Docenten in Gitaar, Rotterdam

Voer in de zoekbalk je instrument en locatie in en vind een ervaren muziekdocent bij jou in de buurt

 • Vanaf 16,80 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 19,20 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 16,80 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 16,80 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 14,40 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 19,20 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 16,80 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 21,60 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 19,20 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 19,20 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 19,20 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 16,80 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
gitaarles

Leer gitaar spelen in Rotterdam

Wil jij gitaar leren spelen maar heb je moeite met het vinden van de perfecte leraar? Dan ben je bij ons bij het goede adres! Onze taak is leerlingen te koppelen aan een hoog kwalitatieve, professionele muziekleraar die begrijpt waar de leerling heen wilt en hoe die daar ook komt.

Een sterke kwalitatieve gitaarleraar

Een sterke kwalitatieve gitaarleraar. Dit geldt vooral voor beginnende gitaristen. Beginnen met een goede basis die op een leuke en aansprekende manier overgebracht wordt, scheelt op lange termijn veel uren aan frustratie en tijd. Al onze gitaarleraren in Rotterdam zijn professioneel getraind en maken zelf ook muziek. Een leraar die professioneel is en zelf muziek maakt betekent echter niet dat zij ook goed les kunnen geven. Daarom zijn onze Rotterdamse gitaarleraren ook communicatief vaardig en kunnen zij theorie, concepten en opdrachten op een duidelijke en simpele manier uitleggen. Dit doen zij gepaard met een hoog enthousiasme om de ervaring per leerling te personaliseren. Wij bij Muziekonderwijs.nl geloven dat wij het beste team aan gitaarleraren in Rotterdam hebben. Probeer het uit! Neem vandaag contact met één van onze gitaarleraren op in Rotterdam en wij sturen jou een voucher met 50% korting voor een les!

Waarom de gitaar?

Er zijn genoeg redenen om gitaar te leren spelen. Het is een sociale bezigheid, je kan veel technieken leren en het allerbelangrijkst; het is leuk om te doen. De gitaar is zonder twijfel 1 van de meest populaire instrumenten om te leren. De gitaar is iconisch in het maken van pop en rockmuziek in de hele wereld. Er zijn talloze bekende gitaristen: John Mayer, Jimmy Page, Eric Clapton, Keith Richards, David Gilmour, Jimi Hendrix en veel meer. De gitaar is een instrument waar je veel verschillende geluiden en effecten mee kan maken die klinken als allesbehalve een gitaar. Het leren van deze stijlen en technieken heeft wel uren aan oefening nodig. Dit is waar onze leraren in het beeld komen. Zij kunnen je helpen met het bereiken van deze stijlen en technieken.

Welke gitaar moet ik hebben

Het belangrijkste is hier dat jij de gitaar comfortabel vindt. Probeer verschillende types en merken en probeer ze uit. Er zijn over het algemeen drie soorten gitaren; klassieke, akoestische en elektrische- gitaren. De klassieke en de akoestische zijn beide akoestisch. Dit betekent dat het geluid van de gitaar geproduceerd wordt door de gitaar zelf. Hiervoor is geen versterker nodig. Een elektrische gitaar kan zelf wel geluid produceren, alleen is dit heel minimaal. Voor goed geluid uit een elektrische gitaar is een versterker van groot belang. Elke gitaar maakt een ander geluid, ziet er anders uit of heeft een andere manier van bespelen. Daarom is het belangrijk dat jij goed kijkt welke gitaar het beste bij jou past.

Dagelijks oefenen

Probeer elke dag tijd te vinden om te oefenen. Veel spelen betekent dat je beter wordt. Het gaat hier om de hoeveelheid die je speelt, niet om de lengte van de sessies. Probeer eerst 10 tot 15 minuten te oefenen per oefensessie. Naarmate je het meer onder de knie krijgt, kan je langere sessies hebben.

Professionele en betrouwbare gitaarleraren

Veiligheid en het beschermen van kinderen is bij ons van groot belang. Hierom vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) waar het nodig is. Wij willen dat iedereen in onze community op een professionele manier gitaarles krijgt in een veilige en betrouwbare omgeving.

Heb ik mijn eigen gitaar nodig?

Het antwoord hierop is simpel. Ja! Onze leraren kunnen je adviseren over het type, de maat en misschien zelfs over het merk dat het beste bij jou past. De tweedehands markt zorgt ervoor dat gitaren niet duur hoeven te zijn. Daarnaast zorgt een eigen instrument ervoor dat er geen excuses meer zijn om niet te oefenen!

Op zoek naar je eerste gitaar?

Als je voor het eerst een gitaar koopt is het belangrijk dat de gitaar goed voelt in je handen. Het is daarom belangrijk om zowel staand als zittend veel verschillende modellen en merken uit te proberen. Jouw eerste gitaar hoeft niet het duurste model te zijn. Het belangrijkste is dat de gitaar goed voelt in jouw handen. Wij raden altijd aan om eerst de instrumenten uit te proberen voordat je een aankoop maakt. Zelfs als je geen ervaring hebt met gitaarspelen is het aan te raden om hem eerst in je handen te houden en te experimenteren met de snaren. Dit moet goed voelen. Bij het kopen van jouw eerste gitaar is het aan te raden ook het volgende aan te kopen:

 • Een gitaar stemmer
 • Een gitaar strap
 • Een extra set aan snaren
 • Een gitaar hoes of tas
 • Een aantal plectrums
 • Een gitaarstandaard
 • Bij het kopen van een elektrische gitaar: een versterker en kabel

Interesse in het leren van een ander instrument in Rotterdam?

Wij bieden met trots een wijd aanbod aan verschillende instrumenten aan in Rotterdam. Neem een kijkje bij de onderstaande instrumenten.

 1. Saxofoonles in Rotterdam
 2. Pianoles in Rotterdam
 3. Zangles in Rotterdam
 4. Drumles in Rotterdam

FAQ


 • 1. Hoe begin ik?
 • 2. Ben je gebonden door het kopen van lessen of het creëren van een account?
 • 3. Waarom zijn er verschillende prijzen?
 • 4. Soorten lessen
 • 5. Lenen en huren van instrumenten
 • 6. Beginnen en oefenen?
 • 7. Kinderen
 • 8. Senioren

1. Hoe begin ik?

Het enige dat u hoeft te doen, is een rechtstreeks bericht sturen naar uw favoriete docent via zijn/haar profiel en de docent neemt binnen drie dagen contact met u op. Jij en je leraar maken dan een afspraak over de eerste les. Daarna kun je doorgaan met individuele losse lessen of een strippenkaart aan te schaffen.

2. Ben je gebonden door het kopen van lessen of het creëren van een account?

Na afloop van de eerste les met je docent, vindt de betaling plaats. De betaling vindt plaats via jouw profiel op de website. Al onze communicatie gebeurt via inloggen op onze website, wat voor alle partijen eenvoudiger en veiliger is. Zodra je een bericht verzendt naar een docent, wordt automatisch een niet-bindend studentenprofiel voor je aangemaakt. Het aanmaken van een studentenprofiel is tevens niet verplicht op lessen aan te schaffen.

Mochten er vragen zijn, kun je altijd onze klantenservice bellen tijdens de openingstijden.

3. Waarom zijn er verschillende prijzen?

Prijzen variëren van leraar tot leraar en weerspiegelen meestal het niveau van ervaring en vraag. De docenten stellen zelf de prijs in waar nodig. Een laag prijsniveau is daarom niet een indicator van lage anciënniteit.

4. Soorten lessen

Muziekonderwijs biedt op dit moment alleen losse lessen aan, maar houd de website in de gaten voor eventuele veranderingen hierin in de toekomst.

5. Lenen en huren van instrumenten

Het is helaas niet mogelijk om instrumenten te huren of te lenen via Muziekonderwijs. Echter hebben sommige docenten wel de nodige instrumenten en hoef je dus niet je eigen instrument aan te schaffen of mee te nemen. Dit wordt meestal weergegeven in hun docentenprofiel.

6. Beginnen en oefenen?

Muziekonderwijs biedt lessen op alle niveaus aan, en als je specifieke vragen hebt of als je op zoek bent naar een intensieve cursus in speciale theorieën of technieken, kunnen wij je helpen de juiste leraar te vinden. Dit geldt ook als je hulp zoekt bij het voorbereiden van de examens voor muziekconservering of muziekstudies, als je het formulier vóór een opname moet laten opschonen, of als je alleen ondersteuning wilt om een enkel nummer voor een speciale gebeurtenis uit te voeren.

7. Kinderen

Al onze trainers zijn gecertificeerd en zijn pedagogisch gekwalificeerd om kinderen les te geven en voldoen aan onze toelatingseisen voor een schoon en kinderveilig certificaat. Sommige leraren hebben echter een vereiste voor de minimumleeftijd van de studenten en in dat geval wordt dit aangegeven in hun docentenprofiel. Als je gedetailleerde vragen hebt over leeftijd en pedagogische methoden, kun je rechtstreeks contact opnemen met de docent door een niet-bindend studentenprofiel te maken.

8. Senioren

Is het 40 jaar geleden dat je voor het laatst een instrument in handen had en wil je het plezier van het spelen verfrissen? Ongeacht je vereisten, kunnen onze docenten je helpen opnieuw te beginnen en de vreugde en blijdschap van muziek opnieuw te ervaren.

Als jij nog vragen hebt

Als jij nog vragen hebt neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muziekonderwijs.nl

"Ik ben sinds april 2017 aangesloten als docent bij muziekonderwijs .nl en ik ben erg enthousiast over deze samenwerking! De communicatie verloopt altijd vlot en ze zijn altijd bereid om mij te helpen waar nodig. Muziekonderwijs .nl is een heel professioneel en klantvriendelijk bedrijf.!"

5 van 5

Frédérique Klooster - Docent bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder