Miroslav

(3 reviews)
Helpt bij voorbereiden toelatingsexamen conservatorium 
Bevoegd docent in piano
Vanaf 19,20 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 32 uur. en 29 min.

Locatie

Online

Bij docent

2574SH Den Haag

Bij leerling

0 - 8 EUR

Miroslav tags

Helpt bij voorbereiden toelatingsexamen conservatorium 
Vanaf 19,20 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 32 uur. en 29 min.

Over Miroslav

In het lesgeven en coachen heb ik als doel het beste in de mensen naar boven te halen. Ik ben een bevlogen pianodocent met veel kennis en ervaring die ik graag doorgeef aan anderen. Hierdoor pas ik me ook moeiteloos aan op ieder niveau van de leerling. Bij mij kunt u terecht als beginner maar zeker ook als (ver)gevorderde. Wil je hulp bij de voorbereiding voor toelating voor het conservatorium of extra lessen naar het eindexamen toe? Ook daar help ik je graag bij.

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Miroslav. Met pianospelen ben ik al op mijn derde begonnen en nooit meer opgehouden. In Bulgarije heb ik mijn basis-, middelbaar- en academisch onderwijs in piano gedaan en daarna in Nederland nog DM en UM examen op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Door deze achtergrond combineer ik het beste van twee werelden. Het precieze en energiek-gepassioneerde van de Oost-Europese manier van lesgeven en het liberale, vernieuwende en maatschappelijk betrokken van het West-Europese onderwijssysteem. Ik pas me hierdoor flexibel aan in iedere situatie.

Wil je eerst ervaren hoe het gaat? Geen probleem! Neem gerust contact met me op voor een proefles. Tot gauw!
Miroslav

Aanbevelingen van Miroslav 5

Aangemaakt op 23/01/21
Bregje H.
Miroslav is een vrolijke, rustige, geduldige docent. Hij is didactisch sterk. Gewoon een fantastische docent, die mij enorm weet te motiveren om hard te werken.
Aangemaakt op 28/11/21
Dennis T.
Miroslav is een hele prettige en lieve docent met veel humor en veel geduld die de leerling zijn kennis overbrengt. Echt een vakman pur sang die veel meegeeft.
Aangemaakt op 29/11/21
Mark B.
Miroslav geeft inspirerende lessen en met zijn aanstekelijke humor is hij een prima pianodocent!

Miroslav tags

Helpt bij voorbereiden toelatingsexamen conservatorium 

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder