Jan V. D. V.

(2)

Voldoen Jan V. D. V.

Om

Instrument
Gitaar, Basgitaar, Muziektheorie, Solfège, Bas, Notenleer
Plaats
Online. Delft. In repetitieruimte.
Reactietijd
Responstijd is 100+ hours

Over Jan V. D. V.

Gitaarles krijg je bij mij zoals jij dat wilt. Of je nu op je gevoel of gehoor af wilt gaan en gewoon grepen wilt leren, je favoriete nummer wilt naspelen, wilt leren componeren, je uit wilt leven in een gitaarsolo, wilt weten hoe je moet improviseren of juist heel degelijk noten wilt leren lezen, -alles is mogelijk.

Jouw smaak en manier van denken staan centraal. Het maakt daarbij niet uit of je van pop of van hardrock houdt, of van jazz en klassiek.

De lessen worden gegeven vanuit een brede ervaring met verschillende methodes om je de techniek die bij jou past aan te leren. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van computer-/muziekprogramma’s als Band in a Box, Logic, Guitar Pro, Cubase en Transcribe.

Ook als je naar het conservatorium wilt en hulp en advies nodig hebt bij het voorbereiden van je toelatingsexamen, kun je bij mij terecht. Niet alleen voor gitaarlessen, maar ook voor muziektheorie en solfège.

Dus wil je graag gitaar leren spelen? Vraag dan snel een proefles aan!

Vanaf 21,60 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Locatie

 • Online

  De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

  Bij docent

  2612HK Delft

  In repetitieruimte

  1976 BM Velsen

Vanaf 21,60 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Aanbevelingen van Jan V. D. V. 5

Nina K.

Aangemaakt op 28/10/21

Super fijne en ook gezellige lessen waar ik al bijna 2 jaar met plezier heenga. Jan heeft altijd wel inspiratie voor een leuk nummer en voor veel plezier en passie voor de muziek. Als een nummer niet in zijn repertoire zit, vind hij ter plekke uit hoe het gespeeld kan worden door het op te zetten.

Thomas H.

Aangemaakt op 25/11/21

Jan is een topper. Ik heb onwijs genoten van de muzieklessen, elke les was weer interessant. Niet alleen het gitaarspelen was leuk, maar de persoonlijkheid van Jan maakte dat het ook nog eens super gezellig was. Elk lied dat je wil leren spelen leert Jan je, niets is te gek. Door Jan is mijn gitaar een verlengstuk van mijzelf aan het worden. Dank voor de mooie tijd!

Vergelijkbare docenten

...