Marjan B.

(2 reviews)
Bevoegd docent in zang, klassieke zang, zang, zang, klassieke zang
Vanaf 24,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 1 uur. en 50 min.

Locatie

Online

Bij docent

3523PN Utrecht

Bij leerling

0 - 8 EUR

In repetitieruimte

3523PN Utrecht

Vanaf 24,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 1 uur. en 50 min.

Over Marjan B.

Kundigheid, maatwerk, helderheid en plezier zijn de sleutelwoorden (in willekeurige volgorde) voor zanglessen bij Marjan. Je kunt werken aan vele stijlen klassieke muziek in verschillende talen, koormuziek, musical-, jazz- en/of popmuziek. Techniek, interpretatie & voordracht kunnen naar behoefte onder de loep worden genomen. Zangers vanaf ongeveer 12 tot en met 70+ zijn welkom; van de laagste bas tot en met de hoogste sopraan. Marjan kan hulp bieden bij het uitwerken van technische problemen en repertoire-adviezen geven.

In de proefles beluistert en bekijkt Marjan je stem en techniek zodat een goed werkplan voor de verdere ontwikkeling gemaakt kan worden. De persoonlijke doelen en behoeften staan daarin op de voorgrond. Er wordt gewerkt aan (meegebracht) repertoire zodat de nieuwe kennis direct in de praktijk kan worden gebracht.

"De zangtechniek die ik nastreef en doorgeef, is bruikbaar voor vele stijlen muziek. Hij gaat uit van een natuurlijke klankproductie; gevormd door de normale articulatie van woorden, voorzien van een soepele ademstroom die de aanwezige resonantieruimten vult".
Elke leerling krijgt een folder mee met een overzicht van de techniek, aangevuld met oefeningen. Minimaal 2 maal per jaar wordt er een leerlingen-concert of -groepsles georganiseerd waar solostukken, duetten, terzetten en koren kunnen worden uitgevoerd; een uitwisseling met gelijkgestemden.
Marjan heeft 30 jaar ervaring als zangleraar en verving Hanneke de Wit als hoofdvakdocent op het Gronings Conservatorium. Ze is afgestudeerd in 1987 en heeft zich als uitvoerder voornamelijk toegelegd op opera, als solist én in het operakoor. Verder heeft ze ook musical uitgevoerd en een eigen komische operashow gemaakt. Daarnaast heeft ze veel uitvoeringen van kamermuziek en oratorium ten gehore gebracht.

Aanbevelingen van Marjan B. 5

Aangemaakt op 30/01/20
Adriana
Amazing teacher! I found Marjan to be such a good coach, knowledgable so supportive and encouraging, an unique coach . The exercises she taught are very helpful. It helps to find my unique voice and maximize my potential as a performer. All lessons are coached in a pleasant and original experience. I couldn't recommend her enough. Selena
Aangemaakt op 18/02/20
Iduna
Marjan is echt een toppertje! Ik heb nu acht lessen bij Marjan gevolgd en heb nu al zo veel geleerd. Ze is heel erg vrij in de lessen, je kan zelf kiezen wat je doet en ze bezit veel kennis over haar vakgebied. Mij krijg je niet meer weg! Groetjes, Iduna

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder