Vioolles in Rotterdam

Vioolles in Rotterdam

Wil jij graag de viool leren bespelen? Dan ben jij aan het juiste adres! Muziekonderwijs heeft meerdere viooldocenten in Rotterdam, en ze staan allemaal te trappelen om de liefde die zij voor hun instrument hebben door te geven.

De viool is een strijkinstrument, veel gebruikt in klassieke muziekstukken. Wie kent ‘De vier seizoenen’ van Antonio Vivaldi niet? Dit prachtige stuk is een vioolconcert, en dus speciaal gemaakt voor violisten. Vivaldi leefde in de zeventiende eeuw, tijdens de stijlperiode die we de Barok noemen. Veel vioolconcerten stammen uit deze tijd.


Vioolmuziek in de 21e eeuw

Heden ten dage hoor je nog maar zelden een viool-solo op de radio. In muziek voor dansen als de Tango en Riverdance is het instrument nog wel duidelijk aanwezig, maar ook dit is geen massa-muziek te noemen. Misschien dat André Rieu op het Freithof de viool nog het beste promoot. Wil jij helpen bij het promoten van vioolmuziek? Leer dit mooie klassieke instrument bespelen, en laat aan jou omgeving horen wat ze tot dan toe hebben gemist.


Aanvraag Vioolles

Ben jij onder de 13 jaar? Dan is een volwassenen-viool waarschijnlijk te groot voor jou. Tijdens een gratis proefles met één van onze docenten kun jij vragen wat voor viool het best bij jou past. Een proefles bij een docent van ons is meer een kennismakingsgesprek, dus je hoeft nog niet direct een viool in jouw bezit te hebben. Heb je nog meer vragen? Bel op werkdagen tussen 09:00 en 16:30 naar 085-8339983 of mail naar [email protected] De werknemers van muziekonderwijs.nl helpen jou graag!