Jan V. D. V.

(2 reviews)
Bevoegd docent in gitaar, basgitaar, muziektheorie, solfège, bas, notenleer
Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 79 uur. en 9 min.

Locatie

Online

Bij docent

2612HK Delft

In repetitieruimte

1976 BM Velsen

Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 79 uur. en 9 min.

Over Jan V. D. V.

Gitaarles krijg je bij mij zoals jij dat wilt. Of je nu op je gevoel of gehoor af wilt gaan en gewoon grepen wilt leren, je favoriete nummer wilt naspelen, wilt leren componeren, je uit wilt leven in een gitaarsolo, wilt weten hoe je moet improviseren of juist heel degelijk noten wilt leren lezen, -alles is mogelijk.

Jouw smaak en manier van denken staan centraal. Het maakt daarbij niet uit of je van pop of van hardrock houdt, of van jazz en klassiek.

De lessen worden gegeven vanuit een brede ervaring met verschillende methodes om je de techniek die bij jou past aan te leren. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van computer-/muziekprogramma’s als Band in a Box, Logic, Guitar Pro, Cubase en Transcribe.

Ook als je naar het conservatorium wilt en hulp en advies nodig hebt bij het voorbereiden van je toelatingsexamen, kun je bij mij terecht. Niet alleen voor gitaarlessen, maar ook voor muziektheorie en solfège.

Dus wil je graag gitaar leren spelen? Vraag dan snel een proefles aan!

Aanbevelingen van Jan V. D. V. 5

Aangemaakt op 28/10/21
Nina K.
Super fijne en ook gezellige lessen waar ik al bijna 2 jaar met plezier heenga. Jan heeft altijd wel inspiratie voor een leuk nummer en voor veel plezier en passie voor de muziek. Als een nummer niet in zijn repertoire zit, vind hij ter plekke uit hoe het gespeeld kan worden door het op te zetten.
Aangemaakt op 25/11/21
Thomas H.
Jan is een topper. Ik heb onwijs genoten van de muzieklessen, elke les was weer interessant. Niet alleen het gitaarspelen was leuk, maar de persoonlijkheid van Jan maakte dat het ook nog eens super gezellig was. Elk lied dat je wil leren spelen leert Jan je, niets is te gek. Door Jan is mijn gitaar een verlengstuk van mijzelf aan het worden. Dank voor de mooie tijd!

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder