Elias M.

Bevoegd docent in gitaar, piano, keyboard, bas, gitaar, bass guitar, bass, basgitaar, muziekproductie, amv (algemene muzikale vorming), muziekproductie
Vanaf 20,80 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 40 uur. en 56 min.

Locatie

Online

Bij leerling

0 - 8 EUR

In repetitieruimte

1093NE Amsterdam

Vanaf 20,80 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een cursus.

Reageert in 40 uur. en 56 min.

Over Elias M.

Mijn naam is Elias. Ik ben opgeleid als uitvoerend muzikant en heb een passie voor lesgeven. Waar ik mijzelf specialiseer in het geven van gitaarlessen ben ik ook prima geschikt om les in basgitaar, piano/keyboard en muziekproductie te geven. Ik ben ervaren met lesgeven aan verschillende leeftijden. Zowel kinderen als volwassenen zijn bij mij hartstikke welkom!

In mijn lessen richt ik mij volledig op jouw wensen. Misschien weet jij al precies wat je wil en heb jij je doelen reeds uitgezet. Ik kan je helpen deze doelen te bereiken op een professionele en leuke manier. Wanneer jij jouw richting nog niet hebt weten te vinden zullen we hier samen aan werken. Samen zetten we jouw doelen uit en werken we stap voor stap door tot jij jouw mijlpaal bereikt. Ik kan je de ruimte en de motivatie bieden om jezelf te ontwikkelen tot een zelfverzekerd muzikant. Het belangrijkste is om plezier te krijgen in wat je doet. Het is dan ook mijn voornaamste streven om je dit mee te geven.

Zelf kom ik uit een brede muzikale achtergrond. Ik ben vooral ervaren met Pop, Rock en Metal , maar heb buiten dit ook ervaring in een hoop andere genres opgedaan. Als muzikant heb ik live gespeeld in verschillende acts en ben ik daarnaast ook te horen op verschillende albums/singles. Doordat ik zelf reeds een aantal jaren actief ben binnen de muziekindustrie heb ik een breed zicht op de muzikale bewegingen binnen Nederland. Zo kan ik je naast het leren van een instrument ook op weg helpen om je eigen werkveld te creëren.

Wat biedt ik aan:
• Gitaarlessen voor beginners/gevorderden, basgitaarlessen en piano/keyboardlessen voor beginners, muziekproductielessen voor beginners.
• Een lesprogramma gebaseerd op jouw wensen.
• Opbouwende feedback op je spel.
• De mogelijkheid om je eigen vooruitgang (nummers/oefeningen) op te nemen in studio kwaliteit.
• Ondersteuning in theorieleer.
• Duidelijk uitgeschreven lesmateriaal voor het thuis beoefenen van je lessen.
- Hulp bij het worden van een live muzikant binnen een band/act.
- Hulp bij het leren gebruiken van notatie en opname software.
- Hulp bij voorbereiding op audities voor muziek opleidingen.
- Bijles/huiswerkbegeleiding voor het middelbare school vak Muziek.

Ben je geïnteresseerd in het volgen van lessen bij mij? Maak dan gauw een afspraak voor een proefles!

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder