Wil je ook online lessen?
Dit jaar hebben duizenden leerlingen genoten van online muziekles via ons online portal op Muziekonderwijs.nl.

Je kunt elk apparaat dat geschikt is voor internet gebruiken en daar is geen dure apparatuur voor nodig!
Veel van onze leerlingen zeggen dat ze zelfs sneller vooruitgang boeken als ze online leren.

Nog niet overtuigd?
Je kunt nu profiteren van onze aanbieding voor de eerste online les van 30 minuten, voor de helft van de prijs!

Bekijk ons aanbod van docenten die ook online les aanbieden

Piano spelen

Bij Muziekonderwijs.nl krijgt je les bij een pianodocent die bij jou past. In de lessen leer je liedjes spelen en noten lesen. De lessen zijn flexibele, dus je hoeft niet op een vaste dag les te hebben. Als je op vakantie gaat betaal je dus niet. Je kan kiezen om losse lessen te kopen, maar ook een strippenkaart. Met een strippenkaart van 10 lessen of meer, krijgt je ook een korting. Je kan het heel jaar beginnen – wij werken namelijk niet met seizoenen.

Voor wie zijn de pianolessen?

De pianolessen bij Muziekonderwijs.nl zijn voor iedereen. Wij hebben lessen voor alle niveaus en leeftijden. De pianodocent maakt een traject die bij jou past.

Pianoles in Lelystad

Piano leren spelen lijkt je misschien verwarrend in het begin. Misschien vind je het ook moeilijk om naar de eerste les te gaan. Als beginner bij Muziekonderwijs.nl krijgt je een eenvoudige en spannende introductie tot de piano. Je krijgt ook pianolessen bij een ervaren een geschoolde docent. Muziekonderwijs.nl biedt leuke en competente pianolessen aan in Lelystad. Onze docenten gaan de lessen voor jou plannen – dus jouw behoeften, jouw wensen en jouw muzieksmaak zijn belangrijk. Het is namelijk makkelijker en leuker om de piano te leren kennen, als je muziek speelt dat je leuk vindt. Je leert theorie en noten door het spelen van muziek en niet door saaie theorieboeken.
De interactie tussen docent en leerling is belangrijk voor een geslaagde pianoles. Bij Muziekonderwijs.nl vinden wij de chemie belangrijk, dus als er geen “klik” is met de docent, dan zoeken wij graag een andere voor jou.

Contact

Je mag altijd contact met Muziekonderwijs.nl opnemen. Wij helpen je graag met vragen over de lessen, docenten, strippenkaarten, etc. Bel ons op telefoonnummer 085 833 99 83 of stuur ons een e-mail [email protected].

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder