DJ/muziekproductie evenementen in Amsterdam

Veel mensen weten dat Nederland en vooral Amsterdam bekend staat om zijn vele techno, dance en andere muziek genres evenementen. In de zomer kun je genieten van vele outdoor festivals, maar ook clubs en concerthallen worden massaal bezocht. Hieronder sommen we een aantal DJ events in en rondom Amsterdam voor je op:


Dj festival Nederland


Amsterdam Dance Event 16-10-19 t/m 20-10-19


Amsterdam heeft een goede band met elektronische muziek en DJ's, hier wordt namelijk al sinds 1996 jaarlijks het Amsterdam Dance Event gehouden. Desondanks is het evenement echt pas groot geworden sinds in 2013 DJ Magazine besloot hun top 100 bekend te maken tijdens het evenement. Bij deze bekendmaking komt ook een uitreiking kijken voor de beste DJ van het jaar. De Nederlandse DJ's Martin Garrix, Hardwell en Armin van Buuren zijn in de afgelopen tien jaar dominerend geweest. Alleen in 2011 en 2015 wist een Nederlander niet de prijs en eretitel 'Beste DJ ter wereld' in de wacht te slepen. Lees meer over Amsterdam Dance Event.


Flying Dutch Festival 1-6-2019


The Flying Dutch brengt de grootste DJ’s ter wereld samen. Verspreid over drie steden (Amsterdam, Eindhoven voor een 11 uur durend festival met een hoog energielevel! Dit mega succesvolle dance event keert terug op 1 juni 2019 : The Flying Dutch 2019! Het idee van de Flying Dutch is om 10 succesvolle Nederlandse DJ’s te laten draaien in hun eigen kleine landje op 1 festival op meerdere locaties tegelijk. De Flying Dutch DJ’s worden door helikopters heen en weer gevlogen om zo op 1 dag alle steden te kunnen bezoeken en daar hun show neer te zetten. Lees meer over Flying Dutch Festival.


Amsterdam Open Air 1-6-2019 & 2-6-2019


Het nachtleven van Amsterdam, maar dan buiten! AOA is een samenwerking door MTV, Club Air en andere grote namen uit het Amsterdamse clubcircuit. Dit festival wil een accurate afspiegeling zijn van het nachtleven van de stad. Met succes: de podia worden gehost door personen als STRAF_WERK, GirlsLoveDJs, WEITER, Format en 44BASS. Allerlei soorten muziek en DJ genres worden vertegenwoordigd.

Het doel van Amsterdam Open Air is om de diversiteit van de hedendaagse elektronische muziekscene en het nachtleven van Amsterdam weer te geven, in plaats van zich te beperken tot slechts één genre. Dus verwacht een veelzijdig festival vol met deep house, dubstep, electro, tech-house en techno. De zomer is hier - let's dance! Lees meer over Amsterdam Open Air.


OUR STORY - 15 years Tomorrowland 17-10-19 & 18-10-19


Het Tomorrowland spektakel komt naar Amsterdam Dance Event 2019! Op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober staat de Ziggo Dome in het teken van het spektakel OUR STORY - 15 Years Tomorrowland. Het 15 jarig bestaan van Tomorrowland wordt gevierd in de Ziggo Dome met verschillende bekende DJ's. Een evenement wat je niet mag missen als je gek bent op het produceren van muziek. Lees meer over OUR STORY.


Leer DJ'en


Wil je leren hoe je muziek produceert? Misschien weet je het al, maar wil je je vaardigheden verbeteren? We hebben veel getalenteerde en ervaren docenten in het hele land. Vind vandaag nog een DJ docent in de buurt van Amsterdam.


Het team

Muziekonderwijs.nl bestaat uit een vriendelijk team van ervaren muzikanten en leraren. We houden ervan mensen te helpen en streven ernaar om iedereen in onze community een geweldige service aan te bieden. Niets bevalt ons meer dan mensen te woord te staan ​​over onze missie. Ook houden wij van het horen van ervaringen en verhalen over hoe muziek levens heeft veranderd. Onze primaire taak is om studenten te helpen contact op te leggen met de geweldige docenten van ons platform. Ben jij een leerling op zoek naar muziekles? Schrijf je dan in op ons platform! Heb jij andere vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur ons dan een bericht via [email protected] en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bekijk het aanbod van alle muzieklessen hier!Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen