Petra W.

Bevoegd docent in: Zang, Vocals, Singing

Biedt ook online lessen aan.
Geeft les aan volwassenen en kinderen
Experience in teaching people with ADHD, dyslexia and more
Teaching in Dutch and English

Bevoegd docent in: Zang, Vocals, Singing

Biedt ook online lessen aan.
Geeft les aan volwassenen en kinderen
Experience in teaching people with ADHD, dyslexia and more
Teaching in Dutch and English

Reageert in 10 uur. en 31 min.


Vanaf 21,60 - 27,00 euro per 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Prijsinformatie

Locatie

Bij docent
2271VR Voorburg

Biedt ook online lessen aan.
Geeft les aan volwassenen en kinderen
Experience in teaching people with ADHD, dyslexia and more
Teaching in Dutch and English

Over Petra W.

Wil je beter leren zingen? De basistechnieken van de zangkunst aanleren? Dat kan! Ervaren zangeres en docent Petra coacht kinderen en volwassenen in hun zangtechniek. Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom in haar huis in het centrum van Voorburg. Petra heeft ervaring met diverse muziekstijlen; jazz, pop, klassiek, musical en rock.
De leerlingen die Petra tot nu toe begeleidde zagen snel verbetering in hun zangtechniek. Ook hun omgeving vond dat ze al na enkele lessen vooruitgingen.

Sinds enkele jaren geef ik naast mijn beroepspraktijk als zangeres privé zanglessen aan volwassenen en kinderen. Dit kan alleen of in kleine groepjes van twee of drie personen. Op deze manier kan ik met je werken aan de stukken die jij belangrijk vindt, en aan voorbereidingen van eventuele audities voor musicals, koren, bands, amateur operagroepen e.d. Ook kunnen we dan meer specifiek werken aan dingen die jij graag wil leren of moeilijk vindt. Je kunt bij mij terecht voor pop, jazz, rock, musical en klassieke muziek. Soms komt het voor dat een leerling dieper wil duiken in een bepaald deelgebied van de zangstem waar mijn expertise niet ligt. In dat geval verwijs ik door naar gespecialiseerde collega’s. Privélessen kunnen een lengte hebben van halve of hele uren per les. Voor kinderen is een halfuur per les gebruikelijk, voor volwassenen zijn zowel halve als hele uren gangbaar (of drie kwartier), dit hangt af van de wensen van de klant. Als je echt de diepte in wilt, dan werkt een uur beter. Ik geef les in mijn huis in het centrum van Voorburg. Als het niet meer dan tien minuten fietsen is kan ik ook naar jou toe komen.

Ik studeerde jazz en klassieke zang aan de Djam en het conservatorium (K.C. Den Haag) en zong daarnaast jarenlang in rock- en popbands. Mijn stem wordt soms vergeleken met vrouwenstemmen uit het opera -en metalgenre (ik beheers ook de daarin gangbare screamingtechnieken, maar voor leren grunten moet je elders zijn). Met mijn band Chabliz bracht ik tot nu toe drie albums uit, die alle drie erg goede recensies kregen. Ik heb in mijn leven veel in verschillende bezettingen getourd, zowel in het binnen- als buitenland. Daarbij zaten ook diverse optredens op radio en televisie. In 2014 wonnen we de Publieksprijs op Delft Fringe. In 2016 tourde ik met mijn band in New York City, (USA), waar we diverse optredens verzorgden, o.a. voor de Real Radio Show.

Ik hoop je te ontmoeten op een eerste kennismakingsles!

  •  Petra W. biedt online lessen aan

    • We bieden nu online lessen aan, waar je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muziekdocenten in Nederland.
    • We hebben een digitaal systeem gebouwd dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door een bericht te sturen naar onze docent Petra W.

Hoe werkt het?

Stuur de docent een bericht met jouw gegevens.

2. De docent neemt contact op.

De docent neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze proefles krijg je 50% korting

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 18 20 58 22


Deel het profiel van Petra op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen