Leer je elektrische gitaar kennen

Leer jouw elektrische gitaar kennen

Als je net bent begonnen met gitaarspelen, kan de verscheidenheid aan merken en modellen overweldigend lijken, vooral als het gaat om elektrische gitaren. In dit artikel zullen we een aantal van de meest bekende merken en modellen bekijken, zodat je een overzicht kunt krijgen en misschien zelfs kunt beslissen welke gitaar het beste bij je past. Als je nog nooit gitaar hebt gespeeld maar je graag dit instrument zou willen leren spelen, raden we je aan eerst dit artikel te lezen.


Vind de juiste docent


Wil je leren hoe je een instrument bespeelt? Misschien kun je het al een beetje, maar wil je je vaardigheden verbeteren? We hebben veel getalenteerde en ervaren docenten in het hele land. Vind vandaag een docent in jouw stad!


Wie zijn wij?


Muziekonderwijs is een platform dat ervoor zorgt dat muziekdocenten en leerlingen met elkaar in verbinding worden gebracht. Muziekonderwijs biedt gemak voor de docent en leerlingen door middel van een online boeking- en chat systeem. Bij Muziekonderwijs kan je lessen boeken bij ervaren muziekdocenten die aan onze toelatingseisen hebben voldaan. Vanuit Nederland ondersteunt een team van medewerkers de docenten en leerlingen met o.a. administratie en communicatie.
Voor vragen over de muziekles en lesplanning kan je contact op nemen met de desbetreffende docent. Voor andere vragen kan je contact opnemen met het Muziekonderwijs hoofdkantoor via [email protected].