Blokfluit-lessen in Zoetermeer

Wil jij graag blokfluit leren spelen? Volg lessen bij één van onze flexibele docenten!

  • Vanaf 21,60 - 27,00 euro per 30 min. De prijs is op basis van 20 lessen

Blokfluit-lessen in Zoetermeer

Blokfluitlessen zijn een mooi begin van je muzikale opvoeding. Het houten blaasinstrument is niet erg complex omdat het maar zes gaten en een duim-gat heeft. Ook het blazen door het instrument gaat op een natuurlijke manier aangezien het geen rietje heeft zoals de saxofoon of de klarinet. Sinds circa de jaren ’50 is de blokfluit dan ook een veel gespeeld instrument in Nederland. Door deze populariteit bestaat er erg veel bladmuziek voor de blokfluit, en er schijnt modernere bladmuziek in de maak te zijn.

Blokfluit is voor iedereen

Je hoeft natuurlijk niet helemaal een muzikale-leek te zijn om blokfluit lessen te willen nemen. Blokfluit is voor iedereen: jong en oud, amateur en ervaren muzikant. De docenten bij muziekonderwijs.nl verwelkomen iedereen en zullen de blokfluit-lessen helemaal naar jouw wensen inrichten.

Blokfluit-lessen uitproberen

Weet je nog niet zeker of blokfluit wel het instrument is voor jou? Een proefles aanvragen is geheel vrijblijvend, dus waarom zou je het niet uitproberen? Ga naar muziekonderwijs.nl en zoek naar een blokfluit-docent bij jou in de buurt. Klik op ‘Stuur een bericht’, en de docent zal jou binnen drie werkdagen contacteren om een proefles af te spreken.

Heb je nog vragen? De werknemers van muziekonderwijs.nl staan elke werkdag tussen 09:00 en 16:30 voor jou klaar. Je kunt bellen naar 085 833 99 83 of e-mailen naar [email protected] Hopelijk tot snel!

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen