De harp

De harp instrumenten waarbij snaren worden opgehangen in een houten frame. Het is een van de vroegst bekende instrumenten die nog steeds in gebruik zijn, met een geschiedenis die dateert in 3500 voor Christus. De harp is redelijk uniek in de zin dat hoewel hij wordt gebruikt in muziek over de hele wereld, de vorm, de grootte en het ontwerp sterk variëren, alles afhankelijk van waar ter wereld je bent. De harp wordt vaak geassocieerd met symfonieorkesten. Hoewel het misschien vreemd lijkt, is de harp eigenlijk vrij gelijkaardig aan de piano als het gaat om de basisconstructie van de twee instrumenten. De snaren van de piano worden gespeeld door hamers, geactiveerd door op de toetsen te slaan, terwijl de snaren van de harp rechtstreeks door je vingers worden bespeeld.


De juiste muziek educatie


Wil je leren hoe je een instrument bespeelt? Misschien kun je het al een beetje, maar wil je je vaardigheden verbeteren? We hebben veel getalenteerde en ervaren leraren in het hele land. Vind vandaag een leraar in uw stad!


Wie zijn wij?


Het office-team van Muziekonderwijs.nl zijn allemaal professionele muzikanten en opvoeders. We zijn ook van mening dat we de beste baan ter wereld hebben. We kunnen onze dag doorbrengen met studenten in het hele land praten over hoeveel ze van muziek houden en we hebben honderden mensen geholpen om contact te maken met de perfecte, professionele leraar voor hen. We helpen je ook graag! Neem contact met ons op en vertel ons jouw verhaal. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]