Petra W.

Petra W.

(1)

Prijs

Vanaf 21,60 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Geeft les:

Zang

Over Petra W.

Wil je beter leren zingen? De basistechnieken van de zangkunst aanleren? Dat kan! Ervaren zangeres en docent Petra coacht kinderen en volwassenen in hun zangtechniek. Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom in haar huis in het centrum van Voorburg. Petra heeft ervaring met diverse muziekstijlen; jazz, pop, klassiek, musical en rock.
De leerlingen die Petra tot nu toe begeleidde zagen snel verbetering in hun zangtechniek. Ook hun omgeving vond dat ze al na enkele lessen vooruitgingen.

Sinds enkele jaren geef ik naast mijn beroepspraktijk als zangeres privé zanglessen aan volwassenen en kinderen. Dit kan alleen of in kleine groepjes van twee of drie personen. Op deze manier kan ik met je werken aan de stukken die jij belangrijk vindt, en aan voorbereidingen van eventuele audities voor musicals, koren, bands, amateur operagroepen e.d. Ook kunnen we dan meer specifiek werken aan dingen die jij graag wil leren of moeilijk vindt. Je kunt bij mij terecht voor pop, jazz, rock, musical en klassieke muziek. Soms komt het voor dat een leerling dieper wil duiken in een bepaald deelgebied van de zangstem waar mijn expertise niet ligt. In dat geval verwijs ik door naar gespecialiseerde collega’s. Privélessen kunnen een lengte hebben van halve of hele uren per les. Voor kinderen is een halfuur per les gebruikelijk, voor volwassenen zijn zowel halve als hele uren gangbaar (of drie kwartier), dit hangt af van de wensen van de klant. Als je echt de diepte in wilt, dan werkt een uur beter. Ik geef les in mijn huis in het centrum van Voorburg. Als het niet meer dan tien minuten fietsen is kan ik ook naar jou toe komen. Tijdens de corona lockdowns gaf ik ook online les aan diverse leerlingen.
Dit is ook nu nog mogelijk voor mensen die dit prettig vinden.

Ik studeerde jazz en klassieke zang aan de Djam en het conservatorium (K.C. Den Haag) en zong daarnaast jarenlang in rock- en popbands. Mijn stem wordt soms vergeleken met vrouwenstemmen uit het opera -en metalgenre (ik beheers ook de daarin gangbare screamingtechnieken, maar voor leren grunten moet je elders zijn). Met mijn band Chabliz bracht ik tot nu toe drie albums uit, die alle drie erg goede recensies kregen. Ik heb in mijn leven veel in verschillende bezettingen getourd, zowel in het binnen- als buitenland. Daarbij zaten ook diverse optredens op radio en televisie. In 2014 wonnen we de Publieksprijs op Delft Fringe. In 2016 tourde ik met mijn band in New York City, (USA), waar we diverse optredens verzorgden, o.a. voor de Real Radio Show.

Ik hoop je te ontmoeten op een eerste kennismakingsles!

Aanbevelingen van Petra W.

5 (1)

Kim V. B.

Aangemaakt op 22/11/21

Professionele zangles van een goed onderlegde docente, die ook nog eens leuk les geeft en gezellig is.

Petra W. tags

Geeft les aan volwassenen en kinderen Experience in teaching people with ADHD, dyslexia and more Geeft les in het Nederlands en Engels

Meestal begint het hier:

Reactietijd 21 uur. en 45 min.

Locatie

  • Online

    De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

    Bij docent

    2271VR Voorburg

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Meestal begint het hier:

Reactietijd 21 uur. en 45 min.

Vergelijkbare docenten

...