Van der Glas: onze samenwerkingspartner

Sinds 1921 zijn wij de grootste speciaalzaak van Noord-Nederland op het gebied van blaas- en slaginstrumenten. Ons assortiment bestaat uit koperen en houten blaasinstrumenten, mars- en concertslagwerk, akoestische en elektronische drumstellen, percussie, akoestische en elektrische gitaren, lesboeken, accessoires en onderhoudsmiddelen. Zowel de beginner als de professional kan bij ons terecht voor een gedegen advies en kan kiezen uit een zeer ruim assortiment in alle prijsklassen. In onze winkel ben je ook welkom. We hebben twee geluidsdichte oefencabines beschikbaar, waar je in alle rust je nieuwe aankoop kunt proberen. Onze onderhoudsafdeling staat garant voor een perfecte reparatie of grondige schoonmaak van uw instrument, van een kleine ingreep tot een volledige revisie. Naast het assortiment nieuwe instrumenten is er een grote voorraad occasion instrumenten beschikbaar.

Klik hier om naar de site van Van Der Glas te gaan.
Vind een muziekdocent die bij jou past


Wil je leren hoe je een instrument bespeelt? Misschien beschik je al over enige kennis, maar wil je je vaardigheden verbeteren? We hebben veel getalenteerde en ervaren leraren in het hele land. Vind vandaag een leraar in jouw stad!

Wie zijn wij?


Het team van Muziekonderwijs.nl bestaat uit allemaal professionele muzikanten en opvoeders. We zijn ook van mening dat we de beste baan ter wereld hebben. We krijgen de kans om onze dag door te brengen met studenten in het hele land. Honderden mensen hebben wij geholpen met het vinden van een leraar die perfect bij de leerling paste. Jou helpen wij ook graag! Neem contact met ons op en vertel ons uw verhaal. 085 833 99 83 of stuur ons een e-mail naar [email protected] . We kunnen niet wachten om iets van je te horen!
Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder