Over ons

Muziekonderwijs is een platform dat ervoor zorgt dat muziekdocenten en leerlingen met elkaar in verbinding worden gebracht. Muziekonderwijs.nl biedt gemak voor de docent en leerlingen door middel van een online boeking- en chat systeem. Bij Muziekonderwijs.nl kan je lessen boeken bij ervaren muziekdocenten die aan onze toelatingseisen hebben voldaan. Daarmee ben je verzekerd van gedegen en leerzaam muziekonderwijs.Onze docenten hebben aantoonbare ervaring in de muziekindustrie, of zijn bezig met een muziekopleiding of hebben dit al afgerond.

Wij werken er elke dag hard aan om de beste voorwaarden te scheppen voor privé muziekles, zodat de leerling zo gemakkelijk en veilig mogelijk goed onderwijs van een deskundige muziekdocent kunnen krijgen. Muziekonderwijs.nl is van origine een Deens platform dat nu ook beschikbaar is in Nederland.

Vanuit Nederland ondersteunt een team van medewerkers de docenten en leerlingen met o.a. administratie en communicatie. Voor vragen over de muziekles en lesplanning kan je contact op nemen met de desbetreffende docent. Voor andere vragen kan je contact opnemen met het Muziekonderwijs.nl hoofdkantoor via [email protected].


Flexible muzieklessen

Bij Muziekonderwijs.nl streven we naar flexibiliteit en komen we daarbij tegemoet aan de wensen, behoeften en situatie van de leerling. Zo kan de leerling zich focussen op het belangrijkste; muziek maken!

Bij ons is het daarom mogelijk om je lessen online en/of offline te volgen. Ook is het mogelijk om je strippenkaart in één keer te betalen óf ervoor te kiezen dit in drie termijnen te doen. Mocht je aan het einde toch nog strippen over hebben dan bestaat de mogelijkheid om het bedrag van de resterende lessen te laten terugstorten.

Strippenkaart- een flexibele oplossing

Bij het aanschaffen van lessen raden we je aan op een strippenkaart te kopen. Je kunt kiezen uit een strippenkaart met 5, 10 of 20 lessen. De duur van de les, doorgaans 30, 45 of 60 minuten, bepaal je in overleg met je docent.

Flexibel betalen

Bij het aanschaffen van een strippenkaart kan je het volledige bedrag in één keer betalen, maar we bieden je ook de mogelijkheid om dit in drie termijnen te doen. De eerste termijn betaal je direct, de volgende delen worden met tussenpozen van 30 dagen betaald. Wanneer de docent lessen in de agenda zet, zullen deze automatisch worden betaald via je strippenkaart.


Lees meer hier meer over betalingen

Flexible planning

Zodra je een strippenkaart hebt aangeschaft, kan het avontuur beginnen! Je plant je lessen samen met je muziekdocent in. Sommige leerlingen geven de voorkeur aan een vast tijdstip en dag in de week, anderen spreken het liever van tijd tot tijd af. De keuze is aan jou!

Ook schaf je met je strippenkaart makkelijk extra lessen aan. Zo kan met je docent afspreken om bijvoorbeeld in een vakantie meerdere lessen per week in te plannen en zo het lesschema te intensiveren.


Lees hier meer over intensieve lessen

Flexible locatie

Je kunt een docent vinden die het beste bij je past via onze zoekpagina door op locatie en instrument te zoeken! We hebben docenten die lesgeven in hun eigen studio of oefenruimte, bij jouw thuis of die beide opties aanbieden. Naast de fysieke lessen geven de meeste docenten ook online lessen.

Deze kunnen worden gevolgd via je account op Muziekonderwijs.nl in ons digitale klaslokaal, ook wel de OnlineClassRoom™ genoemd. Online lessen zijn efficiënt en bieden een uitkomst als je een periode minder tijd hebt, maar toch het plezier van je muzieklessen niet wilt missen!


Naast deze les staat een link die leidt naar onze OnlineClassRoom™.

Je hebt altijd de mogelijkheid om te investeren in je muzikale ontwikkeling. Jij bepaalt waar en wanneer je de lessen wilt volgen, je kunt zelfs fysieke en online lessen met elkaar afwisselen!

Flexible terugbetaling

We willen je graag aanmoedigen om groot te dromen! We adviseren je daarom ook om een strippenkaart aan te schaffen met meerdere lessen. Dit willen we doen zonder dat je bang hoeft te zijn dat ongebruikte lessen komen te vervallen. Je kan er altijd voor kiezen om ongebruikte lessen op de strippenkaart aan het einde van de geldigheid van de kaart te laten restitueren.

Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar [email protected]

OnlineClassRoom™

Muziekonderwijs.nl heeft een online portaal (OnlineClassRoom™) ontwikkeld, waar je geen extra software voor hoeft te downloaden. Dit programma is speciaal gemaakt voor het geven van hoogwaardige online muzieklessen en is toegankelijk via je account. Er is dus geen tussenkomst van een derde partij. Op deze manier is alles, van betaling tot online les, samengebracht op één overzichtelijk plek!

Hoe werkt het?

Zodra je met je docent een tijd en datum afgesproken hebt voor de online les, wordt deze door de docent geboekt en in de agenda gezet. De les zal op je dashboard van je account en in je agenda verschijnen.

De link is al een tijdje actief voordat de les begint. Je hebt dus genoeg tijd om te checken of alles soepel werkt. De les kan beginnen zodra jij en je docent zijn ingelogt en beide zichtbaar en hoorbaar zijn.

Het enige wat je zelf nodig hebt is een microfoon en een webcam, meestal volstaat de ingebouwde apparatuur van je computer/tablet.

Functies in onze OnlineClassRoom™

In onze OnlineClassRoom™ is het onder andere mogelijk om geluid en video instellingen aan te passen, te schakelen tussen verschillende camera's, de les op te nemen, bestanden te delen, uitleg te krijgen via een digitaal whiteboard, te spelen op de virtuele piano en nog veel meer. Alles is ontwikkelt om de online muzieklessen te ondersteunen voor een zo’n compleet mogelijke ervaring.

Als je een video opneemt tijdens de les dan wordt deze automatisch opgeslagen in de ‘documenten folder’ op je account. Je kan bijvoorbeeld een specifieke oefening opnemen tijdens je les en deze op een later moment nog een bekijken. Zo krijgt je online les nog meer waarde!


Lees ook: 6 voordelen van online muzieklessen...

Veilige muzieklessen

Wij zijn een online platform voor muziekonderwijs waar leerlingen en professionele muzikanten samengebracht worden. De lessen vinden plaats aan huis, in de studio van de muzikant of online!

Veiligheidsgarantie

Bij Muziekonderwijs.nl zijn we van mening dat veiligheid op de eerste plaats staat en daarom hebben veiligheidsprocedures een hoge prioriteit.

Daarom moet elke muzikant een sollicitatieprocedure doorlopen, en vragen wij hen naar een VOG voordat de profielen op het platform worden getoond.

Professionaliteit

De beste manier om muziekles te krijgen, is van een professioneel muzikant. Leer van een muzikant die jouw doelstellingen reeds heeft bereikt en die in het bezit is van de relevante kennis en ervaring.

Of je nou voor het eerst een instrument wil leren, een aanstormend talent bent, óf een muzikant die zijn/haar skills wil verbeteren; bij Muziekonderwijs heb je deze unieke mogelijkheid.

De beste leeromstandigheden voor beide partijen

We werken aan het creëren van de best mogelijke werkomstandigheden voor de docent zodat ze zich zekerder kunnen voelen in hun werk als muzikant en zich meer kunnen concentreren op wat belangrijk is; het overbrengen van het belang van muziek.

Ons systeem helpt docenten met alle praktische zaken zoals de betalingen, administratie en promoties. Op deze manier ben je als leerling ook zeker dat alles soepel verloopt wanneer je les krijgt via Muziekonderwijs.nl.

Who are we?

Muziekonderwijs.nl heeft ook divisies in Engeland, Noorwegen en Denemarken. De pagina's heten hier MusicTutors.co.uk, Musikk-undervisning.no en Musikundervisning.dk. Samen vormen wij More Music Group. We werken samen aan een werkbaar en stabieler klimaat voor particulier muziekonderwijs en maken we muziekonderwijs voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk.Laurine Brugman

Laurine Brugman

Country Manager

Hedwig Lusthof

Hedwig Lusthof

Support

Jan Thomas Sviggum

Jan Thomas Sviggum

CEO More Music Group

Linea Millard

Linea Millard

Marketing Manager

Noah Plehwe

Noah Plehwe

Data analyst

Asbjørn Blakstad

Asbjørn Blakstad

CTO og full stack developer

Ben Lau

Ben Lau

Full stack developer

Signe Tobiassen

Signe Tobiassen

COO More Music Group