Marjan

Marjan

(2)

Prijs

Vanaf 24,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Geeft les:

Zang, Klassieke zang, Zang, Zang, Klassieke zang

Over Marjan

Kundigheid, maatwerk, helderheid en plezier zijn de sleutelwoorden (in willekeurige volgorde) voor zanglessen bij Marjan. Je kunt werken aan vele stijlen klassieke muziek in verschillende talen, koormuziek, musical-, jazz- en/of popmuziek. Techniek, interpretatie & voordracht kunnen naar behoefte onder de loep worden genomen. Zangers vanaf ongeveer 12 tot en met 70+ zijn welkom; van de laagste bas tot en met de hoogste sopraan. Marjan kan hulp bieden bij het uitwerken van technische problemen en repertoire-adviezen geven.

In de proefles beluistert en bekijkt Marjan je stem en techniek zodat een goed werkplan voor de verdere ontwikkeling gemaakt kan worden. De persoonlijke doelen en behoeften staan daarin op de voorgrond. Er wordt gewerkt aan (meegebracht) repertoire zodat de nieuwe kennis direct in de praktijk kan worden gebracht.

"De zangtechniek die ik nastreef en doorgeef, is bruikbaar voor vele stijlen muziek. Hij gaat uit van een natuurlijke klankproductie; gevormd door de normale articulatie van woorden, voorzien van een soepele ademstroom die de aanwezige resonantieruimten vult".
Elke leerling krijgt een folder mee met een overzicht van de techniek, aangevuld met oefeningen. Minimaal 2 maal per jaar wordt er een leerlingen-concert of -groepsles georganiseerd waar solostukken, duetten, terzetten en koren kunnen worden uitgevoerd; een uitwisseling met gelijkgestemden.
Marjan heeft 30 jaar ervaring als zangleraar en verving Hanneke de Wit als hoofdvakdocent op het Gronings Conservatorium. Ze is afgestudeerd in 1987 en heeft zich als uitvoerder voornamelijk toegelegd op opera, als solist én in het operakoor. Verder heeft ze ook musical uitgevoerd en een eigen komische operashow gemaakt. Daarnaast heeft ze veel uitvoeringen van kamermuziek en oratorium ten gehore gebracht.

Aanbevelingen van Marjan

5 (2)

Iduna

Aangemaakt op 18/02/20

Marjan is echt een toppertje! Ik heb nu acht lessen bij Marjan gevolgd en heb nu al zo veel geleerd. Ze is heel erg vrij in de lessen, je kan zelf kiezen wat je doet en ze bezit veel kennis over haar vakgebied. Mij krijg je niet meer weg! Groetjes, Iduna

Adriana

Aangemaakt op 30/01/20

Amazing teacher! I found Marjan to be such a good coach, knowledgable so supportive and encouraging, an unique coach . The exercises she taught are very helpful. It helps to find my unique voice and maximize my potential as a performer. All lessons are coached in a pleasant and original experience. I couldn't recommend her enough. Selena

Meestal begint het hier:

Reactietijd 41 uur. en 9 min.

Locatie

 • Online

  De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

  Bij docent

  3523PN Utrecht

  Bij leerling

  0 - 8 EUR

  In repetitieruimte

  3523PN Utrecht

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Meestal begint het hier:

Reactietijd 41 uur. en 9 min.

Vergelijkbare docenten

...