Robert

(4 reviews)
Geeft les op elk niveau
Gespecialiseerd in Pop & Songwriting
Geeft les in verschillende muziekgenres
Bevoegd docent in gitaar, songwriting, piano, muziektheorie, ukelele, basgitaar, recording studio, opnamestudio, muziekproductie, compositie, cubase, elektrische gitaar, solfège
Vanaf 18,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 0 uur. en 34 min.

Locatie

Online

Bij docent

3721BX Bilthoven

Robert tags

Geeft les op elk niveau
Gespecialiseerd in Pop & Songwriting
Geeft les in verschillende muziekgenres
Geeft kinderen les vanaf 6 jaar
Plezier maken met muziek is belangrijk in mijn lessen
Vanaf 18,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 0 uur. en 34 min.

Over Robert

Ik ben Robert. Als muziekonderwijzer werk ik dagelijks vanuit mijn lespraktijk aan huis in Bilthoven en geef fulltime wekelijks muziekles aan kinderen en volwassenen. Ik geef songwriting-les, productie/arrangeren maar ook gitaar- en pianolessen.
Sinds mijn 6e levensjaar begon ik piano te spelen. Er werd in het gezin veel muziekgemaakt. Op mijn 9e begon ik met pianolessen en op mijn 14e begon ik met de gitaar en ik richtte mijn eerste schoolbandje op. Als logisch gevolg ging ik op mijn 19e aan het conservatorium in Groningen “Elektrisch Gitaar Docerend Musicus” en in een later stadium ben ik “Muziektechnologie, Compositie en Productie” gaan studeren. Na het conservatorium ben ik gaan spelen als bassist/producer/arrangeur/songwriter in de Groningse band “Goldfish” met louter eigen werk, waarmee we in heel Nederland op diverse podia en festivals speelden en voorprogramma’s verzorgden van o.a. De Dijk, Van Dik Hout en Venice (USA). Daarnaast werkte ik in als producer en technicus in een professionele fulltime geluidsstudio.

Songwriting en productielessen.

Ondanks dat men vaak denkt dat het schrijven van een liedje niet te leren is geef ik songwriting/productielessen. Niet zoiets als ‘dat-doe-ik-er-wel-even-bij-en-weet-er-wel-wat-van’ maar écht met ervaring, visie, kennis van zaken omtrent het liedjes schrijven en arrangeren met duidelijke lessen en oefeningen. Ook bij de ‘normale’ instrumentlessen schenk ik aandacht aan het compositie en songwriting aspect. Via deze weg verschaf ik meer inzicht aan de leerling waarom een gitaar-, drum-, toetsenpartij of ‘Groove’ goed bij dat liedje past. Die invalshoek geeft veel duidelijkheid, inzicht en richting. Ook de meer ervaren muzikant die zijn of haar instrument reeds goed beheerst kan ik over invulling van partijen en arrangementen veel vertellen.

Voor zowel beginnende als gevorderde muzikanten ben ik, met mijn brede interesse, ruime ervaring en ‘open mind’, in de mogelijkheid om iedereen op elk niveau verder te helpen. Van de muziekstijlen rock, pop en jazz tot en met renaissance, barok en klassiek . Geen stijl of periode is mij vreemd. Ik geef compositie-, songwriting-, gitaar-(akoestisch en elektrisch), basgitaar- , ukelele-, en pianolessen. Weet je niet hoe en waar te starten dan zal ik op basis van je eigen muzieksmaak in overleg een richting met je bepalen.

Ook kan ik je, door mijn ruime studio ervaring, in mijn eigen homestudio de technieken leren van het mixen, arrangeren en produceren van muziek met behulp van programma’s als Cubase, Cakewalk, Ableton en Logic. Ook begrippen als Midi, sampling, en sequencing zijn lesonderdelen.

Kom eens (op afspraak) om kennis te maken met mij om te zien of mijn insteek en manier van les geven bij je past.

Aanbevelingen van Robert 5

Aangemaakt op 05/10/21
Fedde J.
Het is altijd gezellig om bij Robert op les te komen. Ik zelf voor de Piano maar we hebben ook een klein gitaar uitstapje gemaakt. Wat ik fijn vind is dat de lessen en stof modern gericht zijn en met namen het samen spelen (piano & gitaar) geeft echt een meer waarde.
Aangemaakt op 27/11/21
Owen G.
Robert geeft perfect feedback op mijn projecten. Elke keer na zijn les weet ik hoe ik verder moet gaan. Dankzij Robert heb ik mijn eerste release gereleased op spotify en andere muziek platformen. Top docent geen twijfel aan !!
Aangemaakt op 19/01/22
Kitty S.
Ik ben super blij met mijn lessen bij Robert. Ik was voornemens om gewoon wat beter akkoorden te leren spelen op mijn ukulele. Maar ondertussen leer ik ook van alles over hoe muziek is opgebouwd, zodat ik ook echt begrijp wat ik aan het doen ben.
Aangemaakt op 09/02/22
Nathan M.
Goede leraar die met je meedenkt en zelf met passende onderwerpen komt. Robert is van vele markten thuis waardoor hij, tot nu toe, altijd wat met mijn suggesties kon doen. Zelf vind ik het belangrijk om mijn eigen leertempo te volgen en bij Robert kan dat.

Robert tags

Geeft les op elk niveau
Gespecialiseerd in Pop & Songwriting
Geeft les in verschillende muziekgenres
Geeft kinderen les vanaf 6 jaar
Plezier maken met muziek is belangrijk in mijn lessen

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder