl kun je lessen bestellen door ervaren muziekdocenten die aan onze toelatingseisen hebben voldaan. Daarmee ben je verzekerd van gedegen en leerzaam muziekonderwijs.

6. Welke les-vormen vind je op Muziekonderwijs.nl?

Muziekonderwijs.nl biedt privélessen op de meeste instrumenten en er komen voortdurend nieuwe muziekdocenten bij. Als je er niet in mocht slagen om een docent op de website vinden, kun je contact opnemen via [email protected] of telefoon 06-22363678.

7. Moet ik een instrument meenemen naar de les?

Je nieuwe docent zal contact met je opnemen en je vertellen of het noodzakelijk is om je eigen instrument of computer mee te nemen. Als je advies en begeleiding wilt, kun je ons altijd bellen op 06-22363678 of mailen naar [email protected]

8. Wat doe ik als ik niet tevreden met ben mijn docent?

We zijn ervan overtuigd dat onze docenten de beste muziekles geven! Maar mocht je toch ontevreden zijn, of er is geen klik met jouw gekozen docent, dan helpen we je graag met het vinden van een van onze andere docenten. Neem contact met ons op via telefoonnummer 06-22363678 of e-mail [email protected]

9. Wat kosten de lessen?

Er zijn verschillende tarieven bij Muziekonderwijs.nl. Daarnaast kunnen er kosten zijn voor reistijd. Het is mogelijk om lessen te bestellen van 30, 45 en 60 minuten.

Videocollectie

Het team


Laurine Brugman

Manager

Haar achtergrond is Kunstacademie - Mediavormgeving en design. Laurine was werkzaam als VJ in clubs en festivals en werkte lange tijd samen met verschillende muzikanten in binnen- en buitenland. Door deze ervaring heeft Laurine de nodige kennis van de muziekwereld en weet zij hoe belangrijk het is om mensen, via muziek, bij elkaar te brengen.

E-mail: [email protected]

Laurine Brugman

Maureen Koopman

Support

Maureen is from the Netherlands, but moved to Aarhus a year ago. She recently finished her Bachelor (Media, Information and Communication). At the moment she is following a Bachelor top-up programme in Web Development at the Business Academy Aarhus

E-mail: [email protected]

Maureen Koopman

Hoe ga je aan de slag?

Je stuurt een aanmelding via de profielpagina van de docent naar je keuze. Druk op de blauwe knop 'bericht verzenden'. Daarna nemen Muziekonderwijs.nl en de docent contact met je op voor meer informatie en om eventuele vragen beantwoorden. Vervolgens maak je met de docent een afspraak voor de eerste les, waarna je per e-mail een bevestiging krijgt van Muziekonderwijs.nl.

Zodra je de eerste les bevestigd hebt, kun je inloggen op de website en informatie zien over je docent, alsmede een overzicht van betaald lesgeld en eventuele notities van de docent. Je kunt dan ook een strippenkaart kopen.

Kopen van een strippenkaart

De meeste van onze leerlingen kopen een strippenkaart na de eerste les. Na aankoop kun je met je docent een rooster opstellen met vaste of flexibele lestijden. Hieronder zie je de gebruiksvoorwaarden voor de strippenkaart.

Administratie van Muziekonderwijs.nl

De administratie van Muziekonderwijs.nl is geopend op werkdagen van 09:00 tot 16:30 uur. Door ons te bellen of schrijven kun je antwoord krijgen op je vragen alsook begeleiding, of een gesprek hebben over je cursus.

Betaling

Je betaalt je lessen vooruit, betaling achteraf is niet mogelijk. Je kunt een overzicht van je betalingen bekijken als je bent ingelogd bij Muziekonderwijs.nl.

De lessen kunnen niet contant betaald worden bij de docent, omdat diens salaris betaald wordt door Muziekonderwijs.nl.

Verplaatsing van lessen

Je kunt altijd van tijd wisselen binnen de beschikbare lestijden van de docent. Je kunt vragen om verplaatsing en annulering van uren door te schrijven naar Muziekonderwijs.nl of je docent. Je moet echter niet vergeten dat annulering uiterlijk 7 dagen en verplaatsing ten minste 24 uur voor de betreffende les gemeld moet worden aan de docent en Muziekonderwijs.nl.

Annulering van lessen

Geannuleerde lessen worden niet gerestitueerd. Bij annulering tenminste 7 dagen voorafgaand aan de les wordt deze verplaatst naar een ander, passend tijdstip.

Bij annulering korter dan 7 dagen vóór de les wordt deze verplaatst in onderling overleg tussen docent en leerling. Neem contact op met de administratie als je wilt annuleren.

Als de docent een les annuleert, zal deze les worden verplaatst naar een voor de leerling passend tijdstip.

Herroepingrecht

Aankopen van muziekeducatie door Muziekonderwijs.nl valt niet binnen de werkingssfeer van het herroepingrecht, want Muziekonderwijs.nl is een recreatieve en culturele voorziening (Zie consument contracten wet § 18, lid 2.

Ziekte

Als je voor een langere periode ziek bent en lestijden hebt gereserveerd dien je contact op te nemen met Muziekonderwijs.nl via e-mail of telefoon.

Afbeeldingen/video

Muziekonderwijs.nl behoudt zich het recht voor om het gebruik van de foto's en video-opnamen genomen in pedagogische situaties, concerten, enz. bij Muziekonderwijs.nl in brochures, persberichten, affiches, website en sociale media.

Verantwoordelijkheid

Muziekonderwijs.nl draagt zorg voor een hoge standaard door het inhuren van alleen docenten met ervaring en opleiding. Muziekonderwijs.nl en neemt daarmee de verantwoordelijkheid op zich voor muziekonderwijs van hoge kwaliteit. Als u toch ontevreden mocht zijn met de lessen mocht zijn, gelieve dan onmiddellijk contact op te nemen met Muziekonderwijs.nl op telefoon

Vragen?

Als je vragen hebt, ben je altijd welkom om contact op te nemen met Muziekonderwijs.nl op

"Wij verheugen ons erop om je te mogen verwelkomen als leerling en te helpen met beter worden in muziek maken. Wij zullen onze uiterste best doen om je een zo goed mogelijke ervaring te geven met ons en onze docenten"

Søren Ballegaard (Directeur)

Onze prijzen

Waarom hebben wij verschillende prijzen?

Onze docenten hebben uiteenlopende opleidingen en ervaring achter zich, waardoor er verschillende prijsniveaus zijn. Al onze docenten hebben door onze toelatingseisen een minimum aan ervaring.

Prijzen met strippenkaart

Bij Muziekonderwijs.nl hebben we goede ervaringen met ons strippenkaartenmodel. Hiermee kun je geld besparen op de lessen, maar ook tijd m.b.t. betaling en lesplanning. Hoe meer lessen je in een keer koopt, hoe meer je bespaart. Bovendien is het makkelijker om in één keer te betalen.

10 Lessen
vanaf 118,75 euro
Bespaar 5%
15 Lessen
vanaf 174,38 euro
Bespaar 7%
20 Lessen
vanaf 225,00 euro
Bespaar 10%

Prijzen zonder strippenkaart

Bij Muziekonderwijs.nl hanteren we vier prijzen voor de lessen. Het hoge standaardniveau komt door de ruime ervaring van onze docenten.

Prijzen

Ben je al leerling bij ons?

Als je leerling bent en je eerste les hebt gehad, kun je inloggen op de website om je lessen te bekijken of een strippenkaart te kopen. Je kunt te allen tijde contact opnemen met de administratie als je hulp nodig hebt. Klik hier om in te loggen op je leerlingaccount!

Wil je leerling worden?

Als je nog geen leerling bent, kun je een docent of een groep zoeken onder les vinden of je kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met een van onze medewerkers.