DigitalePianoHuren.nl: onze samenwerkingspartner

Digitalepianohuren.nl is het vertrouwde adres voor de verhuur van digitale piano’s voor zowel beginners als ervaren pianisten. Wij verhuren uitsluitend hoogwaardige kwalitatieve digitale piano’s van de beste merken waaronder Yamaha, Roland en Korg. Piano spelen is ontzettend leuk en fijn om te doen. Wij zijn van mening dat piano leren spelen één van de beste investeringen van je leven is. Als je het eenmaal kan dan heb je voor de rest van je leven een prachtige hobby. Ons streven is dat piano spelen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, zodat zoveel mogelijk mensen van dit prachtige instrument kunnen genieten. Een piano huren moet dan ook uitnodigend en laagdrempelig zijn, zonder gedoe. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Wij staan je graag vrijblijvend te woord voor een passend advies.

Klik hier om naar de site van digitalepianohuren te gaan.
Vind een muziekdocent die bij jou past

Wil je leren hoe je een instrument bespeelt? Misschien beschik je al over enige kennis, maar wil je je vaardigheden verbeteren? We hebben veel getalenteerde en ervaren leraren in het hele land. Vind vandaag een leraar in jouw stad!


Wie zijn wij?

Het team van Muziekonderwijs.nl bestaat uit allemaal professionele muzikanten en opvoeders. We zijn ook van mening dat we de beste baan ter wereld hebben. We krijgen de kans om onze dag door te brengen met studenten in het hele land. Honderden mensen hebben wij geholpen met het vinden van een leraar die perfect bij de leerling paste. Jou helpen wij ook graag! Neem contact met ons op en vertel ons uw verhaal. 085 833 99 83 of stuur ons een e-mail naar [email protected] . We kunnen niet wachten om iets van je te horen!