Massimo

Massimo

(4)

Prijs

Vanaf 20,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Geeft les:

Basgitaar, Gitaar, Songwriting, Muziektheorie, Composition, Bass, elektrische gitaar, Elektrische gitaar, Elektrische gitaar, Bass guitar, Gitaar, Elektrische gitaar, Elektrische gitaar, Muziektheorie, AMV (Algemene Muzikale Vorming)

Over Massimo

Les zoals jij dat wilt! Wil je je vaardigheden verbeteren op je instrument, leren componeren, muziektheorie begrijpen of je gehoor verbeteren? Aan al dat kunnen we werken.

Mijn naam is Massimo en ik geef al vele jaren met veel plezier les in zowel het Nederlands, als ook in ENGLISH en DEUTSCH. Zelf ben ik componist, dirigent, musicoloog, muzikant (basgitarist en gitarist) en muziekdocent en -coach. Ik heb muzikale studies gevolgd aan o.a. het Utrechts Conservatorium (HKU), Universiteit van Amsterdam (UvA), Universiteit van Maastricht (UM) en de Dirigentenwerkplaats Utrecht (Meerjarige Dirigentenopleiding).

De disciplines waar je bij mij voor terecht kunt zijn basgitaar, gitaar, compositie, muziektheorie, compositie, solf├Ęge/gehoortraining en band/ensemble coaching. Of je nu een absolute beginner bent of een doorgewinterd muzikant; ik help je op weg om jouw doelen te bemachtigen. Als instrumentalist focus ik me vooral op het spelen met de juiste techniek en leer ik je zo effici├źnt mogelijk spelen en het voorkomen van blessures (die helaas snel kunnen voorkomen met een foute speeltechniek), maar spelen we zeker ook veel muziek. Met de theorielessen en gehoortraining help ik je muzikale kennis te verbreden en je gehoor te ontwikkelen; dat is immers onwijs belangrijk als je wilt groeien als muzikant!

WAAR GEEF IK LES?
De lessen worden in mijn studio te Zeist verzorgd. Hier heb ik alles staan wat er nodig is qua instrumentatie en apparatuur. Heb je liever les aan huis en woon je in de buurt? Dan is dat ook mogelijk.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met mij op. Vind meer informatie over mij op: http://massimoraoulbeckers.com/

Aanbevelingen van Massimo

5 (4)

Niko B.

Aangemaakt op 01/10/22

Jammer dat je verhuisd bent! Helemaal bij het begin begonnen met basgitaar en goeie basis gehad. Thanks!

Inge O.

Aangemaakt op 17/10/21

Massimo is een hele fijne docent. Als complete beginner zorgen zijn muzieklessen er voor mij voor dat ik zowel leer over de achtergrond/muziektheorie van akkoorden en nummers, als over het spelen zelf. Hij biedt ruimte voor inbreng van eigen nummers en stijlen, maar biedt ook handvatten als je een beetje van alles wilt leren. Zijn plezier en enthousiasme voor muziek werken aanstekelijk, waardoor ik gemotiveerd blijf om te spelen!

Shira L.

Aangemaakt op 21/04/21

Massimo is een relaxte gitaarleraar. Hij helpt je met goede tips en technieken om beter gitaar te leren spelen, met liedjes die jij leuk vindt. Wil je meer weten van muziektheorie? Ook dat kan hij goed uitleggen, inclusief mooie tekeningen ;-) Aanrader dus!

Massimo tags

Aangepaste lesmethode voor de persoonlijke behoefte van elke leerling Helps prepare for conservatory entrance exam Geeft les in het Nederlands, Engels en meer

Meestal begint het hier:

Reactietijd 0 uur. en 23 min.

Locatie

 • Online

  De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

  Bij docent

  3702VE Zeist

  Bij leerling

  0 - 8 EUR

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Meestal begint het hier:

Reactietijd 0 uur. en 23 min.

Vergelijkbare docenten

...