Klundert Muziek: onze samenwerkingspartner

Klundert Muziek is een 1000 m2 grote muziekwinkel in Oisterwijk. We zijn gespecialiseerd in toetsen, (bas)gitaren en drums. Tevens hebben we een uitgebreide afdeling met geluidsapparatuur. Een muziekinstrumenten winkel met service, vakkennis en passie voor muziek!

Klik hier om naar de site van Klundert Muziek te gaan.

Vind een muziekdocent die bij jou past

Wil je leren hoe je een instrument bespeelt? Misschien beschik je al over enige kennis, maar wil je je vaardigheden verbeteren? We hebben veel getalenteerde en ervaren leraren in het hele land. Vind vandaag een leraar in jouw stad!


Wie zijn wij?

Het team van Muziekonderwijs.nl bestaat uit allemaal professionele muzikanten en opvoeders. We zijn ook van mening dat we de beste baan ter wereld hebben. We krijgen de kans om onze dag door te brengen met studenten in het hele land. Honderden mensen hebben wij geholpen met het vinden van een leraar die perfect bij de leerling paste. Jou helpen wij ook graag! Neem contact met ons op en vertel ons uw verhaal. 085 833 99 83 of stuur ons een e-mail naar [email protected] . We kunnen niet wachten om iets van je te horen!