Elvis

Elvis

Elvis

Over Elvis

Elvis heeft z'n naam weliswaar te danken aan de beroemde en beruchte Koning van de rock-'n-roll, maar zijn muzikale loopbaan is vooral ontsproten uit zijn voorliefde voor het elektronische orgel en met name voor het befaamde hammondorgel. Ook voor de piano ben jij hier op de goede adres.

Hammondorgel
Na ongeveer zeven jaar privéles genoten te hebben van Harry Klompé kon Elvis zich opgeven voor de vakstudie Elektronisch Orgel Lichte Muziek aan het conservatorium van Alkmaar. Daar had hij les van Peter Rijs. In die 5 jaar heeft hij zich zeer bekwaamd in het Jazz & Latin idioom. Al in het eerste jaar stapte hij over op het hammondorgel, waarop hij zich specialiseerde in het spelen van de baspartijen met de voeten. Deze specialisatie heeft hij verder weten te ontwikkelen in Enschede bij John Hondorp, tijdens zijn studie Uitvoerend Musicus.

Andere toetsinstrumenten
Met piano en keyboard als bijvak heeft hij een breed muzikaal raakvlak weten te ontwikkelen voor zowel zijn uitvoerende praktijk als voor zijn lespraktijk. Hierbij heeft hij les genoten van Nol Sicking, die op het gebied van jazz veel heeft kunnen toevoegen aan zijn ontwikkeling als jazz-musicus.

De lessen
Leerlingen met een uitgesproken voorkeur voor keyboard, piano of zelfs hammondorgel kunnen makkelijk bij Elvis terecht. Daarom heeft hij, speciaal voor leerlingen, een breed scala aan bladmuziek voor piano, keyboard en hammondorgel uitgewerkt in de stijlen pop, rock, dance, kinderliedjes & smartlappen. Voor ieder wat wils! Met zijn jarenlange leservaring en een nog langere podiumervaring kan hij elke leerling goed bedienen met praktische tips en goed lesmateriaal.
Naast de voorhanden zijnde keyboard- & pianomethoden, vult Elvis de lessen ook aan met eigen materiaal & leuke uitdagingen voor de leerling.

Muziek Producer
Sinds 2022 is Elvis ook actief als muziek producer, nadat hij met goed gevolg zijn diploma voor Audio Engineer & Music Producer heeft behaald! Hij is nu bezig met het uitbrengen (releasen) van verschillende tracks onder zijn producer-naam "iElvis-Music". De ervaring en kennis die hij heeft opgedaan tijdens de opleiding bij Sound Education Nederland en in samenwerkingen met andere musici deelt hij graag met leerlingen die ook in dit vak willen duiken!

Veel ervaring
Elvis heeft in zijn muzikale loopbaan gespeeld met John Engels, Fred Leeflang, Benjamin Herman en hij heeft met Ana Popovic & Big Jay McNeely getoerd in Nederland & Europa. Hij heeft meegedaan aan de Dutch Jazz Competition en het Yamaha Keyboard & Electone Festival.
Momenteel is Elvis als musicus vooral actief op het hammondorgel met groepen als Buro Soul Jazz, Gradalicious and The Swing Jazz & Joy Band, WhoSheDo Vintage Jazz, en Entoto (Ethiopische Funk).

Prijs

Vanaf 24,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Geeft les:

Hammond-orgel, Piano, Keyboard, Muziektheorie, Muziekproductie

Lesdagen:

Maandag / Dinsdag / Woensdag

Niveaus:

Beginners / Basis / Intermediair / Geavanceerd

Leeftijdsgroepen:

Kinderen / Tieners / Volwassenen / Senioren

Elvis tags

Geeft les in het Nederlands en Engels Geeft les aan kinderen vanaf 7 jaar Geeft les aan volwassenen en kinderen Gespecialiseerd in Jazz, Pop, Soul en Latin Improvisatie Afgestudeerd aan het conservatorium (Bachelor) Afgestudeerd aan het conservatorium (Master) Plezier maken met muziek is belangrijk in mijn lessen Aangepaste lesmethode voor de persoonlijke behoefte van elke leerling Geeft les aan tieners en (jong) volwassenen

Meestal begint het hier:

Reactietijd 16 uur. en 51 min.

Locatie

 • Online

  De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

  Bij leerling

  0 - 8 EUR

  In repetitieruimte

  1183CW Amstelveen

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Persoonlijke video

De muzikant heeft op zijn docenten-profiel een presentatievideo van zichzelf geupload

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Meestal begint het hier:

Reactietijd 16 uur. en 51 min.

Vergelijkbare docenten

...