Nico S.

Bevoegd docent in piano, keyboard, orgel, blokfluit, solfège, koor, muziektheorie, orgel, muziektheorie, blokfluit, notenleer
Vanaf 24,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 0 uur. en 43 min.

Locatie

Online

Bij docent

1406pw Gooise Meren

Bij leerling

0 - 8 EUR

In repetitieruimte

1315 KT Almere Stad

Vanaf 24,00 EUR / 30 min. exclusief BTW

De prijs is inclusief 20% korting op een strippenkaart.

Reageert in 0 uur. en 43 min.

Over Nico S.

Nico is gediplomeerd 1e graads muziekdocent. Iedereen in de leeftijd variërend tussen 5 en 90 jaar is welkom bij mijn lespraktijk voor piano, kerkorgel, blokfluit, keyboard, solfège en muziektheorie en directie (dirigeren).

De lessen kunnen ook naar vrije keuze bij de leerling thuis gegeven worden, aangepast aan de wensen van de leerling. Als je kiest voor kerkorgel zal je dit na verloop van tijd alleen op mijn adres kunnen volgen in de kerk waar een kerkorgel staat opgesteld.

Vanaf elk niveau kun je instappen; van absolute beginner t/m gevorderde. Voorbereiding naar toelatingsexamen conservatorium behoort tot de mogelijkheden.

Je zal al meteen ervaren wat een plezier het is om muziek te maken, zelfs al ben je nog maar pas begonnen.

Bij beginners gebruik ik ook een methode waarbij je snel en makkelijk een goede basis ontvangt maar ik kijk het meest naar wat de leerling graag zelf wil spelen; klassiek maar ook bv hedendaagse songs. Het is belangrijk dat de leerling plezier in het pianospelen krijgt en zich op zijn of haar gemak voelt.
Ook wil ik er achter komen wat je wil bereiken met mijn muzieklessen: Je kunt bijvoorbeeld graag bekende liedjes willen spelen voor je vrienden en familie of wil je leren begeleiden of wil je zelf liedjes maken?

Tijdens mijn lessen schenk ik, naast de nodige technische basisvaardigheden (noten en ritme leren lezen), ook veel aandacht aan de ontwikkeling van muzikaliteit en muziek beluisteren. Alle muziekstijlen van pop, jazz en klassieke muziek komen aan de orde maar ook zoiets als bijvoorbeeld karakters in de muziek.

Als uitvoerend musicus ben ik vrijwel elke week te beluisteren ergens in 't Gooi.

Wil je graag bij mij les komen volgen? Vraag dan snel een gratis proefles aan!

On line lessen ook mogelijk via https://muziekonderwijs.nl/docent/Nico/QkaUmFSFqB

Een groet van Nico

(o.a. pianist in de Engelenbak (muziektheater te Amsterdam)
zie youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=0OALK8AlFu8

Flexibel

Onze manier van lesgeven is flexibel. Zo kun je o.a. zowel wekelijks als sporadisch lessen inplannen met jouw docent.

Hoge kwaliteit

Muziekonderwijs werkt alleen met muzikanten die een Conservatorium of muziekopleiding hebben afgerond óf die deze opleiding nog volgen.

Handige chat

Een les kun je afspreken met je docent via je inbox. De docent zet de afgesproken les vervolgens in je agenda en daarna kun je betalen via de link op je dashboard!

Mensen die deze docent hebben bekeken, bekeken ook

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen | Founder