Trompetles

✓ Muziekonderwijs.nl is het grootste platform voor muziekles in NL ✓ De beste kwaliteit muziekonderwijs ✓ 50% korting op de eerste les

 • Vanaf 19,24 - 24,05 euro per 30 min. De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 12,04 - 15,05 euro per 30 min. De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 16,05 - 20,06 euro per 20 min. De prijs is op basis van 20 lessen
 • Vanaf 12,82 - 16,03 euro per 20 min. De prijs is op basis van 20 lessen
 • Reageert in 0 uur. en 7 min.
  Vanaf 19,24 - 24,05 euro per 30 min. De prijs is op basis van 20 lessen
 • Reageert in 24 uur. en 57 min.
  Vanaf 12,82 - 16,03 euro per 20 min. De prijs is op basis van 20 lessen

Ontvang trompetlessen bij Muziekonderwijs.nl

Wil jij trompet leren spelen? Of je nu een absolute beginner bent of een ervaren speler, onze leraren zijn hier om je te helpen je vaardigheden te verbeteren. Al onze leraren zijn zeer professionele en ervaren spelers die jou zullen helpen jouw doelen te bereiken. Je haalt niet alleen het maximale uit je lessen, maar je wordt ook beter - ongeacht je huidige niveau of leeftijd. We bieden lessen voor iedereen! Trompetlessen bevatten meestal enkele van de volgende elementen:

 1. Ademhalingsoefeningen
 2. Instrumentale oefeningen
 3. Bladmuziek lezen
 4. Relevante muziektheorie
 5. Veel en veel meer, afhankelijk van je niveau en behoeften!

Professionele, vertrouwde docenten

We zijn trots op ons toonaangevende beleid ten aanzien van bescherming en bescherming van kinderen en zorgen ervoor dat alle leerkrachten dezelfde mate van betrokkenheid delen. Bekijk hierboven de profielen van onze docenten. Zij zullen jou helpen met het afstemmen van je eigen persoonlijke muziekcursus die past bij je ambities en behoeften.

Waarom trompet leren spelen?

De trompet is een koperinstrument dat in allerlei soorten muziek over de hele wereld wordt gebruikt, maar de meest populaire genres waarin de trompet wordt gebruikt, zijn jazz en klassieke muziek. Het bespelen van een muziekinstrument helpt bij het verlichten van stress en het in gang zetten van de creatieve centra in de hersenen, maar bovendien zal het bespelen van de trompet je ademhaling verbeteren en je kernspieren helpen versterken. Het belangrijkste is natuurlijk dat je met de trompet prachtige melodieën en frases kunt maken. Als je het eenmaal onder de knie hebt, speel je de hele dag door.

Heb ik mijn eigen trompet nodig?

Het is altijd een goed idee om je eigen instrument te hebben, zodat je de kans hebt om te oefenen tussen de lessen in en uiteindelijk betere resultaten kunt behalen. Als je hulp nodig hebt bij het kopen van je eerste trompet, kun je altijd je leraar of de medewerkers van Muziekonderwijs om advies vragen. Het is ook altijd een goed idee om naar je plaatselijke muziekwinkel te gaan en verschillende trompetten uit te proberen om te zien welke je het leukst vindt.

Zoek jij lessen op een ander instrument:

 1. Saxofoonles
 2. Pianoles
 3. Zangles
 4. Drumles

FAQ


 • 1. Hoe begin ik?
 • 2. Ben je gebonden door het kopen van lessen of het creëren van een account?
 • 3. Waarom zijn er verschillende prijzen?
 • 4. Soorten lessen
 • 5. Lenen en huren van instrumenten
 • 6. Beginnen en oefenen?
 • 7. Kinderen
 • 8. Senioren

1. Hoe begin ik?

Het enige dat u hoeft te doen, is een rechtstreeks bericht sturen naar uw favoriete docent via zijn/haar profiel en de docent neemt binnen drie dagen contact met u op. Jij en je leraar maken dan een afspraak over de eerste les. Daarna kun je doorgaan met individuele losse lessen of een strippenkaart aan te schaffen.

