Anne W.

(5)

Voldoen Anne W.

Om

Instrument
Zang, Songwriting, Piano, Zang, Zang
Plaats
Online. In repetitieruimte.
Reactietijd
10 uur. en 35 min.

Over Anne W.

Voor mij is muziek maken het leukste wat er is! En naast zelf op het podium staan, breng ik mijn passie graag over op anderen!
In 2009 studeerde ik af als zangeres (pop/sessie) aan het conservatorium InHolland Alkmaar. Sindsdien werk ik al zangeres en zangdocente.
Plezier in muziek maken staat bij mij voorop in de lessen. Natuurlijk luister ik kritisch naar wat je doet, maar we werken vooral aan de dingen die jij belangrijk vindt. Jij bepaalt voor het grootste deel wat we zingen en ik help en stimuleer je waar nodig. Tijdens de lessen begeleid ik je op de piano.

In de les werken we aan verschillende dingen. Techniek komt aan bod, net als klankkleur en stemsoorten, maar ook beleving van de tekst en meerstemmig zingen. Ik kan je ook helpen bij je podiumpresentatie of voorbereidingen voor een auditie.

Mijn lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

In de lessen kunnen we ook aandacht besteden aan songwriting.
Heb je zelf al liedjes geschreven? Dan geef ik je tips en kijken we hoe we er een nummer van kunnen maken waar jij helemaal tevreden over bent. Maar ook als je nog nooit een nummer hebt geschreven, help ik je met het schrijven van je eerste eigen nummer!
Kan je zelf al een instrument bespelen? Dan kan ik je helpen bij het leren van spelen en zingen tegelijk.

Wil jij graag piano leren spelen of heb jij al een beginsel gedaan op piano help ik je graag verder, dus als jij zin hebben om piano te leren spelen stuur mij gelijk een bericht.

De lessen zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Ik kijk uit naar je bericht!

Anne W. tags

Geeft les aan volwassenen en kinderen Helpt bij voorbereiden toelatingsexamen conservatorium  Songwriting Geeft les in het Nederlands en Engels Geeft les op elk niveau Ervaring met lesgeven aan mensen met autisme, ADHD en meer Biedt pianobegeleiding Gespecialiseerd in Pop & Songwriting

Vanaf 21,60 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Locatie

  • Online

    De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

    In repetitieruimte

    1072RD Amsterdam

Anne er SuperTeacher

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Vanaf 21,60 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Aanbevelingen van Anne W. 5

Gala D.

Aangemaakt op 08/10/19

Anne weet heel natuurlijk in te spelen op de leerstijl van ons kind. Vanuit motivatie van dochter weet Anne alle facetten die iemand tot een volleerd pianist maakt in passende volgorde aan te bieden. Onze dochter gaat daarom graag naar haar les toe en oefent bijna elke dag met plezier uit eigen beweging.

Emma

Aangemaakt op 08/12/20

Fijne docent voor goede zangles die ook nog eens heel leuk is, én pianoles. Ik ben heel blij met de lessen van Anne!

Francine

Aangemaakt op 16/12/20

Het is echt een feest om van Anne les te krijgen! Ze is enthousiast, gepassioneerd, professioneel, motiverend en een geweldige zangeres. Ze helpt me echt over die ik-kan-niet-zingen-drempel heen.

Vergelijkbare docenten

...