Nick P.

Bevoegd docent in: Gitaar, Bas, Logic, Bass, Basgitaar, Bass guitar, Gitaar, Cubase, AMV (Algemene Muzikale Vorming), Songwriting

Biedt ook online lessen aan.

Bevoegd docent in: Gitaar, Bas, Logic, Bass, Basgitaar, Bass guitar, Gitaar, Cubase, AMV (Algemene Muzikale Vorming), Songwriting

Biedt ook online lessen aan.

Reageert in 0 uur. en 29 min.

Nick P. is SuperTeacher (?)


Vanaf 19,20 € per 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Prijsinformatie

Locatie

Online

Bij docent
3024EK Rotterdam

Biedt ook online lessen aan.
  •  Nick P. biedt online lessen aan

    • We bieden ook online lessen aan, waardoor je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muzikanten van Nederland.
    • We hebben een digitaal portaal dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door met muziekles een bericht te sturen naar onze docent Nick P.

Over Nick P.

Mijn naam is Nick. Iedereen, van jong tot oud, beginner of gevorderd, is bij mij welkom. De lessen worden gegeven bij mij thuis in het Lloyd kwartier. Een fijne- centrale locatie met bovendien een mooi uitzicht vanaf de lesruimte.

Als gitaardocent ben ik actief sinds 2009, als gitarist sinds 2000. Door de jaren heen heb ik aan ruim 200 leerlingen lesgegeven, van beginners tot mensen met professionele ambities, allemaal met andere wensen en doelen. Het gros hiervan waren gitaristen maar ook een aantal bassisten, beginner tot gevorderd.

In de lessen streef ik ernaar dat het als leuk en motiverend wordt ervaren en dat er een goede sfeer hangt, uiteraard is het echter ook belangrijk er progressie wordt behaald. Tijdens de eerste les bespreken we wat jouw wensen en doelen zijn en op basis daarvan maken we een plan hoe dit te bereiken. Iedereen leert op een andere manier en door mijn ruime ervaring met lesgeven kan ik hier snel op inspelen en de invulling van de lessen hierop aanpassen.

Onderwerpen op het gebied van gitaarspelen die aan bod (kunnen) komen in de les zijn:
- Het opbouwen van repertoire (Hierbij voornamelijk gericht op artiesten en genre's die jij leuk vind om te spelen)
- Het lezen van TABs, vormschema's, ritmes ed.
- Ritmiek (verschillende slagpatronen, syncopen, verschillende maatsoorten etc.)
- Improvisatie/soleren (het uitzoeken van bestaande solo's, maar ook zelf improviseren over backing tracks)
- Theorie (toonladders, akkoordenkennis, omkeringen)
- Techniek (alternate picking, fingerpicking, bending etc. )
- Sound (denk aan het instellen van versterkers, verschillende effecten en het verschil tussen gitaren)
- Toon (sound "uit de vingers": vibrato, slide's, hammer on's etc.)

Naast het gitaarspelen is er in de les ruimte voor solfège, songwriting en/of het opnemen met DAW's zoals Logic of Cubase.
Denk hierbij aan:

-Makkelijker en sneller kunnen uitvoeren wat je hoort. (Bijvoorbeeld een melodie uit een bestaand liedje, of een idee van jezelf)
-Het analyseren van songs (eveneens toegespitst op jouw favorieten; wat maakt het een goed liedje, hoe zit de melodie in elkaar tov de harmonie, wat is de functie van de akkoorden, waar zit de 'hook' etc. )
-Het aanleren en het leren toepassen van theorie (Moduleren, transponeren, functies v/d akkoorden, verschillende toonsoorten etc.)
-Het hoe en wat omtrent het opnemen van je eigen ideeën (Wat zijn de benodigdheden om je ideeën vast te leggen, welke programma's kun je hiervoor gebruiken, hoe kun je hiermee aan de gang etc.)
-Sound en mixen (Hoe laat ik mijn opnames beter klinken, hoe kan ik een partij echt laten spreken dmv sound, wat doet een compressor of een equalizer etc.)

Jij ben van harte welkom voor een proefles met 50% korting! Stuur mij gerust een bericht!

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!


Deel het profiel van Nick op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder