Nick P.

Bevoegd docent in gitaar, bas, logic, bass, basgitaar, bass guitar, gitaar, cubase, amv (algemene muzikale vorming), songwriting
Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 32 uur. en 50 min.

Locatie

Online

Bij docent

3024EK Rotterdam

Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 32 uur. en 50 min.

Over Nick P.

Hallo, mijn naam is Nick. Bij mij kun je terecht voor een breed scala aan lesvormen en richtingen, zoals elektrische gitaar, akoestische gitaar en basgitaar, maar ook bijvoorbeeld voor lessen op het gebied van songwriting, muziektheorie en muziekproductie ben je aan het juiste adres. Tevens is daarbij ook een combinatie van deze dingen mogelijk.

Als docent ben ik actief sinds 2009, als gitarist sinds omstreeks 2000. Door de jaren heen heb ik daarbij ontzettend veel ervaring opgedaan als docent en heb ik aan honderden leerlingen lesgegeven; van beginners tot aan muzikanten met professionele ambities, op verschillende muziekscholen en aan alle leeftijden. Als uitvoerend muzikant (live en in de studio) tour ik regelmatig door Europa en breng ik regelmatig albums uit met mijn band, Dool.

In de lessen streef ik ernaar dat het als leuk en motiverend wordt ervaren en dat er een goede sfeer hangt. Uiteraard is het ook belangrijk dat er progressie wordt behaald. Dat doen we door tijdens de eerste les te bespreken we wat jouw wensen en doelen zijn, op basis daarvan maken we een plan hoe dit te bereiken. Iedereen leert op een andere manier en door mijn ruime ervaring met lesgeven kan ik hier snel op inspelen en de invulling van de lessen hierop aanpassen.

Onderwerpen op het gebied van gitaarspelen die aan bod (kunnen) komen in de les zijn:
- Het opbouwen van repertoire (Hierbij voornamelijk gericht op artiesten en genre's die jij leuk vind om te spelen)
- Het lezen van TABs, vormschema's, ritmes ed.
- Ritmiek (verschillende slagpatronen, syncopen, verschillende maatsoorten etc.)
- Improvisatie/soleren (het uitzoeken van bestaande solo's, maar ook zelf improviseren over backing tracks)
- Theorie (toonladders, akkoordenkennis, omkeringen)
- Techniek (sweep-/economy/alternate picking, fingerpicking, hammer on's/pull off's etc. )
- Sound (denk aan het instellen van versterkers, verschillende effecten en het verschil tussen gitaren)
- Toon (sound "uit de vingers": vibrato, slide's, hammer on's etc.)

Naast het gitaarspelen is er in de les ruimte voor solfège, songwriting en/of het opnemen met DAW's zoals Logic of Cubase.
Denk hierbij aan:

-Makkelijker en sneller kunnen uitvoeren wat je hoort. (Bijvoorbeeld een melodie uit een bestaand liedje, of een idee van jezelf)
-Het analyseren van songs (eveneens toegespitst op jouw favorieten; wat maakt het een goed liedje, hoe zit de melodie in elkaar tov de harmonie, wat is de functie van de akkoorden, waar zit de 'hook' etc. )
-Het aanleren en het leren toepassen van theorie (Moduleren, transponeren, functies v/d akkoorden, verschillende toonsoorten etc.)
-Het hoe en wat omtrent het opnemen van je eigen ideeën (Wat zijn de benodigdheden om je ideeën vast te leggen, welke programma's kun je hiervoor gebruiken, hoe kun je hiermee aan de gang etc.)
-Sound en mixen (Hoe laat ik mijn opnames beter klinken, hoe kan ik een partij echt laten spreken dmv sound, wat doet een compressor of een equalizer etc.)

Jij ben van harte welkom voor een proefles met 50% korting! Stuur mij gerust een bericht!

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder