Simon C.

(12 reviews)
Geeft les in het Nederlands en Engels
Geeft les aan volwassenen en kinderen
Geeft les op conservatorium-niveau
Bevoegd docent in bas, basgitaar, bass guitar, gitaar, gitaar, muziektheorie, bass, muziektheorie, elektrische gitaar
Vanaf 16,80 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 22 uur. en 30 min.

Locatie

Online

Bij docent

1055RD Amsterdam-West

Simon tags

Geeft les in het Nederlands en Engels
Geeft les aan volwassenen en kinderen
Geeft les op conservatorium-niveau
Vanaf 16,80 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 22 uur. en 30 min.

Over Simon C.

Beste (toekomstige) muzikant! Heb je altijd al je helden willen naspelen? Of wil jij juist je eigen muziek en partijen bedenken? Door middel van samenspel met mij, metronoom, songs van artiesten, en/of andere opnames, gaan we er samen voor zorgen dat jij al je ambitie en plezier uit je instrument kan halen!

In 2021 ben ik afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Ik ben onder andere bekend als bassist van Orange Skyline en Mazey Haze (optredens o.a. in DWDD, Ziggo Dome, Paradiso, Concert At Sea).

Naar mijn mening is het belangrijk dat jij muziek komt te spelen (of de theorie erachter gaat leren) die jijzelf het tofst vindt, in welk genre dat ook moge zijn. Ik kan je echter helpen door jou uit je comfort zone te halen, en je kennis te laten maken met andere artiesten (als je daar behoefte aan hebt). Ik speel al 18 jaar gitaar en basgitaar en heb van veel verschillende docenten les gehad. Van jazz tot pop, van rock tot hip hop, ik heb van alles uitgeprobeerd om mijn smaak te ontwikkelen. Het lijkt me te gek als ik jou kan helpen met jouw muzikale ontwikkeling.

Heb je interesse? Kom langs voor een proefles. In overleg is het mogelijk om bij jou thuis les te geven, alhoewel er bij mij thuis al de benodigde apparatuur (inclusief instrumenten voor jou) is.

foto © Francois de Jonge

Aanbevelingen van Simon C.

5 Gemiddelde beoordeling op basis van 12 reviews

Britta C.
Simon is een hele goede docent. Hij is aardig, geduldig en legt duidelijk uit. Wat ik heel fijn vond is dat we gelijk begonnen met nummers spelen, waarbij hij ook echt rekening houdt met wat voor muziek ik leuk vind. Zijn lessen zijn zeker aan te raden; heel chill en leerzaam :)
Merel V. D. L.
Great teacher for my 8 year old. He relates to what my son wants, is patient in explaining. My son just thinks Simon is so cool :)
Lotte S.
Simon is een fijne leraar die goed afstemt op je behoeften. Hij heeft een brede kennis en weet dit goed om te zetten in praktische tips en oefeningen. Hij sluit daarbij aan bij jouw muziek, maar weet ook op een leuke manier nieuwe smaken te introduceren en jou hiervoor te enthousiasmeren.
Paula B.
Simon geeft les aan mijn zonen van 10 en 13 jaar oud. Hij doet dat op een heel leuke en geduldige manier. Mijn jongens hebben weer veel plezier in gitaarspelen. Ze kunnen zelf liedjes bedenken om te spelen of Simon bedenkt iets dat ze aanspreekt. Zeker een aanrader om bij Simon lessen te volgen.
Mette K.
Simon is een goede docent, hij legt heel duidelijk en geduldig uit wat je moet doen. Wat ik leuk vind aan zijn lessen is dat je gelijk begint met echt liedjes spelen en je die ook zelf mag uitkiezen.
Meer aanbevelingen

Simon tags

Geeft les in het Nederlands en Engels
Geeft les aan volwassenen en kinderen
Geeft les op conservatorium-niveau

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder