Jan

Jan

(2)

Prijs

Vanaf 21,60 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Geeft les:

Gitaar, Basgitaar, Muziektheorie, Solfège, Bas, Notenleer

Over Jan

Gitaarles krijg je bij mij zoals jij dat wilt. Of je nu op je gevoel of gehoor af wilt gaan en gewoon grepen wilt leren, je favoriete nummer wilt naspelen, wilt leren componeren, je uit wilt leven in een gitaarsolo, wilt weten hoe je moet improviseren of juist heel degelijk noten wilt leren lezen, -alles is mogelijk.

Jouw smaak en manier van denken staan centraal. Het maakt daarbij niet uit of je van pop of van hardrock houdt, of van jazz en klassiek.

De lessen worden gegeven vanuit een brede ervaring met verschillende methodes om je de techniek die bij jou past aan te leren. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van computer-/muziekprogramma’s als Band in a Box, Logic, Guitar Pro, Cubase en Transcribe.

Ook als je naar het conservatorium wilt en hulp en advies nodig hebt bij het voorbereiden van je toelatingsexamen, kun je bij mij terecht. Niet alleen voor gitaarlessen, maar ook voor muziektheorie en solfège.

Dus wil je graag gitaar leren spelen? Vraag dan snel een proefles aan!

Aanbevelingen van Jan

5 (2)

Thomas H.

Aangemaakt op 25/11/21

Jan is een topper. Ik heb onwijs genoten van de muzieklessen, elke les was weer interessant. Niet alleen het gitaarspelen was leuk, maar de persoonlijkheid van Jan maakte dat het ook nog eens super gezellig was. Elk lied dat je wil leren spelen leert Jan je, niets is te gek. Door Jan is mijn gitaar een verlengstuk van mijzelf aan het worden. Dank voor de mooie tijd!

Nina K.

Aangemaakt op 28/10/21

Super fijne en ook gezellige lessen waar ik al bijna 2 jaar met plezier heenga. Jan heeft altijd wel inspiratie voor een leuk nummer en voor veel plezier en passie voor de muziek. Als een nummer niet in zijn repertoire zit, vind hij ter plekke uit hoe het gespeeld kan worden door het op te zetten.

Meestal begint het hier:

Reactietijd Responstijd is 100+ hours

Locatie

 • Online

  De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

  Bij docent

  2612HK Delft

  In repetitieruimte

  1976 BM Velsen

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Meestal begint het hier:

Reactietijd Responstijd is 100+ hours

Vergelijkbare docenten

...