Simon C.

Simon C.

(13)

Prijs

Vanaf 18,40 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Geeft les:

Bas, Basgitaar, Bass guitar, Gitaar, Gitaar, Muziektheorie, Bass, Muziektheorie, Elektrische gitaar, Ukelele, Songwriting, Muziekproductie, Producer, Productie, Productie, Bandcoaching

Over Simon C.

Beste (toekomstige) muzikant,

Stuur mij een bericht wanneer je één of meerdere van de volgende dingen wil ontwikkelen:

-Gitaar (akoestisch en/of elektrisch), basgitaar en/of ukelele
-Spelen en zingen tegelijkertijd
-Theorie en gehoor
-Songwriting
-Opnemen en produceren
-Optreden, releasen, aansluiting vinden tot de muziekindustrie, etc.
-Samenspelen (bijv in een band)

Ik geef les in alle genres, op alle niveaus en aan alle leeftijden. Door middel van samenspel met mij, metronoom, songs van artiesten, en/of andere opnames (bijv van jezelf), gaan we ervoor zorgen dat jij al je ambitie en plezier uit muziek kan halen. Door notenschrift, tabs, documenten, filmpjes etc. die ikzelf maak of vind op het internet zal je de stof onthouden.

We zullen zoveel mogelijk muziek maken die jij het leukst vindt. Ik kan je echter helpen door jou uit je comfort zone te halen, en je kennis te laten maken met andere genres (als je daar behoefte aan hebt). Ik speel al 18 jaar gitaar en basgitaar en heb van veel verschillende docenten les gehad. Van jazz tot pop, van rock tot hip hop, ik heb van alles uitgeprobeerd om mijn smaak te ontwikkelen. Het lijkt me te gek als ik jou kan helpen met jouw muzikale ontwikkeling.

In 2021 ben ik afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Ik ben onder andere bekend als bassist van Orange Skyline (Sony, De Slimste Mens, Ziggo Dome) en Mazey Haze (Paradiso, Eurosonic/Noorderslag).

Heb je interesse? Kom langs voor een proefles. In overleg is het mogelijk om bij jou thuis les te geven, alhoewel er bij mij thuis al de benodigde apparatuur (inclusief instrumenten voor jou) is. Groepslessen/bandlessen zijn in overleg ook mogelijk.

foto © Francois de Jonge

Aanbevelingen van Simon C.

5 (13)

Karen R.

Aangemaakt op 09/06/22

Simon is geïnteresseerd en attent. Denkt na over wat voor nummers ik leuk zou vinden. En zei zelfs: je kan best nog in een band ?!? Ik ben 58 en tokkel voor het eerst op een bas. Ik groeide 2 meter.

Britta C.

Aangemaakt op 20/01/22

Simon is een hele goede docent. Hij is aardig, geduldig en legt duidelijk uit. Wat ik heel fijn vond is dat we gelijk begonnen met nummers spelen, waarbij hij ook echt rekening houdt met wat voor muziek ik leuk vind. Zijn lessen zijn zeker aan te raden; heel chill en leerzaam :)

Merel V. D. L.

Aangemaakt op 28/09/21

Great teacher for my 8 year old. He relates to what my son wants, is patient in explaining. My son just thinks Simon is so cool :)

Simon C. tags

Geeft les in het Nederlands en Engels Geeft les aan volwassenen en kinderen Geeft les op conservatorium-niveau In bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) Geeft les op elk niveau en leeftijd

Meestal begint het hier:

Reactietijd 18 uur. en 37 min.

Locatie

  • Online

    De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

    Bij docent

    1055RD Amsterdam-West

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Meestal begint het hier:

Reactietijd 18 uur. en 37 min.

Vergelijkbare docenten

...