Elvis S.

Bevoegd docent in: Hammondorgel, Piano, Keyboard, Hammond organ, Muziektheorie, Music Theory

Biedt ook online lessen aan.
Teaching in Dutch and English
Geeft les aan kinderen vanaf 7 jaar
Geeft les aan volwassenen en kinderen

Bevoegd docent in: Hammondorgel, Piano, Keyboard, Hammond organ, Muziektheorie, Music Theory

Biedt ook online lessen aan.
Teaching in Dutch and English
Geeft les aan kinderen vanaf 7 jaar
Geeft les aan volwassenen en kinderen
Vanaf 27,09 euro per 20 min. exclusief BTW

Prijsinformatie

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Locatie

Bij leerling

In repetitieruimte
1183CW Amstelveen

Biedt ook online lessen aan.
Teaching in Dutch and English
Geeft les aan kinderen vanaf 7 jaar
Geeft les aan volwassenen en kinderen

Over Elvis S.

Elvis Sergo heeft z'n naam weliswaar te danken aan de beroemde en beruchte Koning van de rock-'n-roll, maar zijn muzikale loopbaan is vooral ontsproten uit zijn voorliefde voor het elektronische orgel en met name voor het befaamde hammondorgel. Ook voor de piano ben jij hier op de goede adress.

Hammondorgel
Na ongeveer zeven jaar privéles genoten te hebben van Harry Klompé kon Elvis zich opgeven voor de vakstudie Elektronisch Orgel Lichte Muziek aan het conservatorium van Alkmaar. Daar had hij les van Peter Rijs. In die 5 jaar heeft hij zich zeer bekwaamd in het Jazz & Latin idioom. Al in het eerste jaar stapte hij over op het hammondorgel, waarop hij zich specialiseerde in het spelen van de baspartijen met de voeten. Deze specialisatie heeft hij verder weten te ontwikkelen in Enschede bij John Hondorp, tijdens zijn studie Uitvoerend Musicus.

Andere toetsinstrumenten
Met piano en keyboard als bijvak heeft hij een breed muzikaal raakvlak weten te ontwikkelen voor zowel zijn uitvoerende praktijk als voor zijn lespraktijk. Hierbij heeft hij les genoten van Nol Sicking, die op het gebied van jazz veel heeft kunnen toevoegen aan zijn ontwikkeling als jazz-musicus.

De lessen
Leerlingen met een uitgesproken voorkeur voor keyboard, piano of zelfs hammondorgel kunnen makkelijk bij Elvis terecht. Daarom heeft hij, speciaal voor leerlingen, een breed scala aan bladmuziek voor piano, keyboard en hammondorgel uitgewerkt in de stijlen pop, rock, dance, kinderliedjes & smartlappen. Voor ieder wat wils! Met zijn jarenlange leservaring en een nog langere podiumervaring kan hij elke leerling goed bedienen met praktische tips en goed lesmateriaal.
Naast de voorhanden zijnde keyboard- & pianomethoden, vult Elvis de lessen ook aan met eigen materiaal & leuke uitdagingen voor de leerling.

Veel ervaring
Elvis heeft in zijn muzikale loopbaan gespeeld met John Engels, Fred Leeflang, Benjamin Herman en hij heeft met Ana Popovic & Big Jay McNeely getoerd in Nederland & Europa. Hij heeft meegedaan aan de Dutch Jazz Competition en het Yamaha Keyboard & Electone Festival.
Momenteel is Elvis als musicus vooral actief op het hammondorgel met groepen als The Fabulous Jets, The Soul Snatchers en Soweto Soul.

  •  Elvis S. biedt online lessen aan

    • We bieden nu online lessen aan, waar je thuis een instrument kunt leren spelen met de beste muziekdocenten in Nederland.
    • We hebben een digitaal systeem gebouwd dat perfecte video- en audiokwaliteit biedt, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.
    • Begin vandaag door een bericht te sturen naar onze docent Elvis S.

Hoe werkt het?

Stuur de docent een bericht met jouw gegevens.

2. De docent neemt contact op.

De docent neemt contact met je op over de mogelijkheden.

3. Eerste les afspreken.

Er wordt samen met de docent een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze proefles krijg je 50% korting

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Heeft alleen docenten met een relevante opleiding (bv. Conservatorium), ervaring en, waar nodig, een VOG.

Slimme chat

Wij hebben een slim en makkelijk proces ontwikkeld voor het afspreken van lessen met jouw docent. Betaling zowel afspreken in de chat is allemaal online en via je telefoon te doen.

Neem contact met ons op

085 833 99 83

[email protected]

SMS/Whatsapp: 06 12 15 15 83


Deel het profiel van Elvis op Facebook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen