Flexible muzieklessen

Bij Muziekonderwijs.nl streven we naar flexibiliteit en komen we daarbij tegemoet aan de wensen, behoeften en situatie van de leerling. Zo kan de leerling zich focussen op het belangrijkste; muziek maken!


Bij ons is het daarom mogelijk om je lessen online en/of offline te volgen. Ook is het mogelijk om je strippenkaart in één keer te betalen óf ervoor te kiezen dit in drie termijnen te doen. Mocht je aan het einde toch nog strippen over hebben dan bestaat de mogelijkheid om het bedrag van de resterende lessen te laten terugstorten.

Strippenkaart- een flexibele oplossing

Bij het aanschaffen van lessen raden we je aan op een strippenkaart te kopen. Je kunt kiezen uit een strippenkaart met 5, 10 of 20 lessen. De duur van de les, doorgaans 30, 45 of 60 minuten, bepaal je in overleg met je docent.

Flexibel betalen

Bij het aanschaffen van een strippenkaart kan je het volledige bedrag in één keer betalen, maar we bieden je ook de mogelijkheid om dit in drie termijnen te doen. De eerste termijn betaal je direct, de volgende delen worden met tussenpozen van 30 dagen betaald. Wanneer de docent lessen in de agenda zet, zullen deze automatisch worden betaald via je strippenkaart. Lees meer hier meer over betalingen


Flexible planning

Zodra je een strippenkaart hebt aangeschaft, kan het avontuur beginnen! Je plant je lessen samen met je muziekdocent in. Sommige leerlingen geven de voorkeur aan een vast tijdstip en dag in de week, anderen spreken het liever van tijd tot tijd af. De keuze is aan jou!

Ook schaf je met je strippenkaart makkelijk extra lessen aan. Zo kan met je docent afspreken om bijvoorbeeld in een vakantie meerdere lessen per week in te plannen en zo het lesschema te intensiveren.


Lees hier meer over intensieve lessen

Flexible locatie

Je kunt een docent vinden die het beste bij je past via onze zoekpagina door op locatie en instrument te zoeken! We hebben docenten die lesgeven in hun eigen studio of oefenruimte, bij jouw thuis of die beide opties aanbieden. Naast de fysieke lessen geven de meeste docenten ook online lessen.

Deze kunnen worden gevolgd via je account op Muziekonderwijs.nl in ons digitale klaslokaal, ook wel de OnlineClassRoom genoemd. Online lessen zijn efficiënt en bieden een uitkomst als je een periode minder tijd hebt, maar toch het plezier van je muzieklessen niet wilt missen!


Naast deze les staat een link die leidt naar onze OnlineClassRoom.

Je hebt altijd de mogelijkheid om te investeren in je muzikale ontwikkeling. Jij bepaalt waar en wanneer je de lessen wilt volgen, je kunt zelfs fysieke en online lessen met elkaar afwisselen!

Flexible terugbetaling

We willen je graag aanmoedigen om groot te dromen! We adviseren je daarom ook om een strippenkaart aan te schaffen met meerdere lessen. Dit willen we doen zonder dat je bang hoeft te zijn dat ongebruikte lessen komen te vervallen. Je kan er altijd voor kiezen om ongebruikte lessen op de strippenkaart aan het einde van de geldigheid van de kaart te laten restitueren.

Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar [email protected].