Selen

Selen

(5)

Prijs

Vanaf 44,80 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Geeft les:

Piano

Over Selen

Mijn naam is Selen. Ik ben een Cum Laude afgestuurd/ klassieke pianist en ook een pianodocent met 20 jaar ervaring. Komend uit een muzikantenfamilie, ontdekte ik mijn passie voor de piano al vroeg in mijn kindertijd en ging ik 13 jaar "fulltime" naar een conservatorium vanaf mijn 11de. Ik ben actief als uitvoerend musicus, maar "belangrijker" voor de muziekliefhebbers die willen leren; ik werkte afgelopen 12 jaren bij muziekscholen als pianodocent en had wekelijks 30-40 leerlingen. Ik heb al meer dan 10k uur les geven ervaring.

Wat ik kan bieden
Onderwijs is altijd een integraal onderdeel van mijn leven geweest. In de afgelopen 20 jaar heb ik verschillende lesmethoden kunnen verwerven en toepassen, altijd afgestemd op de persoonlijke behoeften, het niveau en de ambities van mijn leerlingen. Ik heb lesgegeven aan mensen in de leeftijd tussen 5 en 80 (!) jaar en het is mijn prioriteit dat mijn leerlingen hun liefde voor de piano (her-)ontdekken, genieten van elke les en hun pianospel vaardigheden ontwikkelen. Dat doe ik met veel geduld en aandacht. Hoewel ik een opleiding klassieke muziek volgde, heb ik in het verleden gewerkt met verschillende amateurkoren, waardoor ik popmuziek, improvisatie en gehoortraining in mijn lessen kan integreren.

Voor kinderen houd ik mijn lessen kleurrijk en gericht op het bevorderen van hun creativiteit, omdat het mijn prioriteit is hen altijd gemotiveerd te houden. Tijdens mijn carrière heb ik verschillende jonge talenten ontdekt en hen de nodige kennis en spelvaardigheden bezorgd voor een studie aan een conservatorium.

Als professioneel klassiek geschoolde pianist kan ik tekortkomingen in "speltechniek" en theorie identificeren en oplossen bij studenten die niet correct zijn onderwezen of die zichzelf hebben geleerd piano te spelen en daardoor problemen hebben waarvan ze zich niet bewust zijn. Piano spelen kan een levenslange hobby zijn en ik wil mijn leerlingen de juiste tools bieden om zich zelfstandig te kunnen ontwikkelen nadat ze mijn studio verlaten hebben.

Goed om te weten: Lessen geef ik altijd in mijn studio op mijn Yamaha akoestische piano of Kawai&Roland digitale piano's. Ik spreek Nederlands (b2), Engels (c1) en Turks (native).

Wil je les bij mij volgen? Neem gerust contact met me op voor een proefles!

Groetjes,
Selen

Aanbevelingen van Selen

5 (5)

Marjan B.

Aangemaakt op 18/10/22

Leuke en enthousiaste les gehad!!

Lot P.

Aangemaakt op 18/11/21

Erg leuke en goede lerares! Ze kijkt goed naar waar de leerling behoefte aan heeft en geeft gevarieerde stukken om te leren spelen.

Rosa V. D. B.

Aangemaakt op 14/04/20

Selen neemt de tijd voor je, is positief ingesteld en is effectief in haar manier van lesgeven. Selen weet je mee te nemen in de technische aspecten van de muziek en sluit de oefeningen aan op de stukken waar je op dat moment mee bezig bent en / of moeite mee hebt om zo je techniek te verbeteren. Dit werkt voor mij heel effectief.

Selen tags

Geeft les in het Nederlands, Engels en Turks

Meestal begint het hier:

Reactietijd Responstijd is 100+ hours

Locatie

  • Online

    De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

    Bij docent

    3014KH Rotterdam

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Meestal begint het hier:

Reactietijd Responstijd is 100+ hours

Vergelijkbare docenten

...