Gitaarbeurzen in Nederland en omstreken

Gitaarbeurzen in Nederland en omstreken

In Nederland en België zijn er een aantal gitaarbeurzen die gitaarliefhebbers niet mogen missen! We hebben de leukste beurzen hieronder voor je opgesomd:


Twee mensen spelen gitaar


Gitaarbouwersmeeting Veenendaal 10-12-19


Een belangrijk onderdeel van deze beurs in Veenendaal is de expositie van zelfbouwinstrumenten. De deelname aan de expositie is kosteloos en je maakt als deelnemer kans op mooie prijzen. Ook is er een maarkt waar leveranciers gitaren en accessoires verkopen. Een ander belangrijk onderdeel van deze beurs zijn de lezingen. Ervaren gitaarbouwers vertellen over hun ervaringen, geven tips en natuurlijk kunnen er vragen gesteld worden.

Vintage Guitar Show Veenendaal 21-09-19


De International Vintage Guitar Show Veenendal is Europa's grootste Vintage Guitar Show. Een unieke show die twee keer per jaar in Veenendaal plaatsvindt. VINTAGE VEENENDAAL, zoals de show vaak wordt genoemd, is georganiseerd om een platform te creëren waar muzikanten, verzamelaars en andere sympathisanten de gelegenheid hebben om elkaar te ontmoeten, te praten, muziek te maken en zaken te doen.

RoHa Gitarenbeurs Wijk aan Zee 29-10-19


De RoHa Gitarenbeurs vind plaats in "De Mondriaan" in Wijk aan Zee. SKG is erbij met allerlei nieuwe gitaren uit hun assortiment. Praat met andere gitaarliefhebbers over gitaren en kom meer te weten over het instrument.

Mega Music Fair Antwerpen 16-09-19


Op deze beurs vind je muziekinstrumenten, onderdelen, partituren en toebehoren. Buiten de traditionele muziekinstrumenten vind je er ook de etnische instrumenten (djembé's, didgeridoos,...) Zowel klassiek als modern, nieuw als occassie. Dit is een tast- en testbeurs. Kijken, kopen en meteen meenemen dus.

Geïnteresseerd in gitaarlessen bij jou in de buurt?


Bekijk de hieronder de gitaarleraren bij jou in de buurt.


Het team

Muziekonderwijs.nl bestaat uit een vriendelijk team van ervaren muzikanten en opvoeders. We houden ervan mensen te helpen en streven ernaar om iedereen in onze community een geweldige service aan te bieden. Niets bevalt ons meer dan mensen te woord te staan ​​over onze missie. Ook houden wij van het horen van ervaringen en verhalen over hoe muziek levens heeft veranderd. Onze primaire taak is om studenten te helpen contact op te leggen met de geweldige docenten van ons platform. Ben jij een leerling op zoek naar muziekles? Schrijf je dan in op ons platform! Heb jij andere vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur ons dan een bericht via [email protected] en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bekijk het aanbod van alle muzieklessen hier!