Wil je ook online lessen?
Dit jaar hebben duizenden leerlingen genoten van online muziekles via ons online portal op Muziekonderwijs.nl.

Je kunt elk apparaat dat geschikt is voor internet gebruiken en daar is geen dure apparatuur voor nodig!
Veel van onze leerlingen zeggen dat ze zelfs sneller vooruitgang boeken als ze online leren.

Nog niet overtuigd?
Je kunt nu profiteren van onze aanbieding voor de eerste online les van 30 minuten, voor de helft van de prijs!

Bekijk ons aanbod van docenten die ook online les aanbieden

Leer muziek produceren in Zwolle

Wil jij muziek leren produceren in Zwolle met programma’s als Logic, maar heb je moeite met het vinden van de perfecte leraar? Dan ben je bij ons bij het goede adres! Onze taak is leerlingen te koppelen aan een hoogkwalitatieve, professionele muziekproductie leraar die begrijpt waar de leerling heen wilt en hoe die daar ook komt. Onze docenten kunnen jou met het volgende helpen:

 • Vinden en oplossen van problemen waar jij tegenaan loopt
 • Tools and skill-sets om jouw muziekproductie verder te ontwikkelen
 • Inspireren en mentoren over hoe jij in je eentje muziek kan maken
 • Songwriting en compositie
 • Sound design, mixen en masteren van jouw eigen muziek
 • Opnemen en mixen
 • Met samples werken
 • Met effecten werken


Ben jij op zoek naar iets wat niet in deze lijst staat? Vraag het aan 1 van onze docenten! Zij zijn ervaren muziekproducenten die raad weten met alle vragen met betrekking tot muziekproductie.

Een sterke kwalitatieve muziekproductie leraar

Een sterke kwalitatieve muziekproductie leraar. Dit geldt vooral voor beginnende muziekproducenten. Beginnen met een goede basis die op een leuke en aansprekende manier overgebracht wordt, scheelt op lange termijn veel uren aan frustratie en tijd. Al onze muziekproductie leraren in Zwolle zijn professioneel getraind en produceert zelf ook muziek. Een leraar die professioneel is en zelf muziek produceert betekent echter niet dat zij ook goed les kunnen geven. Daarom zijn onze Zwolse muziekproductie leraren ook communicatief vaardig en kunnen zij theorie, concepten en opdrachten op een duidelijke en simpele manier uitleggen. Dit doen zij gepaard met een hoog enthousiasme om de ervaring per leerling te personaliseren. Wij bij Muziekonderwijs.nl geloven dat wij het beste team aan muziekproductie leraren in Zwolle hebben. Probeer het uit! Neem vandaag contact op met één van onze muziekproductie leraren op in Zwolle en wij sturen jou een voucher met 50% korting voor een les!

Waarom muziek produceren?

Heb jij ooit een nummer gemaakt en dacht je bij jezelf dat je deze professioneel wilde opnemen? Of misschien wil jij een dj worden en elektronische muziek maken? Voor beide gevallen heb je muziekproductie ervaring nodig. Muziekproductie is software als Logic, Ableton, GarageBand. Deze programma’s zijn beschikbaar voor beide MAC als PC. Sommige onderdelen in deze programma’s zijn zelf onder de knie te krijgen als er een beetje mee gespeeld wordt. Echter gaat het ingewikkeld worden zodra jij iets wilt uitbrengen. Hier komt een muziekproductie leraar goed van pas. Onze docenten kunnen jou op weg helpen naar iets op een hoger niveau waar jij zelf nog niet aan gedacht hebt. Goed worden in muziekproductie gaat veel tijd en oefening kosten, maar zodra jij er goed in bent kun je er ook alles mee en is het alle tijd waard.

Dagelijks oefenen

Probeer elke dag tijd te vinden om te oefenen. Veel oefenen betekent dat je beter wordt. Het gaat hier om de hoeveelheid die je speelt, niet om de lengte van de sessies.

Professionele en betrouwbare muziekproductie docenten

Veiligheid en het beschermen van leerlingen is bij ons van groot belang. Hierom vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) waar het nodig is. Wij willen dat iedereen in onze community op een professionele manier les krijgt in een veilige en betrouwbare omgeving.

Heb ik mijn eigen software nodig?

Het antwoord hierop is simpel. Ja! Onze leraren kunnen je adviseren over welke software het beste bij jou gaat passen en welke jij het fijnst vindt om mee te werken.

Interesse in het leren van een ander instrument in Zwolle?

Wij bieden met trots een wijd aanbod aan verschillende instrumenten aan in Zwolle. Neem een kijkje bij de onderstaande instrumenten.

 1. Saxofoonles in Zwolle
 2. Pianoles in Zwolle
 3. Zangles in Zwolle
 4. Drumles in Zwolle

Als jij nog vragen hebt

Als jij nog vragen hebt neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instrument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muziekonderwijs.nl

"Ik ben sinds april 2017 aangesloten als docent bij muziekonderwijs .nl en ik ben erg enthousiast over deze samenwerking! De communicatie verloopt altijd vlot en ze zijn altijd bereid om mij te helpen waar nodig. Muziekonderwijs .nl is een heel professioneel en klantvriendelijk bedrijf.!"

5 van 5

Frédérique Klooster - Docent bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder