Gosse V.

(3)

Voldoen Gosse V.

Om

Instrument
Piano, Keyboard, Muziekproductie, Muziekproductie, Logic Pro, Songwriting, Synthesizer, Compositie, Ableton Live, Ableton, Logic, Zangbegeleiding, Zang en piano, Vocals and piano, Gehoorleer, Solfège, Notenleer, Muziektheorie
Plaats
Online. Amsterdam. Bij leerling. In repetitieruimte.
Reactietijd
15 uur. en 50 min.

Over Gosse V.

Wilt u (elektrische) piano, keyboard of synthesizer lessen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Gosse (1989) geeft al meer dan 10 jaar lang pianoles en met trots kunnen wij u vermelden dat vrijwel alle leerlingen die beginnen met de lessen ook daadwerkelijk doorzetten. De lessen zijn voornamelijk gericht op plezier en ontwikkeling.
Hij weet uit eigen ervaring dat de belangrijkste ingrediënten om zo effectief mogelijk piano te leren spelen zijn:

1: Het plezier in het spelen
Het spelplezier wordt o.a. verhoogd door het leren spelen van nummers die de leerling als mooi of leuk ervaart en die de juiste mate van uitdaging met zich meebrengen. Gosse is voornamelijk gespecialiseerd in de stijlen Pop, Soul, R&b, Hip-Hop, Jazz, Funk, Bossa-nova, Latin en Licht-klassiek.

2: Leren op de manier die het best past bij de leerling
Er zijn drie verschillende manieren waarop iemand piano kan leren spelen: bladmuziek, op gehoor en (de relatief nieuwe manier) door middel van software programma's als Synthesia. De juiste methode verschilt van persoon tot persoon.

3: Het kennen van de muziektheorie / shortcuts
De hierboven beschreven drie manieren waarop u piano kunt leren spelen helpen bij het indrukken van de juiste toetsen op het juiste moment. Maar het kan makkelijker. Namelijk door het kennen van de achterliggende muziektheorie en/of de shortcuts!

Gosse geeft ook les in muziekproductie (songwriting en produceren). Hij is het meest gespecialiseerd in het studioprogramma Logic Pro en Ableton. Daarnaast helpt hij vocalisten die zichzelf willen begeleiden op de piano.

Neem vrijblijvend contact op voor een proefles of indien u meer wilt weten!

Vanaf 36,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Locatie

 • Online

  De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

  Bij docent

  1015JA Amsterdam

  Bij leerling

  0 - 8 EUR

  In repetitieruimte

  2021GA Haarlem

Gosse er SuperTeacher

Snelle reactie

De muzikant reageert gemiddeld binnen 48 uur op een nieuwe aanvraag van een leerling

Goede aanbevelingen

De muzikant heeft minimaal 3 aanbevelingen van leerlingen met gemiddeld een minimum van 4 van de 5 sterren.

Hoge inzet

Van een SuperTeacher wordt verwacht dat deze goed is in het motiveren van leerlingen en dat deze in staat is de leerling voor langere tijd aan zich te binden.

Vanaf 36,00 EUR / 30 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Aanbevelingen van Gosse V. 5

Floor G.

Aangemaakt op 10/02/20

Lise, 10 jaar: "Ik vind de lessen heel leuk. Gosse is heel aardig en ik mag zelf leuke liedjes uitkiezen. Daardoor heb ik vaak zin om te oefenen en leer ik veel."

Patrick V. D. G.

Aangemaakt op 30/06/20

"Gosse is de liefste leraar. Ik heb al veel van hem geleerd. Hij is grappig en aardig en hij komt soms bij je eten. Dus wie is er de beste? Gosse!" Leah, 8 jaar.

Niels V. H.

Aangemaakt op 06/09/20

Gosse is een bekwame en enthousiaste leraar. Hij legt op een duidelijke manier de muziektheorie uit, die je direct in de praktijk kunt toepassen. Nummers die je persoonlijk erg goed vindt kan Gosse snel aan je uitleggen, zodat je met plezier aan het leren bent. Daarnaast helpt zijn kennis over het produceren van muziek je op weg om zelf muziek te creëren met software voor MIDI, audio sequencing en -editing.

Vergelijkbare docenten

...