Individuele muzieklessen

Individuele muzieklessen


Persoonlijke en specifieke muzieklessen

Muziekonderwijs.nl biedt flexibele muzieklessen aan met goede, gekwalificeerde muziekdocenten. De lessen concentreren zich op de vaardigheden en ervaring van de student.
Onze muzieklessen zijn flexibel in de zin dat onze studenten kunnen beïnvloeden waar en wanneer de lessen plaatsvinden. Verder zijn er geen regels over hoe vaak studenten muzieklessen moeten volgen - dat is helemaal aan hen. Als je je afvraagt hoe vaak je muzieklessen moet volgen, kun je altijd je muziekdocent of Muziekonderwijs.nl om hulp vragen.


Voordelen van muzieklessen

  • Flexibele lessen

  • 1-op-1 lessen

  • Korting bij aanschaf van strippenkaart

  • Flexible betaalmethodes

  • Lessen met persoonlijke aandacht


Wat kosten muzieklessen?

Bij het betalen voor lessen is het voordelig om een strippenkaart aan te schaffen van 5, 10 of 20 lessen. Een strippenkaart geeft je tot 20% korting op je les. Met een strippenkaart van 20 lessen bespaar je 20% - wat betekent dat je 4 lessen gratis krijgt. Ongebruikte strippen en strippenkaarten kunnen tot 12 maanden na de aanschafdatum worden terugbetaald.
Je kunt er ook voor kiezen losse lessen te betalen. Prijzen voor lessen kunnen variëren, afhankelijk van de docent. Elke docent heeft zijn eigen tarief dat wordt bepaald door opleiding, ervaring tijdsduur.
Hier is een complete lijst van onze docenten en hun tarieven


Het team

Muziekonderwijs.nl bestaat uit een vriendelijk team van ervaren muzikanten en opvoeders. We houden ervan mensen te helpen en streven ernaar om iedereen in onze community een geweldige service aan te bieden. Niets bevalt ons meer dan mensen te woord te staan ​​over onze missie. Ook houden wij van het horen van ervaringen en verhalen over hoe muziek levens heeft veranderd. Onze primaire taak is om studenten te helpen contact op te leggen met de geweldige docenten van ons platform. Ben jij een leerling op zoek naar muziekles? Schrijf je dan in op ons platform! Heb jij andere vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur ons dan een bericht via [email protected] en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bekijk het aanbod van alle muzieklessen hier!