Over ons

Muziekonderwijs.nl is een platform dat ervoor zorgt dat muziekdocenten en leerlingen met elkaar in verbinding worden gebracht. Muziekonderwijs.nl biedt gemak voor de docent en leerlingen door middel van een online boeking- en chat systeem. Bij Muziekonderwijs.nl kan je lessen boeken bij ervaren muziekdocenten die aan onze toelatingseisen hebben voldaan. Daarmee ben je verzekerd van gedegen en leerzaam muziekonderwijs.Onze docenten hebben aantoonbare ervaring in de muziekindustrie, of zijn bezig met een muziekopleiding of hebben dit al afgerond.

Wij werken er elke dag hard aan om de beste voorwaarden te scheppen voor privé muziekles, zodat de leerling zo gemakkelijk en veilig mogelijk goed onderwijs van een deskundige muziekdocent kunnen krijgen. Muziekonderwijs.nl is van origine een Deens platform dat nu ook beschikbaar is in Nederland.

Vanuit Nederland ondersteunt een team van medewerkers de docenten en leerlingen met o.a. administratie en communicatie. Voor vragen over de muziekles en lesplanning kan je contact op nemen met de desbetreffende docent. Voor andere vragen kan je contact opnemen met het Muziekonderwijs.nl hoofdkantoor via [email protected].

We make music education accessible to everyone. On this page you can find both group and solo lessons with qualified teachers.

Flexible muzieklessen

Bij Muziekonderwijs.nl streven we naar flexibiliteit en komen we daarbij tegemoet aan de wensen, behoeften en situatie van de leerling. Zo kan de leerling zich focussen op het belangrijkste; muziek maken!

Bij ons is het daarom mogelijk om je lessen online en/of offline te volgen. Ook is het mogelijk om je strippenkaart in één keer te betalen óf ervoor te kiezen dit in drie termijnen te doen. Mocht je aan het einde toch nog strippen over hebben dan bestaat de mogelijkheid om het bedrag van de resterende lessen te laten terugstorten.

Strippenkaart- een flexibele oplossing

Bij het aanschaffen van lessen raden we je aan op een strippenkaart te kopen. Je kunt kiezen uit een strippenkaart met 5, 10 of 20 lessen. De duur van de les, doorgaans 30, 45 of 60 minuten, bepaal je in overleg met je docent.

Flexibel betalen

Bij het aanschaffen van een strippenkaart kan je het volledige bedrag in één keer betalen, maar we bieden je ook de mogelijkheid om dit in drie termijnen te doen. De eerste termijn betaal je direct, de volgende delen worden met tussenpozen van 30 dagen betaald. Wanneer de docent lessen in de agenda zet, zullen deze automatisch worden betaald via je strippenkaart.

Wie zijn we?

Muziekonderwijs.nl heeft ook divisies in Engeland, Noorwegen en Denemarken. De pagina's heten hier MusicTutors.co.uk, Musikk-undervisning.no en Musikundervisning.dk. Samen vormen wij More Music Group.

We werken samen aan een werkbaar en stabieler klimaat voor particulier muziekonderwijs en maken we muziekonderwijs voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk.

 • Signe Tobiassen

  Signe Tobiassen

  CEO More Music Group

 • Jan Thomas Sviggum

  Jan Thomas Sviggum

  CEO More Music Group

 • Asbjørn Blakstad

  Asbjørn Blakstad

  CTO & Software developer

 • Ben Lau

  Ben Lau

  Software developer