Hermine G.

Voldoen Hermine G.

Om

Instrument
Viool, Solfège
Plaats
Online. Vaals. Bij leerling.

Over Hermine G.

Wilt uw kind graag viool leren spelen? Zoekt u een geduldige docent? Wilt u als ouder bij de les blijven om de vorderingen van uw kind te volgen? U bent van harte welkom en de koffie staat klaar.

Ik ben viooldocente Hermine.
Ik heb mijn masterdiploma behaald aan het Jerevan State conservatorium in Armenië dat in Nederland eveneens gevalideerd is als Masters-niveau.

Mijn lessen worden aangepast aan het niveau van de leerling waarbij motivatie en geduld heel belangrijk zijn. De lessen worden gecombineerd met solfège zodat leerlingen noten en ritme kunnen lezen. Voor de leerlingen die deze basiskennis al hebben kunnen we ook toonladders op de viool oefenen om de intonatie te verbeteren. Als viooldocente leer ik mijn leerlingen om op een goede intonatie en op een mooie vibrato te concentreren want dit is de sleutel tot een goede klank op de viool. Maar technische perfectie is geen doel op zich want het belangrijkste is om de muzikaliteit van mijn leerlingen maximaal te laten ontwikkelen.

Ik geef graag privélessen aan kinderen en volwassenen in een ontspannen sfeer. Dit doen we door bijvoorbeeld regelmatig samen te spelen.

Ik geef vioollessen in het gebied Maastricht-Vaals.

Mocht je meer willen weten? Neem dan gerust contact op!

Hermine G. tags

Geeft les aan kinderen en volwassenen Geeft kinderen les vanaf 6 jaar Geeft les in het Nederlands, Engels en Russisch

Vanaf 30,00 EUR / 45 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Locatie

 • Online

  De lessen worden online gegeven in onze OnlineClassRoom

  Bij docent

  6291BX Vaals

  Bij leerling

  0 - 8 EUR

Vanaf 30,00 EUR / 45 min.

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Vergelijkbare docenten

...