2. Ben je gebonden door het kopen van lessen of het creëren van een account?

Na afloop van de eerste les met je docent, vindt de betaling plaats. De betaling vindt plaats via jouw profiel op de website. Al onze communicatie gebeurt via inloggen op onze website, wat voor alle partijen eenvoudiger en veiliger is. Zodra je een bericht verzendt naar een docent, wordt automatisch een niet-bindend studentenprofiel voor je aangemaakt. Het aanmaken van een studentenprofiel is tevens niet verplicht op lessen aan te schaffen.

Mochten er vragen zijn, kun je altijd onze klantenservice bellen tijdens de openingstijden.

3. Waarom zijn er verschillende prijzen?

Prijzen variëren van leraar tot leraar en weerspiegelen meestal het niveau van ervaring en vraag. De docenten stellen zelf de prijs in waar nodig. Een laag prijsniveau is daarom niet een indicator van lage anciënniteit.

4. Soorten lessen

Muziekonderwijs biedt op dit moment alleen losse lessen aan, maar houd de website in de gaten voor eventuele veranderingen hierin in de toekomst.

5. Lenen en huren van instrumenten

Het is helaas niet mogelijk om instrumenten te huren of te lenen via Muziekonderwijs. Echter hebben sommige docenten wel de nodige instrumenten en hoef je dus niet je eigen instrument aan te schaffen of mee te nemen. Dit wordt meestal weergegeven in hun docentenprofiel.

6. Beginnen en oefenen?

Muziekonderwijs biedt lessen op alle niveaus aan, en als je specifieke vragen hebt of als je op zoek bent naar een intensieve cursus in speciale theorieën of technieken, kunnen wij je helpen de juiste leraar te vinden. Dit geldt ook als je hulp zoekt bij het voorbereiden van de examens voor muziekconservering of muziekstudies, als je het formulier vóór een opname moet laten opschonen, of als je alleen ondersteuning wilt om een enkel nummer voor een speciale gebeurtenis uit te voeren.

7. Kinderen

Al onze trainers zijn gecertificeerd en zijn pedagogisch gekwalificeerd om kinderen les te geven en voldoen aan onze toelatingseisen voor een schoon en kinderveilig certificaat. Sommige leraren hebben echter een vereiste voor de minimumleeftijd van de studenten en in dat geval wordt dit aangegeven in hun docentenprofiel. Als je gedetailleerde vragen hebt over leeftijd en pedagogische methoden, kun je rechtstreeks contact opnemen met de docent door een niet-bindend studentenprofiel te maken.

8. Senioren

Is het 40 jaar geleden dat je voor het laatst een instrument in handen had en wil je het plezier van het spelen verfrissen? Ongeacht je vereisten, kunnen onze docenten je helpen opnieuw te beginnen en de vreugde en blijdschap van muziek opnieuw te ervaren.

Als jij nog vragen hebt

Als jij nog vragen hebt neem gerust contact met Muziekonderwijs.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste instrument of de juiste docent. Wij zijn bereikbaar op telefoon 085 833 99 83, whatsapp 06 12151583 of email [email protected]. Wij kijken ernaar uit!

Keer terug naar de voorpagina

Onze klanten houden van Muziekonderwijs.nl

"Ik ben sinds april 2017 aangesloten als docent bij muziekonderwijs .nl en ik ben erg enthousiast over deze samenwerking! De communicatie verloopt altijd vlot en ze zijn altijd bereid om mij te helpen waar nodig. Muziekonderwijs .nl is een heel professioneel en klantvriendelijk bedrijf.!"

5 van 5

Frédérique Klooster - Docent bij Muziekonderwijs.nl

Muziekonderwijs.nl | Gemaakt met liefde voor muziek | Musikk-undervisning.no | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikelen