De Clavinet

Het clavinet is een elektrische piano, en het werd geproduceerd in West-Duitsland vanaf 1964 en tot het begin van de jaren 1980, toen Duitsland nog steeds in tweeën was verdeeld. Het werd geproduceerd door het Duitse bedrijf Hohner en had 60 toetsen, met een speelbereik van F1 tot E6. In tegenstelling tot de traditionele piano had het clavinet een zeer helder staccato geluid waardoor het populair was in funk, disco, rock en reggaemuziek. Als je meer wilt weten over de piano, bekijk dan ons artikel over het leren pianospelen.


De juiste muziek educatie


Wil je leren hoe je een instrument bespeelt? Misschien kun je het al een beetje, maar wil je je vaardigheden verbeteren? We hebben veel getalenteerde en ervaren leraren in het hele land. Vind vandaag een leraar in uw stad!


Wie zijn wij?


Het office-team van Muziekonderwijs.nl zijn allemaal professionele muzikanten en opvoeders. We zijn ook van mening dat we de beste baan ter wereld hebben. We kunnen onze dag doorbrengen met studenten in het hele land praten over hoeveel ze van muziek houden en we hebben honderden mensen geholpen om contact te maken met de perfecte, professionele leraar voor hen. We helpen je ook graag! Neem contact met ons op en vertel ons jouw verhaal. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]