Word muziekdocent bij Muziekonderwijs.nl

Word een muziekdocent bij het nieuwe platform van Muziekonderwijs.nl

Word muziekdocent met het grootste platform voor muziekonderwijs in Nederland. Ben je gepassioneerd over het lesgeven in muziek? Ben je het beu om de administratieve taken uit te voeren en voortdurend achter betalingen aan te gaan? Weet je niet zeker hoe je jezelf als muziekdocent kunt promoten? Dan komt Muziekonderwijs.nl goed van pas! Wij zijn een virtuele muziekschool dat zich inzet om muziek te promoten en zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het maken van muziek.

Wij kunnen ons geen leven voorstellen zonder muziek. We hebben ervaren hoe muziek de kracht heeft om levens te veranderen. Belangrijk is dat het ook de gezondheid en het welzijn verbetert. Bovendien verhoogt het ook de vaardigheid om problemen op te lossen, verhoogt het creativiteit en verbetert jouw vermogen om in een team te werken. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat muziek maken een van de meest heilzame dingen is die een mens kan doen. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen dit zelf ervaren. Onze missie kan daarom worden samengevat in twee woorden: meer muziek!

Het platform is ontworpen met als hoofddoel gemakkelijkheid in het gebruik. Dit is voor zowel onze docenten als onze leerlingen. Allereerst worden alle aspecten van communicatie, lesroostering en betaling allemaal afgehandeld binnen het platform - Dit bespaart jou tijd, moeite en headspace! Ten tweede hebben wij een eenvoudig en veilig reserveringssysteem voor muziekles en betalingsoplossing. Bovendien kun je in een overzicht bekijken van alle muzieklessen die je in een kalendermaand hebt gegeven en dan krijg je ze allemaal tegelijk! Zeg vaarwel tegen betalingen en zeg hallo tegen een gemakkelijke planning van je financiën!

Ten slotte nemen we het beveiligen serieus. Je krijgt toegang tot toonaangevende richtlijnen voor bescherming en kinderbescherming. We werken alleen met professionele docenten van hoge kwaliteit die met trots achter ons platform zullen staat. Heb jij een universitaire of conservatorium diploma of een minimum van 4 jaar ervaring als muziekdocent? Dan kom jij in aanmerking.

Geïnteresseerd?

Meld je hier aan!


Waarom docent bij jullie worden?

  1. Slim betaalsysteem en geen achtervolging meer van betalingen!

  2. Maak deel uit van onze missie om Nederland een meer muzikaal land te maken!

  3. Flexibel kalendersysteem voor het boeken en annuleren van lessen.

  4. Maak deel uit van een professioneel, landelijk muzieknetwerk - toegang tot platform en ondersteuning door ons deskundig team.

  5. We houden leerlingen en muziekdocenten veilig. We bieden docenten die voor de eerste keer een 'veiligheids oproep' naar leerlingen gaan, om ervoor te zorgen dat alles goed voor je is.

  6. Het platform is voortdurend in ontwikkeling om je leven als muziekleraar gemakkelijker te maken, zodat je je kunt concentreren op het lesgeven. We ontwikkelen tools om het lesgeven en leren van muziek te helpen!

  7. Grote budget marketing op Google, Facebook en andere online platforms Snelle, veilige communicatie.


Wat biedt Muziekonderwijs.nl aan?

Bij Muziekonderwijs.nl kunnen we privémuzieklessen aanbieden in vele verschillende instrumenten voor alle niveaus en leeftijden, door het hele land!

Solo lessen

Als een student solo-muzieklessen wil, moet hij deze gewoon vinden en contact opnemen met de juiste muziekleraar op de website. Leerlingen kunnen zoeken op instrument en op locatie en bladeren door onze tutor profielen. We helpen je een profiel te maken dat er echt goed uitziet. Leerlingen sturen je berichten via het platform en je kunt ze vervolgens helpen bij het boeken van muzieklessen van 30, 45 of 60 minuten.

Prijzen variëren afhankelijk van ervaring en locatie, u bent vrij om de vergoeding die u wilt kiezen uit een reeks opties. Als een student een langere cursus muzieklessen wil kopen, hebben ze ook de mogelijkheid om een ​​lesblok met meerdere lessen te kopen. Dit geeft de student een korting, waardoor de lessen goedkoper zijn voor de student, maar ook niet van invloed op je inkomsten! Wij geloven dat solo-lessen het allerbeste startpunt zijn voor een goede muzikale opleiding.

Aan wie bieden we muziekles aan?

Het belangrijkste doel van Muziekonderwijs.nl is om meer muziek te maken in Nederland en daarom bieden we muzieklessen aan iedereen, ongeacht hun leeftijd of niveau! Natuurlijk is de service die we aanbieden aan gezinnen en kinderen erg belangrijk. Evenzo zijn volwassen leerlingen die hun muzikale reis beginnen of voortzetten welkom in onze gemeenschap.


Het team

Muziekonderwijs.nl bestaat uit een vriendelijk team van ervaren muzikanten en opvoeders. We houden ervan mensen te helpen en streven ernaar om iedereen in onze community een geweldige service aan te bieden. Niets bevalt ons meer dan mensen te woord te staan ​​over onze missie. Ook houden wij van het horen van ervaringen en verhalen over hoe muziek levens heeft veranderd. Onze primaire taak is om leerlingen te helpen contact op te leggen met de geweldige docenten van ons platform. Ben jij een leerling op zoek naar muziekles? Schrijf je dan in op ons platform! Heb jij andere vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur ons dan een bericht via [email protected] en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bekijk het aanbod van alle muzieklessen hier!