Petra W.

(1 review)
Geeft les aan volwassenen en kinderen
Experience in teaching people with ADHD, dyslexia and more
Geeft les in het Nederlands en Engels
Bevoegd docent in zang
Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 44 uur. en 58 min.

Locatie

Online

Bij docent

2271VR Voorburg

Petra tags

Geeft les aan volwassenen en kinderen
Experience in teaching people with ADHD, dyslexia and more
Geeft les in het Nederlands en Engels
Vanaf 21,60 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 44 uur. en 58 min.

Over Petra W.

Wil je beter leren zingen? De basistechnieken van de zangkunst aanleren? Dat kan! Ervaren zangeres en docent Petra coacht kinderen en volwassenen in hun zangtechniek. Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom in haar huis in het centrum van Voorburg. Petra heeft ervaring met diverse muziekstijlen; jazz, pop, klassiek, musical en rock.
De leerlingen die Petra tot nu toe begeleidde zagen snel verbetering in hun zangtechniek. Ook hun omgeving vond dat ze al na enkele lessen vooruitgingen.

Sinds enkele jaren geef ik naast mijn beroepspraktijk als zangeres privé zanglessen aan volwassenen en kinderen. Dit kan alleen of in kleine groepjes van twee of drie personen. Op deze manier kan ik met je werken aan de stukken die jij belangrijk vindt, en aan voorbereidingen van eventuele audities voor musicals, koren, bands, amateur operagroepen e.d. Ook kunnen we dan meer specifiek werken aan dingen die jij graag wil leren of moeilijk vindt. Je kunt bij mij terecht voor pop, jazz, rock, musical en klassieke muziek. Soms komt het voor dat een leerling dieper wil duiken in een bepaald deelgebied van de zangstem waar mijn expertise niet ligt. In dat geval verwijs ik door naar gespecialiseerde collega’s. Privélessen kunnen een lengte hebben van halve of hele uren per les. Voor kinderen is een halfuur per les gebruikelijk, voor volwassenen zijn zowel halve als hele uren gangbaar (of drie kwartier), dit hangt af van de wensen van de klant. Als je echt de diepte in wilt, dan werkt een uur beter. Ik geef les in mijn huis in het centrum van Voorburg. Als het niet meer dan tien minuten fietsen is kan ik ook naar jou toe komen. Tijdens de corona lockdowns gaf ik ook online les aan diverse leerlingen.
Dit is ook nu nog mogelijk voor mensen die dit prettig vinden.

Ik studeerde jazz en klassieke zang aan de Djam en het conservatorium (K.C. Den Haag) en zong daarnaast jarenlang in rock- en popbands. Mijn stem wordt soms vergeleken met vrouwenstemmen uit het opera -en metalgenre (ik beheers ook de daarin gangbare screamingtechnieken, maar voor leren grunten moet je elders zijn). Met mijn band Chabliz bracht ik tot nu toe drie albums uit, die alle drie erg goede recensies kregen. Ik heb in mijn leven veel in verschillende bezettingen getourd, zowel in het binnen- als buitenland. Daarbij zaten ook diverse optredens op radio en televisie. In 2014 wonnen we de Publieksprijs op Delft Fringe. In 2016 tourde ik met mijn band in New York City, (USA), waar we diverse optredens verzorgden, o.a. voor de Real Radio Show.

Ik hoop je te ontmoeten op een eerste kennismakingsles!

Aanbevelingen van Petra W. 5

Aangemaakt op 22/11/21
Kim V. B.
Professionele zangles van een goed onderlegde docente, die ook nog eens leuk les geeft en gezellig is.

Petra tags

Geeft les aan volwassenen en kinderen
Experience in teaching people with ADHD, dyslexia and more
Geeft les in het Nederlands en Engels

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder