Gosse V.

(3 reviews)
Bevoegd docent in piano, keyboard, muziekproductie, muziekproductie, logic pro, songwriting, synthesizer, compositie, ableton live, ableton, logic, zangbegeleiding, zang en piano, vocals and piano, gehoorleer, solfège, notenleer, muziektheorie
Vanaf 36,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 0 uur. en 39 min.

Locatie

Online

Bij docent

1015JA Amsterdam

Bij leerling

0 - 8 EUR

In repetitieruimte

2021GA Haarlem

Vanaf 36,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 0 uur. en 39 min.

Over Gosse V.

Wilt u (elektrische) piano, keyboard of synthesizer lessen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Gosse (1989) geeft al meer dan 10 jaar lang pianoles en met trots kunnen wij u vermelden dat vrijwel alle leerlingen die beginnen met de lessen ook daadwerkelijk doorzetten. De lessen zijn voornamelijk gericht op plezier en ontwikkeling.
Hij weet uit eigen ervaring dat de belangrijkste ingrediënten om zo effectief mogelijk piano te leren spelen zijn:

1: Het plezier in het spelen
Het spelplezier wordt o.a. verhoogd door het leren spelen van nummers die de leerling als mooi of leuk ervaart en die de juiste mate van uitdaging met zich meebrengen. Gosse is voornamelijk gespecialiseerd in de stijlen Pop, Soul, R&b, Hip-Hop, Jazz, Funk, Bossa-nova, Latin en Licht-klassiek.

2: Leren op de manier die het best past bij de leerling
Er zijn drie verschillende manieren waarop iemand piano kan leren spelen: bladmuziek, op gehoor en (de relatief nieuwe manier) door middel van software programma's als Synthesia. De juiste methode verschilt van persoon tot persoon.

3: Het kennen van de muziektheorie / shortcuts
De hierboven beschreven drie manieren waarop u piano kunt leren spelen helpen bij het indrukken van de juiste toetsen op het juiste moment. Maar het kan makkelijker. Namelijk door het kennen van de achterliggende muziektheorie en/of de shortcuts!

Gosse geeft ook les in muziekproductie (songwriting en produceren). Hij is het meest gespecialiseerd in het studioprogramma Logic Pro en Ableton. Daarnaast helpt hij vocalisten die zichzelf willen begeleiden op de piano.

Neem vrijblijvend contact op voor een proefles of indien u meer wilt weten!

Aanbevelingen van Gosse V. 5

Aangemaakt op 10/02/20
Floor G.
Lise, 10 jaar: "Ik vind de lessen heel leuk. Gosse is heel aardig en ik mag zelf leuke liedjes uitkiezen. Daardoor heb ik vaak zin om te oefenen en leer ik veel."
Aangemaakt op 30/06/20
Patrick V. D. G.
"Gosse is de liefste leraar. Ik heb al veel van hem geleerd. Hij is grappig en aardig en hij komt soms bij je eten. Dus wie is er de beste? Gosse!" Leah, 8 jaar.
Aangemaakt op 06/09/20
Niels V. H.
Gosse is een bekwame en enthousiaste leraar. Hij legt op een duidelijke manier de muziektheorie uit, die je direct in de praktijk kunt toepassen. Nummers die je persoonlijk erg goed vindt kan Gosse snel aan je uitleggen, zodat je met plezier aan het leren bent. Daarnaast helpt zijn kennis over het produceren van muziek je op weg om zelf muziek te creëren met software voor MIDI, audio sequencing en -editing.

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder