Robert

Bevoegd docent in: Gitaar, Songwriting, Piano, Muziektheorie, Ukelele, Basgitaar, Recording studio, Opnamestudio, Muziekproductie, FL Studio, Compositie

Biedt ook online lessen aan.
Geeft les op elk niveau
Gespecialiseerd in Pop & Songwriting
Geeft les in verschillende muziekgenres
Stuur bericht
Stuur mij een berich en ontvang 50% korting op je eerste les.

Bevoegd docent in: Gitaar, Songwriting, Piano, Muziektheorie, Ukelele, Basgitaar, Recording studio, Opnamestudio, Muziekproductie, FL Studio, Compositie

Biedt ook online lessen aan.
Geeft les op elk niveau
Gespecialiseerd in Pop & Songwriting
Geeft les in verschillende muziekgenres
Stuur bericht
Stuur mij een berich en ontvang 50% korting op je eerste les.
Superdocent

Robert is Superdocent (?)


Vanaf 19,20 - 24,00 euro per 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Prijsinformatie

Locatie
Online

Bij docent
3721BX Bilthoven

Biedt ook online lessen aan.
Geeft les op elk niveau
Gespecialiseerd in Pop & Songwriting
Geeft les in verschillende muziekgenres

Over Robert

Ik ben Robert. Als muziekonderwijzer werk ik dagelijks vanuit mijn lespraktijk aan huis in Bilthoven en geef fulltime wekelijks muziekles aan kinderen en volwassenen. Ik geef songwriting-les, productie/arrangeren maar ook gitaar- en pianolessen.
Sinds mijn 6e levensjaar begon ik piano te spelen. Er werd in het gezin veel muziekgemaakt. Op mijn 9e begon ik met pianolessen en op mijn 14e begon ik met de gitaar en ik richtte mijn eerste schoolbandje op. Als logisch gevolg ging ik op mijn 19e aan het conservatorium in Groningen “Elektrisch Gitaar Docerend Musicus” en in een later stadium ben ik “Muziektechnologie, Compositie en Productie” gaan studeren. Na het conservatorium ben ik gaan spelen als bassist/producer/arrangeur/songwriter in de Groningse band “Goldfish” met louter eigen werk, waarmee we in heel Nederland op diverse podia en festivals speelden en voorprogramma’s verzorgden van o.a. De Dijk, Van Dik Hout en Venice (USA). Daarnaast werkte ik in als producer en technicus in een professionele fulltime geluidsstudio.

Songwriting en productielessen.

Ondanks dat men vaak denkt dat het schrijven van een liedje niet te leren is geef ik songwriting/productielessen. Niet zoiets als ‘dat-doe-ik-er-wel-even-bij-en-weet-er-wel-wat-van’ maar écht met ervaring, visie, kennis van zaken omtrent het liedjes schrijven en arrangeren met duidelijke lessen en oefeningen. Ook bij de ‘normale’ instrumentlessen schenk ik aandacht aan het compositie en songwriting aspect. Via deze weg verschaf ik meer inzicht aan de leerling waarom een gitaar-, drum-, toetsenpartij of ‘Groove’ goed bij dat liedje past. Die invalshoek geeft veel duidelijkheid, inzicht en richting. Ook de meer ervaren muzikant die zijn of haar instrument reeds goed beheerst kan ik over invulling van partijen en arrangementen veel vertellen.

Voor zowel beginnende als gevorderde muzikanten ben ik, met mijn brede interesse, ruime ervaring en ‘open mind’, in de mogelijkheid om iedereen op elk niveau verder te helpen. Van de muziekstijlen rock, pop en jazz tot en met renaissance, barok en klassiek . Geen stijl of periode is mij vreemd. Ik geef compositie-, songwriting-, gitaar-(akoestisch en elektrisch), basgitaar- , ukelele-, en pianolessen. Weet je niet hoe en waar te starten dan zal ik op basis van je eigen muzieksmaak in overleg een richting met je bepalen.

Ook kan ik je, door mijn ruime studio ervaring, in mijn eigen homestudio de technieken leren van het mixen, arrangeren en produceren van muziek met behulp van programma’s als Cubase, Cakewalk, Ableton en Logic. Ook begrippen als Midi, sampling, en sequencing zijn lesonderdelen.

Kom eens (op afspraak) om kennis te maken met mij om te zien of mijn insteek en manier van les geven bij je past.

  •  Robert biedt online lessen aan

    • We bieden nu online lessen aan, waar je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muziekdocenten in Nederland.
    • We hebben een digitaal systeem gebouwd dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door een bericht te sturen naar onze docent Robert

Hoe werkt het?

Stuur de docent een bericht met jouw gegevens.

2. De docent neemt contact op.

De docent neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze proefles krijg je 50% korting

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 18 20 58 22


Deel het profiel van Robert op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder