Docenten in Saxofoon, Oud Beijerland

Voer in de zoekbalk je instrument en locatie in en vind een ervaren muziekdocent bij jou in de buurt

 • Vanaf 21,60 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 19,20 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 16,80 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 14,40 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 19,20 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
 • Vanaf 19,20 € per 30 min.
  bespaar tot 20% met een strippenkaar
saxofoonles

Leer saxofoon spelen in Oud Beijerland

Wil jij saxofoon leren spelen maar heb je moeite met het vinden van de perfecte leraar? Dan ben je bij ons bij het goede adres! Onze taak is leerlingen te koppelen aan een hoogkwalitatieve, professionele muziekleraar die begrijpt waar de leerling heen wilt en hoe die daar ook komt.

Een sterke kwalitatieve saxofoon leraar

Een sterke kwalitatieve saxofoon leraar. Dit geldt vooral voor beginnende gitaristen. Beginnen met een goede basis die op een leuke en aansprekende manier overgebracht wordt, scheelt op lange termijn veel uren aan frustratie en tijd. Al onze gitaarleraren in Oud Beijerland zijn professioneel getraind en maken zelf ook muziek. Een leraar die professioneel is en zelf muziek maakt betekent echter niet dat zij ook goed les kunnen geven. Daarom zijn onze Oud Beijerlandse gitaarleraren ook communicatief vaardig en kunnen zij theorie, concepten en opdrachten op een duidelijke en simpele manier uitleggen. Dit doen zij gepaard met een hoog enthousiasme om de ervaring per leerling te personaliseren. Wij bij Muziekonderwijs.nl geloven dat wij het beste team aan saxofoon leraren in Oud Beijerland hebben. Probeer het uit! Neem vandaag contact met één van onze sax op in Oud Beijerland en wij sturen jou een voucher met 50% korting voor een les!

Waarom de saxofoon

De saxofoon is uitgevonden in het midden van de 19e eeuw door Belgische bouwer van muziekinstrumenten Adolphe Sax. Hij ontdekte dat het geluid van een blaasinstrument wordt bepaald door de vorm van het instrument, de draai van de luchtkolom. Het materiaal zou geen beslissende invloed hebben op het fundamentele geluid. Het is echter niet geheel onbelangrijk van welk materiaal de saxofoon is gemaakt, aangezien dit betrekking heeft op het totale geluid. Sax beoogde een instrument dat alle goede eigenschappen van de klassieke orkestinstrumenten in zich zou verenigen. De eerste saxofoon was een bas saxofoon, omdat een bas makkelijker te bouwen is vanwege de verhoudingen en controle van buis/stemming, e.d. In de jaren erna bouwde hij de rest van de familie. Composities met saxofoon erin volgden al snel. De saxofoon, eigenlijk ontwikkeld voor gebruik in de klassieke muziek, groeide uit tot hét instrument in de jazz, met pioniers als Charlie Parker, Cannonball Adderley, John Coltrane, Sonny Rollins en vele anderen. Ook in de popmuziek speelt de sax een grote rol. Denk maar aan onze eigen Candy Dulfer en papa Hans!

Bakerstreet, Englishman in New York, Thrift Shop en ga zo maar door: allemaal gave nummers waar de saxofoon niet uit weg te denken is. De saxofoon is een prachtig blaasinstrument, behorend tot de houtblazer-familie omdat er op hout (het rietje in het mondstuk) geblazen wordt. De overige delen van de saxofoon zijn echter vaak van koper gemaakt, hierdoor is het niet gek dat velen denken dat het een koperblazer is. Wil jij deze houtblazer goed leren bespelen en als een echte Candy Dulfer en Charlie Parker voor mensen kunnen optreden? Vraag een proefles aan bij 1 van onze docenten en krijg 50% korting!

Dagelijks oefenen

Probeer elke dag tijd te vinden om te oefenen. Veel spelen betekent dat je beter wordt. Het gaat hier om de hoeveelheid die je speelt, niet om de lengte van de sessies. Probeer eerst 10 tot 15 minuten te oefenen per oefensessie. Naarmate je het meer onder de knie krijgt, kan je langere sessies houden.

Professionele en betrouwbare saxofoon leraren

Veiligheid en het beschermen van kinderen is bij ons van groot belang. Hierom vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) waar het nodig is. Wij willen dat iedereen in onze community op een professionele manier saxofoon les krijgt in een veilige en betrouwbare omgeving.

Heb ik mijn eigen saxofoon nodig?

Het antwoord hierop is simpel. Ja! Onze leraren kunnen je adviseren over het type, de maat en misschien zelfs over het merk dat het beste bij jou past. De tweedehands markt zorgt ervoor dat saxofoons niet duur hoeven te zijn. Daarnaast zorgt een eigen instrument ervoor dat er geen excuses meer zijn om niet te oefenen!

Interesse in het leren van een ander instrument in Oud Beijerland?

Wij bieden met trots een wijd aanbod aan verschillende instrumenten aan in Oud Beijerland. Neem een kijkje bij de onderstaande instrumenten.

 1. Gitaarles in Oud Beijerland
 2. Pianoles in Oud Beijerland
 3. Zangles in Oud Beijerland
 4. Drumles in Oud Beijerland

FAQ


 • 1. Hoe begin ik?
 • 2. Ben je gebonden door het kopen van lessen of het creëren van een account?
 • 3. Waarom zijn er verschillende prijzen?
 • 4. Soorten lessen
 • 5. Lenen en huren van instrumenten
 • 6. Beginnen en oefenen?
 • 7. Kinderen
 • 8. Senioren

1. Hoe begin ik?

Het enige dat u hoeft te doen, is een rechtstreeks bericht sturen naar uw favoriete docent via zijn/haar profiel en de docent neemt binnen drie dagen contact met u op. Jij en je leraar maken dan een afspraak over de eerste les. Daarna kun je doorgaan met individuele losse lessen of een strippenkaart aan te schaffen.

2. Ben je gebonden door het kopen van lessen of het creëren van een account?

Na afloop van de eerste les met je docent, vindt de betaling plaats. De betaling vindt plaats via jouw profiel op de website. Al onze communicatie gebeurt via inloggen op onze website, wat voor alle partijen eenvoudiger en veiliger is. Zodra je een bericht verzendt naar een docent, wordt automatisch een niet-bindend studentenprofiel voor je aangemaakt. Het aanmaken van een studentenprofiel is tevens niet verplicht op lessen aan te schaffen.

Mochten er vragen zijn, kun je altijd onze klantenservice bellen tijdens de openingstijden.

3. Waarom zijn er verschillende prijzen?

Prijzen variëren van leraar tot leraar en weerspiegelen meestal het niveau van ervaring en vraag. De docenten stellen zelf de prijs in waar nodig. Een laag prijsniveau is daarom niet een indicator van lage anciënniteit.

4. Soorten lessen

Muziekonderwijs biedt op dit moment alleen losse lessen aan, maar houd de website in de gaten voor eventuele veranderingen hierin in de toekomst.

5. Lenen en huren van instrumenten

Het is helaas niet mogelijk om instrumenten te huren of te lenen via Muziekonderwijs. Echter hebben sommige docenten wel de nodige instrumenten en hoef je dus niet je eigen instrument aan te schaffen of mee te nemen. Dit wordt meestal weergegeven in hun docentenprofiel.

6. Beginnen en oefenen?

Muziekonderwijs biedt lessen op alle niveaus aan, en als je specifieke vragen hebt of als je op zoek bent naar een intensieve cursus in speciale theorieën of technieken, kunnen wij je helpen de juiste leraar te vinden. Dit geldt ook als je hulp zoekt bij het voorbereiden van de examens voor muziekconservering of muziekstudies, als je het formulier vóór een opname moet laten opschonen, of als je alleen ondersteuning wilt om een enkel nummer voor een speciale gebeurtenis uit te voeren.

7. Kinderen

Al onze trainers zijn gecertificeerd en zijn pedagogisch gekwalificeerd om kinderen les te geven en voldoen aan onze toelatingseisen voor een schoon en kinderveilig certificaat. Sommige leraren hebben echter een vereiste voor de minimumleeftijd van de studenten en in dat geval wordt dit aangegeven in hun docentenprofiel. Als je gedetailleerde vragen hebt over leeftijd en pedagogische methoden, kun je rechtstreeks contact opnemen met de docent door een niet-bindend studentenprofiel te maken.

8. Senioren

Is het 40 jaar geleden dat je voor het laatst een instrument in handen had en wil je het plezier van het spelen verfrissen? Ongeacht je vereisten, kunnen onze docenten je helpen opnieuw te beginnen en de vreugde en blijdschap van muziek opnieuw te ervaren.

Als jij nog vragen hebt

Als jij nog vragen hebt neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instrument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muziekonderwijs.nl

"Ik ben sinds april 2017 aangesloten als docent bij muziekonderwijs .nl en ik ben erg enthousiast over deze samenwerking! De communicatie verloopt altijd vlot en ze zijn altijd bereid om mij te helpen waar nodig. Muziekonderwijs .nl is een heel professioneel en klantvriendelijk bedrijf.!"

5 van 5

Frédérique Klooster - Docent bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder