Vioolles in Breda. Vind de Viooldocent die bij je past!
Vind de juiste docent door hieronder te zoeken

Hoge kwaliteit

Slimme chat

Flexibel

Vioolles in Breda

Wil je Viool leren spelen? Dat kan bij ons. ✓ Muziekonderwijs.nl is het Grootste platform voor Muziekeducatie in NL ✓ De beste Kwaliteit Muziekonderwijs

Leer viool spelen in Breda

Wil jij viool leren spelen maar heb je moeite met het vinden van de perfecte leraar? Dan ben je bij ons bij het goede adres! Onze taak is leerlingen te koppelen aan een hoog kwalitatieve, professionele muziekleraar die begrijpt waar de leerling heen wilt en hoe die daar ook komt.

Een sterke kwalitatieve vioolleraar

Een sterke kwalitatieve vioolleraar. Dit geldt vooral voor beginnende violisten. Beginnen met een goede basis die op een leuke en aansprekende manier overgebracht wordt, scheelt op lange termijn veel uren aan frustratie en tijd. Al onze vioolleraren in Breda zijn professioneel getraind en maken zelf ook muziek. Een leraar die professioneel is en zelf muziek maakt betekent echter niet dat zij ook goed les kunnen geven. Daarom zijn onze Bredase viool leraren ook communicatief vaardig en kunnen zij theorie, concepten en opdrachten op een duidelijke en simpele manier uitleggen. Dit doen zij gepaard met een hoog enthousiasme om de ervaring per leerling te personaliseren. Wij bij Muziekonderwijs.nl geloven dat wij het beste team aan vioolleraren in Breda hebben. Probeer het uit! Neem vandaag contact met één van onze viool leraren op in Breda en wij sturen jou een voucher met 50% korting voor een les!

Waarom de viool?

De viool is een van de meest bekende en klassieke instrumenten. Wanneer je iemand een cello of een double bass laat zien denken mensen vaak: ‘is dat niet gewoon een grote viool?’ De viool was ontworpen in de 16e eeuw in Italië en is snel een bekend instrument geworden. Violen bestaan voor het grootste deel uit hout en produceren een rijke en natuurlijke toon. Het prachtige geluid van de viool is veelzijdig. Je kan dit geluid terugvinden in de virtuoso solo’s in het klassieke cannon, tot in de engste geluiden in een horrorfilm. Wanneer je jouw eigen viool koopt, is het belangrijk dat je denkt aan de maat van een viool. De viool komt in veel maten voor. Naast de volledige maat, komt die ook in: 3/4, 1/2, 1/4, 1/8, 1/10, 1/16 en 1/32. Meestal speel je vanaf je 12e een volledige maat viool. Een 3/4 voor 9-12 jaar, 1/2 voor 7-9 jaar, 1/4 voor 5-7 jaar en 1/8 of lager ligt aan de lengte en leeftijd.

Professionele en betrouwbare vioolleraren

Veiligheid en het beschermen van kinderen is bij ons van groot belang. Hierom vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) waar het nodig is. Wij willen dat iedereen in onze community op een professionele manier vioolles krijgt in een veilige en betrouwbare omgeving.

Heb ik mijn eigen viool nodig?

Het antwoord hierop is simpel. Ja! Onze leraren kunnen je adviseren over het type, de maat en misschien zelfs over het merk dat het beste bij jou past. De tweedehands markt zorgt ervoor dat violen niet duur hoeven te zijn. Daarnaast zorgt een eigen instrument ervoor dat er geen excuses meer zijn om niet te oefenen!

Welke viool past bij mij?

De meeste mensen kiezen ervoor om op een akoestische viool te spelen, zonder twijfel de meest gebruikte. Anderen kiezen de elektrische viool, omdat die bv. kan worden aangesloten op een versterker of zanginstallatie. Zowel de reguliere akoestische als de elektrische viool kunnen worden gebruikt door beginners en komen voor in verschillende maten:

  • Een 4/4-viool (hele viool) wordt gebruikt door volwassenen en kinderen ouder dan 13 jaar
  • Een 3/4 viool is geschikt voor kinderen tussen 10 - 13 jaar
  • Een 1/2-viool is voor kinderen tussen de 8 en 9 jaar
  • Een 1/4-viool is voor kinderen vanaf 6 - 7 jaar
  • Een 1/8 viool - de kleinste - is voor kinderen van 3 tot 5 jaar

Interesse in het leren van een ander instrument in Breda?

Wij bieden met trots een wijd aanbod aan verschillende instrumenten aan in Breda. Neem een kijkje bij de onderstaande instrumenten.

  1. Saxofoonles in Breda
  2. Pianoles in Breda
  3. Zangles in Breda
  4. Drumles in Breda

Als jij nog vragen hebt

Als jij nog vragen hebt neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instrument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, WhatsApp 06 12151583 of email info@muziekonderwijs.nl. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muzziekonderwijs.nl

"Ik ben sinds april 2017 aangesloten als docent bij muziekonderwijs .nl en ik ben erg enthousiast over deze samenwerking! De communicatie verloopt altijd vlot en ze zijn altijd bereid om mij te helpen waar nodig. Muziekonderwijs .nl is een heel professioneel en klantvriendelijk bedrijf.!"

5 van 5

Frédérique Klooster - Docent bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog