Gitaar achtergrond muziek

We hebben een aantal goede achtergrond tracks verzameld op YouTube. Hieronder zijn ze gesorteerd op genre. Rock on!


Jazz Funk

Deze achtergrondmuziek is in de jazz-funkstijl. Hier kun je B-mol pentaton en B-doric spelen. Deze achtergrondtrack werkt goed om de stijl van, onder andere, John Scofield en Mike Stern te oefenen.


Jazz Fusion

Deze track bevindt zich in d-mol en er is voldoende flexibiliteit om andere schalen uit te proberen. Hieronder zie je de akkoorden:
Akkoordschema

A: Dm / Dm / Dm /Dm / Gm / Gm / Dm7 / Dm7 /
Bbm7 / Bbm7 / Dm7 / Dm7 /

B: FM7 / Cm7 / B7#5 / BbM7 / Eb7 /
FM7 / B7#5 / BbM7 / Eb7 /

C: F6 / Fdim7 / Gm7 / Em7b5 / A7


Heavy Metal

Nu zijn we in een iets ander genre beland dan de vorige twee nummers. Hier kun je je gitaartechniek trainen. Deze backing-track zit in het rock / metal-genre - en molpentaton gemixt met de molschaal zal perfect zijn.


Rock

Een recht-toe-recht-aan achtergrondtrack opgebouwd uit blues. De track zit in de g-mol en je kunt de g-mol pentaton, de g-mol schaal en g-doric gebruiken.Country

Straight-forward achtergrondmuziek in het country-blues-genre, gebouwd op basis van een blues-e-mol.


Leer gitaar spelen

Wil je gitaar leren spelen? Misschien weet je het al, maar wil je je vaardigheden verbeteren? We hebben veel getalenteerde en ervaren leraren in het hele land. Vind vandaag een leraar in jouw stad!


Zie alle gitaardocenten in Nederland hier""


Wie zijn wij?

Muziekonderwijs.nl bestaat uit een vriendelijk team van ervaren muzikanten en leraren. We houden ervan mensen te helpen en streven ernaar om iedereen in onze community een geweldige service aan te bieden. Niets bevalt ons meer dan mensen te woord te staan ‚Äč‚Äčover onze missie. Ook houden wij van het horen van ervaringen en verhalen over hoe muziek levens heeft veranderd. Onze primaire taak is om studenten te helpen contact op te leggen met de geweldige docenten van ons platform. Ben jij een leerling op zoek naar muziekles? Schrijf je dan in op ons platform! Heb jij andere vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur ons dan een bericht via [email protected] en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bekijk het aanbod van alle muzieklessen hier!