Musicsande: onze samenwerkingspartner

Musicsande is een muziekwinkel in West Zeeuws-Vlaanderen met een breed assortiment. Gitaar, trompet, keyboard, saxofoon, klarinet, drumstel… kortom, voor alle (aankomende) muzikanten wat wils. Naast de instrumenten hebben we ook volop accessoires zoals snaren, stemapparaatjes, boeken, lessenaars en rieten. Musicsande voert de meest uiteenlopende merken zoals Mapex, Zildjian, Promark, VicFirth, Jupiter, Cort, Ibanez, Richwood, d’Addario, Buffet Crampon, Yamaha, Casio en nog veel meer. Naast de winkel hebben we ook een onderhoud- en reparatieservice voor alle instrumenten.

Klik hier om naar de site van Musicsande te gaan.

Vind een muziekdocent die bij jou past


Wil je leren hoe je een instrument bespeelt? Misschien beschik je al over enige kennis, maar wil je je vaardigheden verbeteren? We hebben veel getalenteerde en ervaren leraren in het hele land. Vind vandaag een leraar in jouw stad!


Wie zijn wij?


Het team van Muziekonderwijs.nl bestaat uit allemaal professionele muzikanten en opvoeders. We zijn ook van mening dat we de beste baan ter wereld hebben. We krijgen de kans om onze dag door te brengen met studenten in het hele land. Honderden mensen hebben wij geholpen met het vinden van een leraar die perfect bij de leerling paste. Jou helpen wij ook graag! Neem contact met ons op en vertel ons uw verhaal. 085 833 99 83 of stuur ons een e-mail naar [email protected] . We kunnen niet wachten om iets van je te horen!
Wij zijn Muziekonderwijs.nl - het grootste online platform voor muziekeducatie in Nederland

Muziekonderwijs.nl is het grootste landelijke online platform voor muziekeducatie, en biedt de hoogste kwaliteit muziekonderwijs aan. De laatste jaren hebben honderden van onze muziekdocenten kinderen, jongeren en volwassenen geholpen om hen verder te brengen in de muziek. Wij zijn overal te vinden in de Nederlandse steden en zien je graag op muziekonderwijs.nl voor meer muziek!


Aantal leerlingen

5.313

Aantal docenten

715

Aantal lessen

41.890

map

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen