DJ/muziekproductie evenementen in Den Haag

DJ/muziekproductie evenementen in Den Haag

Veel mensen weten dat Nederland en vooral het westen van Nederland bekend staat om zijn vele techno, dance en andere muziek genres evenementen. In de zomer kun je genieten van vele outdoor festivals, maar ook clubs en concerthallen worden massaal bezocht. Hieronder sommen we een aantal DJ events in en rondom Den Haag voor je op:


Dj festival Nederland


Den Haag Outdoor 17-8-19


Den Haag Outdoor is een festival met 5 stages, vele nationale en internationale DJ's en verschillende muziekstijlen: Techno, Techhouse, Deephouse, House, Latin, Urban, Electric, Classics en Disco. Naast alle podia waar de bezoekers kunnen genieten van de lekkerste muziek, zijn er overal op het festivalterrein leuke dingen te ontdekken zoals attracties, hangmatten, vele foodtrucks, een karaoke bar en nog veel meer. Lees meer over Den Haag Outdoor.


The Crave Festival 1-6-2019


Vet dance event met diverse muziekstijlen in het Zuiderpark in Den Haag. Het festival, gericht op elektronische muziek, zal het Zuiderpark omtoveren tot een dance-walhalla, waar het beste uit de internationale en nationale scene een bezoek aan Den Haag komt brengen. Lees meer over The Crave Festival.


Green Garden Festival 24-8-2019


Op 24 augustus slaan Den Haags' leukste partijen de handen ineen voor de eerste editie van Green Garden Festival! Hét nieuwe stadsfestival van Paard, Beachclub Indigo, Whoosah Beachclub, Vunzige Deuntjes, LITT Events en Mama Africa in onze eigen achtertuin; het Malieveld!Samen vertegenwoordigen ze het geluid van de stad met een uitgebreid muzikaal (live), cultureel en culinair programma. Lees meer over Green Garden Festival.


OH OH INTRO 30-8-19


OH OH INTRO Festival is het gratis studentenfestival aan de Lange Voorhout. Het festival heeft drie podia met acts en DJ's. Meer dan zestig organisaties presenteren zich tijdens het festival met kortingen en aantrekkelijke prijzen zoals een Iphone X en een wasmachine. Op de Main Stage hebben we Josylvio, Rugged, Billy de Kit x Dennis Weening en vele anderen zullen het feest compleet maken. De geheime HSV-fase biedt je een grote verrassing en in de Clubhopping Stage worden de beste lokale club-dj's getoond. Lees meer over OH OH INTRO.


Leer DJ'en


Wil je leren hoe je muziek produceert? Misschien weet je het al, maar wil je je vaardigheden verbeteren? We hebben veel getalenteerde en ervaren docenten in het hele land. Vind vandaag nog een DJ docent in de buurt van Den Haag.


Het team

Muziekonderwijs.nl bestaat uit een vriendelijk team van ervaren muzikanten en leraren. We houden ervan mensen te helpen en streven ernaar om iedereen in onze community een geweldige service aan te bieden. Niets bevalt ons meer dan mensen te woord te staan ​​over onze missie. Ook houden wij van het horen van ervaringen en verhalen over hoe muziek levens heeft veranderd. Onze primaire taak is om studenten te helpen contact op te leggen met de geweldige docenten van ons platform. Ben jij een leerling op zoek naar muziekles? Schrijf je dan in op ons platform! Heb jij andere vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur ons dan een bericht via [email protected] en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bekijk het aanbod van alle muzieklessen hier!