Anne Chris

Bevoegd docent in Zang, Zang en piano, Vocals, Singing, Vocals and piano

Biedt online lessen aan

Bevoegd docent in Zang, Zang en piano, Vocals, Singing, Vocals and piano

Biedt online lessen aan
Vanaf 19,13 euro per 30 min. exclusief BTW

Prijsinformatie

De prijs is inclusief 15% korting op een seizoensplan.

Lesgeven

Bij docent:
1079JB Amsterdam-Zuid

Bij leerling

In repetitieruimte:
1079JB Amsterdam

Biedt online lessen aan

Over Anne Chris

Het belangrijkste bij het lesgeven vind ik dat jij met (nog) meer plezier zingt en met een positief gevoel de deur uit gaat :-) Hallo! Mijn naam is Anne Chris. Ik geef zangles in de stijlen jazz, pop, soul en latin aan beginners en gevorderden.
Ik heb 'lichte muziek zang' (jazz) gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Mijn specialiteit is dus jazz, maar ik zing zelf ook graag andere stijlen als pop, soul en latin.

Dat betekent niet dat ik niet kritisch ben in de les, maar ik heb altijd een positieve insteek. Ik geef je met de juiste zangtechnieken meer controle over je stem. Hiermee kun je je gevoel/verhaal/muzikaliteit beter uiten, zodat je zelf meer plezier krijgt in het zingen, en het ook beter kunt overbrengen naar jouw (eventuele) publiek.

In de les begeleid ik je aan de piano. We zoeken samen naar geschikt repertoire, zodat jij je stem kunt ontdekken en kan uitzoeken welke stijl het beste bij jou past. Als je jezelf zou willen begeleiden aan de piano dan kan ik je akkoorden-harmonie leren. Ook kan ik met je werken aan solfège (gehoortraining) en je helpen bij de voorbereiding voor een auditie.

Als jij graag optreedt kan ik je daarin stimuleren door bijvoorbeeld naar een (jazz)sessie te gaan in Amsterdam. Ook kun je meedoen aan mijn leerlingen-middagen. Deze openbare optredens organiseer ik twee keer per jaar en zijn gratis toegankelijk.

Ik geef privé-zangles in mijn zangpraktijk maar het kan ook bij jou thuis. Je moet dan wel in het bezit zijn van een keyboard of piano en in een straal van 5 kilometer van mijn adres wonen.

Tot ziens bij een proefles!

  • Zie video hier!
  •  Anne Chris biedt online lessen aan

    • We bieden nu online lessen aan, waar je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muziekdocenten in Nederland.
    • We hebben een digitaal systeem gebouwd dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door een bericht te sturen naar onze docent Anne Chris

Hoe werkt het?

Bericht sturen met jouw gegevens.

2. We nemen contact op.

De docent en/of een medewerker neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Aanbevelingen van Anne Chris

5 Gemiddelde beoordeling op basis van 1 review

Nadia F.
Mijn droom om piano te spelen en zingen tegelijk komt in vervulling! Anne Chris is een hele fijne, betrokken docent die echt kijkt naar jou als persoon bij geven van tips. Geeft je het vertrouwen om te durven en denkt fijn mee over songs die passen bij jouw stemgeluid en bereik.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Anne op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen