Selen A.

(4 reviews)
Geeft les in het Nederlands, Engels en Turks
Bevoegd docent in piano
Vanaf 26,40 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 13 uur. en 5 min.

Locatie

Online

Bij docent

3014KH Rotterdam

Selen tags

Geeft les in het Nederlands, Engels en Turks
Vanaf 26,40 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 13 uur. en 5 min.

Over Selen A.

Mijn naam is Selen. Ik ben een pianist voor klassieke muziek en docent wonend in Rotterdam sinds 2002. Komend uit een muzikantenfamilie, ontdekte ik mijn passie voor de piano al vroeg in mijn kindertijd en ging ik 13 jaar fulltime naar een conservatorium. Ik ben afgestudeerd aan het Codarts (Rotterdams Conservatorium) voor klassieke piano met een Bachelor diploma in 2006 en met een Master diploma Cum Laude in 2009. Tot op heden ben ik actief als uitvoerend musicus.

Wat ik kan bieden
Onderwijs is altijd een integraal onderdeel van mijn leven geweest. In de afgelopen 19 jaar heb ik verschillende lesmethoden kunnen verwerven en toepassen, altijd afgestemd op de persoonlijke behoeften, het niveau en de ambities van mijn leerlingen. Ik heb lesgegeven aan mensen in de leeftijd tussen 5 en 80 (!) jaar en het is mijn prioriteit dat mijn leerlingen hun liefde voor de piano (her-)ontdekken, genieten van elke les en hun pianospelvaardigheden ontwikkelen. Dat doe ik met veel geduld en aandacht. Hoewel ik een opleiding klassieke muziek volgde, heb ik in het verleden gewerkt met verschillende amateurkoren, waardoor ik popmuziek, improvisatie en gehoortraining in mijn lessen kan integreren.

Voor kinderen houd ik mijn lessen kleurrijk en gericht op het bevorderen van hun creativiteit, omdat het mijn prioriteit is hen altijd gemotiveerd te houden. Tijdens mijn carrière heb ik verschillende jonge talenten ontdekt en hen de nodige kennis en spelvaardigheden bezorgd voor een studie aan een conservatorium.

Als gekwalificeerd pianodocent kan ik gemakkelijk tekortkomingen in speltechniek en theoretische hiaten opsporen en oplossen bij leerlingen, die niet correct zijn onderwezen of die zichzelf piano hebben leren spelen. Piano spelen kan een levenslange hobby zijn en ik wil mijn leerlingen de juiste tools bieden om zich zelfstandig te kunnen ontwikkelen nadat ze mijn studio verlaten hebben.

Goed om te weten: Lessen geef ik altijd in mijn studio op mijn Yamaha U1 akoestische piano. Ik spreek Nederlands, Engels en Turks!

Wil je les bij mij volgen? Neem gerust contact met me op voor een proefles!

Groetjes,
Selen

Aanbevelingen van Selen A. 5

Aangemaakt op 14/10/19
Berk İ.
Snel en deudelijk afspraken prima docent Berk is erg blij mee... Bedankt mevrouw Selen
Aangemaakt op 21/02/20
Vivian V.
Selen is een gepassioneerde muzikant en als docent iemand die heel veel aandacht geeft aan onze dochter zodat ze bij haar altijd genoeg uitdaging heeft. Daarnaast is prettige bijkomstigheid dat ze precies is met afspraken en erg fijn in de omgang. Wat ons betreft kunnen wij haar van harte aanbevelen!
Aangemaakt op 14/04/20
Rosa V. D. B.
Selen neemt de tijd voor je, is positief ingesteld en is effectief in haar manier van lesgeven. Selen weet je mee te nemen in de technische aspecten van de muziek en sluit de oefeningen aan op de stukken waar je op dat moment mee bezig bent en / of moeite mee hebt om zo je techniek te verbeteren. Dit werkt voor mij heel effectief.
Aangemaakt op 18/11/21
Lot P.
Erg leuke en goede lerares! Ze kijkt goed naar waar de leerling behoefte aan heeft en geeft gevarieerde stukken om te leren spelen.

Selen tags

Geeft les in het Nederlands, Engels en Turks

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder