Dijkman Muziek: onze samenwerkingspartner

Dijkman Muziek is een allround muziekwinkel met een rijke geschiedenis en een enorm assortiment. Sinds 1960 is Dijkman Muziek al te vinden aan de Rozengracht in Den Haag en sinds Januari 2006 hebben wij een 2e winkel in hartje Alkmaar. Vanuit onze winkels hebben wij dankzij onze verkopers met specialistische vakkennis en ons gigantische voorraad al jarenlang vele klanten naar tevredenheid geholpen. Tevens is er een nieuwe website met een moderne webshop geopend en ook op Social Media is Dijkman Muziek duidelijk aanwezig. Dankzij deze combinatie van een winkel met grote voorraad en een moderne webshop weet u zeker dat u ook de komende jaren, bij ons in de winkel en in de webshop, altijd terecht kunt voor goed, persoonlijk, advies en de beste deals!

Klik hier om naar de site van Dijkman Muziek te gaan.

Vind een muziekdocent die bij jou past

Wil je leren hoe je een instrument bespeelt? Misschien beschik je al over enige kennis, maar wil je je vaardigheden verbeteren? We hebben veel getalenteerde en ervaren leraren in het hele land. Vind vandaag een leraar in jouw stad!

Wie zijn wij?

Het team van Muziekonderwijs.nl bestaat uit allemaal professionele muzikanten en opvoeders. We zijn ook van mening dat we de beste baan ter wereld hebben. We krijgen de kans om onze dag door te brengen met studenten in het hele land. Honderden mensen hebben wij geholpen met het vinden van een leraar die perfect bij de leerling paste. Jou helpen wij ook graag! Neem contact met ons op en vertel ons uw verhaal. 085 833 99 83 of stuur ons een e-mail naar [email protected] . We kunnen niet wachten om iets van je te horen!