Blokfluit evenementen in Nederland

Blokfluit evenementen in Nederland

De blokfluit is een populair instrument onder de beginners. Ook zijn er veel professionele blokfluiters in Nederland te vinden. Nederland heeft namelijk een aantal wereldberoemde blokfluitspelers en ensembles voortgebracht. Dit jaar zullen er weer een aantal blokfluit evenementen plaatsvinden die vele blokfluiters samen brengt. Hieronder hebben we een aantal interessante evenementen voor je opgesomd:


Dj festival Nederland


Zuid-Nederlands Blokfluit-Concours 25-5-19 & 26-5-19


In het weekend van 25 en 26 mei 2019 organiseert CKE in Eindhoven een blokfluitconcours voor alle amateurblokfluitisten in de regio Brabant en Noord-Limburg tot 30 jaar. Je mag individueel meedoen, maar ook als duo, trio, kwartet of ensemble.


Concert blokfluitiste Lucie Horsch 29-9-2019


Veelgevraagd blokfluitiste Lucie Horsch geeft in september een blokfluitconcert in het Concertgebouw in Amsterdam. Ze wordt begeleid door luitist Thomas Dunford en heeft voor dit concert gekozen voor een aantal werken uit de Barok. Lees meer over het concert.


Seldom Sene & Klaartje van Veldhoven (sopraan) - Delight in Musicke 5-10-2019


Neem een kijkje aan het hof van de Engelse koning Hendrik VIII! Blokfluitkwintet Seldom Sene en sopraan Klaartje van Veldhoven brengen de muziek die daar gespeeld werd tot leven. Geniet van liederen die je doen wegdromen en van vrolijke dansmuziek van componisten als John Dowland, William Byrd en Henry Purcell.Lees meer over Green Garden Festival.


Leer blokfluit spelen


Wil je leren hoe je blokfluit speelt? Misschien weet je het al, maar wil je je vaardigheden verbeteren? We hebben veel getalenteerde en ervaren docenten in het hele land. Vind vandaag nog een blokfluit docent in de buurt van Den Haag.


Het team

Muziekonderwijs.nl bestaat uit een vriendelijk team van ervaren muzikanten en leraren. We houden ervan mensen te helpen en streven ernaar om iedereen in onze community een geweldige service aan te bieden. Niets bevalt ons meer dan mensen te woord te staan ​​over onze missie. Ook houden wij van het horen van ervaringen en verhalen over hoe muziek levens heeft veranderd. Onze primaire taak is om studenten te helpen contact op te leggen met de geweldige docenten van ons platform. Ben jij een leerling op zoek naar muziekles? Schrijf je dan in op ons platform! Heb jij andere vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur ons dan een bericht via [email protected] en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bekijk het aanbod van alle muzieklessen hier!