Atelier Pfeiffer: onze samenwerkingspartner

Atelier Pfeiffer: onze samenwerkingspartner

Atelier Pfeiffer is één van de oudste nog bestaande muziekwinkels van Nederland. In 1928 opgericht door de Oostenrijkse immigrant Josef Pfeiffer. Het bestaat dus al ruim 80 jaar! Na het overlijden van zijn vader heeft Ruud Pfeiffer het atelier voortgezet. Ruud heeft Atelier Pfeiffer in die jaren gemaakt tot wat het is. Al vrij snel na de voortzetting, was Atelier Pfeiffer dé winkel waar je moest zijn als blaas muzikant. Dit kwam door de zeer hoge kwaliteit van repareren, onderhoud en troubleshooting wat Ruud in de vingers had. De continuïteit van Atelier Pfeiffer werd verzekerd toen Marcel Schot van Music all in Noordwijk, naar Rijswijk verhuisde om daar het hoge level van vakmanschap te leren van Ruud. De twee hebben jarenlang samengewerkt en in opvolging van Ruud, heeft Marcel het vakmanschap overgenomen en is een bekende naam in de Brass wereld en adviseert en repareert voor binnen- en buitenlandse orkesten en artiesten. Na het pensioen van Ruud heeft Marcel, inmiddels bijgestaan door Heiko Ebner het stokje overgenomen en samen hebben ze Atelier Pfeiffer door ontwikkeld tot misschien wel het beste koperblaas atelier van Nederland. Met extra nadruk en specialisme op trompet en trombone. Atelier Pfeiffer is sinds 1 Januari 2017 zelfstandig geworden

Klik hier om naar de site van Atelier Pfeiffer te gaan.
Vind een muziekdocent die bij jou past


Wil je leren hoe je een instrument bespeelt? Misschien beschik je al over enige kennis, maar wil je je vaardigheden verbeteren? We hebben veel getalenteerde en ervaren leraren in het hele land. Vind vandaag een leraar in jouw stad!

Wie zijn wij?


Het team van Muziekonderwijs.nl bestaat uit allemaal professionele muzikanten en opvoeders. We zijn ook van mening dat we de beste baan ter wereld hebben. We krijgen de kans om onze dag door te brengen met studenten in het hele land. Honderden mensen hebben wij geholpen met het vinden van een leraar die perfect bij de leerling paste. Jou helpen wij ook graag! Neem contact met ons op en vertel ons uw verhaal. 085 833 99 83 of stuur ons een e-mail naar [email protected] . We kunnen niet wachten om iets van je te horen!