Selen A

(3 reviews)

Bevoegd docent in: Piano

Biedt ook online lessen aan.
Teaching in Dutch, English and Turkish

Bevoegd docent in: Piano

Biedt ook online lessen aan.
Teaching in Dutch, English and Turkish

Vanaf 24,00 € per 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Prijsinformatie

Locatie

Online

Bij docent
3014KH Rotterdam

Biedt ook online lessen aan.
Teaching in Dutch, English and Turkish

Over Selen A

Mijn naam is Selen. Ik ben een pianist voor klassieke muziek en docent wonend in Rotterdam sinds 2002. Komend uit een muzikantenfamilie, ontdekte ik mijn passie voor de piano al vroeg in mijn kindertijd en ging ik 13 jaar fulltime naar een conservatorium. Ik ben afgestudeerd aan het Codarts (Rotterdams Conservatorium) voor klassieke piano met een Bachelor diploma in 2006 en met een Master diploma Cum Laude in 2009. Tot op heden ben ik actief als uitvoerend musicus.

Wat ik kan bieden
Onderwijs is altijd een integraal onderdeel van mijn leven geweest. In de afgelopen 15 jaar heb ik verschillende lesmethoden kunnen verwerven en toepassen, altijd afgestemd op de persoonlijke behoeften, het niveau en de ambities van mijn leerlingen. Ik heb lesgegeven aan mensen in de leeftijd tussen 5 en 80 (!) jaar en het is mijn prioriteit dat mijn leerlingen hun liefde voor de piano (her-)ontdekken, genieten van elke les en hun pianospelvaardigheden ontwikkelen. Dat doe ik met veel geduld en aandacht. Hoewel ik een opleiding klassieke muziek volgde, heb ik in het verleden gewerkt met verschillende amateurkoren, waardoor ik popmuziek, improvisatie en gehoortraining in mijn lessen kan integreren.

Voor kinderen houd ik mijn lessen kleurrijk en gericht op het bevorderen van hun creativiteit, omdat het mijn prioriteit is hen altijd gemotiveerd te houden. Tijdens mijn carrière heb ik verschillende jonge talenten ontdekt en hen de nodige kennis en spelvaardigheden bezorgd voor een studie aan een conservatorium.

Als gekwalificeerd pianodocent kan ik gemakkelijk tekortkomingen in speltechniek en theoretische hiaten opsporen en oplossen bij leerlingen, die niet correct zijn onderwezen of die zichzelf piano hebben leren spelen. Piano spelen kan een levenslange hobby zijn en ik wil mijn leerlingen de juiste tools bieden om zich zelfstandig te kunnen ontwikkelen nadat ze mijn studio verlaten hebben.

Goed om te weten: Lessen geef ik altijd in mijn studio op mijn Yamaha U1 akoestische piano. Ik spreek Nederlands, Engels en Turks!

Wil je les bij mij volgen? Neem gerust contact met me op voor een proefles!

Groetjes,
Selen

  •  Selen A biedt online lessen aan

    • We bieden nu online lessen aan, waar je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muziekdocenten in Nederland.
    • We hebben een digitaal systeem gebouwd dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door een bericht te sturen naar onze docent Selen A

Hoe werkt het?

Stuur de docent een bericht met jouw gegevens.

2. De docent neemt contact op.

De docent neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze proefles krijg je 50% korting

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Aanbevelingen van Selen A

5 Gemiddelde beoordeling op basis van 3 reviews

Rosa V. D. B.
Selen neemt de tijd voor je, is positief ingesteld en is effectief in haar manier van lesgeven. Selen weet je mee te nemen in de technische aspecten van de muziek en sluit de oefeningen aan op de stukken waar je op dat moment mee bezig bent en / of moeite mee hebt om zo je techniek te verbeteren. Dit werkt voor mij heel effectief.
Vivian V.
Selen is een gepassioneerde muzikant en als docent iemand die heel veel aandacht geeft aan onze dochter zodat ze bij haar altijd genoeg uitdaging heeft. Daarnaast is prettige bijkomstigheid dat ze precies is met afspraken en erg fijn in de omgang. Wat ons betreft kunnen wij haar van harte aanbevelen!
Berk İ.
Snel en deudelijk afspraken prima docent Berk is erg blij mee... Bedankt mevrouw Selen

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 18 20 58 22


Deel het profiel van Selen op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder